Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JP

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heteken belül visszatérnek a TV2 legnézettebb sorozatai. Természetesen a Doktor House-ról és az NCIS-ről van szó, de a Született feleségek legújabb epizódjait is meg lehet nézni szerda esténként. Ráadásul mindhárom sorozatból a legfrissebb évadok kerülnek adásba, ami azt…..
Subba Subba szív iWiW: Lóvágás 2010.07.09 10:07:00
Na, induljon a banzáj!BuliLóvágásAlaposan dokumentált egyiptomi vakációKapcsolatbanFotosop ArtistaUgye milyen szépFeltört adatlapEdy és a kommentelőkHeti TortásVégülis MilfMind olyan jó lett..
Biztos lesz, aki majd jól megmondja a monitor mögül, hogy Maestro helyében simán megállt volna, vagy kikerüli a piroson átszáguldó Opelt, mert csak reflexek kérdése az egész, a többiek számára viszont rávilágít a lenti történet arra, hogy lehetünk bármilyen profi…..
Megvolt a reggeli köröm Pestszentimréről a belvárosi Markó utcába, majd onnan vissza Kispestre. Még pont időben, hatkor indultam. A Nagykőrösi úton befelé már érezni lehetett, hogy olyan a forgalom, mint máskor 8 körül. Az Illatos út - Külső Mester utca útvonal teljesen tiszta…..
autózz! Padlógázzal a járdára 2009.11.27 10:24:00
Az már senkit nem lep meg, ha a sok bunkó a Fő utcában a buszsávon végigrongyol megelőzve a dugóban ácsorgókat, aztán a körforgalom előtt bepofátlankodik, Balázs viszont olyat látott, ami talán nem gyakori: egy Audis nyitott magának egy harmadik sávot, a járdán. Ma (kedden - a…..
JP 2009.11.27 12:25:52
@SilentSound: Szerintem azért van, hogy a sok tolakodós idióta ne az Árpád-hídi buszmegállóban vegye észre, hogy elfogy a sáv... Így is vannak satuk, de akkor kocc is lenne.
Közleményben tudatta a világgal Wendy Dio, hogy férje, Ronnie James Dio gyomorrákban szenved, de szerencsére korai stádiumban fedezték fel a betegséget és a kezeléseket már meg is kezdték. A Black Sabbath, a Rainbow és számos más korszakalkotó zenekar 67 éves énekese bízik a…..
JP 2009.11.27 09:45:53
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..
Reckl Amál blogja A nagy átjáró 2009.10.08 17:26:00
A két nagy szép kis moslékkínálattal hívogatja a nézőit hétvégén. A TV2-n szombaton debütál a Sztárral szemben, amelynek már a címe is Nyomasek Bobó díjas, hát még a tartalma! A halálra unt celeb most zsákban fut a néző ellen. Tilla meg kommentálja. Naja.Az RTL Klub…..
Filmdroid Elhunyt Kristóf Tibor 2009.09.08 22:30:00
Hosszan tartó betegség után otthonában elhunyt Kristóf Tibor, 67 éves volt. A színművész  1967-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, játszott színdarabokban és filmekben is szerepet vállalt. Többek között láthattuk őt a Dögkeselyű, Talpuk alatt fütyül…..
Heni a világ legboldogabb embere lehetett akkor, amikor nem olyan rég megszületett a kisfia. Aztán rájött, hogy a teleparkolt járdákon lehetetlen babakocsival közlekedni, ami miatt az úttestre kényszerül. Ez pedig egyáltalán nem veszélytelen, elég csak elolvasni pár korábbi posztot…..
autózz! Vasba zárt királyság 2009.06.11 11:14:00
Hozzám hasonlóan Troppauer Hümér is szereti a jó bort, ez kiderül már az első soraiból. Hogy az alábbi levelét is pár pohár száraz vörös után írta-e, nem tudni, ha magamból indulok ki, én csak ilyen helyzetben váltok néha erre a stílusra. Rajongasz a hegyekért! Nem csak a…..
Bevallom, tájékozatlanul érkeztem az előadásra, amit tudtam, hogy a Katona Kamrában olyan nagyon rosszat nem láthatok és Bánki Gergely szereplése csak pozitívan sülhet el (múlt hétfőn úgyis lemaradtam róla a Szörprájzpartin). Aztán a nyitókép: kockákon ülő felnőttek, mintha csoportterápián lennénk -…..
Makszim Gorkij: Éjjeli menedékhely (r. Horváth Csaba) Kínos pillanatok tudnak születni, ha egy klasszikust szerencsétlenül akarnak aktualizálni vagy modernizálni: most ez a tipikus érettségi-alapanyag pont így járt. A rendező az eredeti sztorit egy óriási mekibe helyezi át, ahol... Ahol aztán a…..
Ismét egy sietős kisáruszállító lelki világába pillanthattok bele Gábor segítségével. Biztos jó környezetben nevelkedett emberünk, mert kitartóan és nagyon ügyesen fejezte ki gondolatait nemzetközileg is érthető módon. Szerintetek mennyire volt jogos a felháborodása? A…..
Vinnai András: Vakond (r. Gothár Péter) Elalvó nézők, üres és mondvacsinált történet, instrukció nélkül kóválygó színészek - ilyen infókat kaptam az előadásról. Természetesen pont azután, hogy megvettem a jegyeket. Mivel színházjegyet csak nagyon indokolt esetben dobunk ki, vevőt nem volt kedvem rá…..
Nagy kő esett le a Forma 1 rajongóinak szívéről December 12.-én. Történt ugyanis, hogy az FIA és a WMSC (Motorsport Világszövetség) megszavazta a költségcsökkentő szabályok bevezetését. És ezzel, nagy valószínűséggel a világbajnokságban tartották a válság sújtotta…..
Hogy valaki képes egy csomó pénzt kifizetni, hogy egyedi rendszáma legyen - bár ha úgy vesszük mindenkinek az van - az egy dolog. De Attila egy olyan rendszámtáblát kapott lencsevégre, ami nem igazán szokványos idehaza. Lehet találgatni az eredetet.A minap autózva Budapesten egy a…..