Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kemotox

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy is mondta Az Ember, Aki Még Sohasem Hazudott? És mivel is indokolta Szíjjártó az azonnali radikális adócsökkentést a választás előtt: 1. Adócsökkentés gyakorlatilag önfenntartó, mert TÖBB lesz a bevételből. (Részletesen ezt sokan cáfolták már, nem véletlen, hogy a…..
Molnár Gyula ügye több, mint 1000 napja húzodik. Most lett nagyon sürgős az ügyészségnek, hogy a szóvivő (!) személyesen kézbesíti az idézést. 7 Fideszt érintő ügyben azonban nem akar mozdulni az ügyészség.1. A Kubatov-ügyben meglepő gyorsasággal, mindössze 5 napon belül…..
Orosháza képviselőtestületének fideszes többsége úgy döntött, hogy visszaadja Gömbös Gyulának a díszpolgári címét. A Horthy-korszakban a magyar Duce-szerepre törő pártvezér érdekes történelmi előkép a Fidesz számára. A Nemzeti Egység Pártról csak véletlenül juthat…..
Mit lát az ember, ha a kettes csatonára kapcsol az egyes csatornán futó BrezsnyevOrbán beszédről?Bloggerek agresszív perelése, a bloggerek kötelező regisztrációja, a közmédiumok pártkatona alá vonása, pártszóvivő műsorvezetővé tétele és még néhány ügy sajnos megágyaz a…..
"A magyarok nehézségeinek, súlyos problémáinak oka az, hogy tizenhét évvel a rendszerváltás után olyan új arisztokrácia jött létre, amely kiváltságokat követel magának, a nemzet többségének kárára." Orbán Viktor, 2007. április 4.A Fidesz 200 milliárdos adót…..
Kerék-Bárczy Szabolcs, Stumpf István volt kabinetfőnöke szerint Stumpf alkalmatlan alkotmánybírónak, ráadásul hazudik jogi tanulmányairól is. (Stumpf MSZMP-tagsága mellett a Hazafias Népfront utolsó alelnöke is volt. Apósa Horváth István a pártállam belügyminisztere volt).…..
Az internetre felkerült a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat (NENYI) alapjául szolgáló dokumentum. Megjelent: Szabad nép, 1952. december   A  LEGYEN Béke, a Szabadság és az Egyetértés téesz tagsága közösen ünnepelte meg november 7-ikét. Az alábbi ünnepi  beszéd…..
Már korábban megírtuk, hogy mennyire nyilvánvaló hazugságokon alapul a Fidesz csontváz-rettegdéje és azt is, hogy ezt a piaci elemzők már jóval a választások előtt átlátták. Nos, meg is jöttek a jelzések a Morgan Stanley és a Barclay's elemzőcégektől: "Az, hogy a Fidesz…..
Már korábban megírtuk, hogy a külföldi elemzőknek nem tetszik a fideszes csontvázkeresés. (Főleg, hogy a "csontvázak" egy része nyilvánvalóan kamu). Ma azonban Kósa Lajos belecsapott a lecsóba. A Napi Gazdaság konferenciáján kijelentette, hogy "a közvetlen…..