Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pandie

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretünk büszkék lenni a fűszeres magyar ételekre, hogy ugye az a pörkölt mennyire érdekes ízvilágú. Persze nincs ellenemre egy jófajta szarvaspöri uborkasalátával, de ha ízvilágról akarunk beszélni, érdemes kicsit messzebb menni: anélkül, hogy összehasonlítanmán, vagy…..
Aldi Meola, mondja Lam, aztán még ő kér elnézést, de erre nincs bocsánat. Innen üzenem, hogy ha a megtalállak, kibelezlek egy gitárnyakkal!..
Idd a kakaót, te impotens állat. Ez kell neked, nem a p*na. - ezekkel a szavakkal kínálta férjét reggelente egy ismerősöm szomszédja, amit a vékony falaknak köszönhetően az egész ház hallott. A luxuspanelről szóló bejegyzésünkhöz legtöbben arról kommenteztek, hogy mit is…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
Hóbelevanc Madonna fárad? 2008.09.25 09:00:00
  Még emlékszem, mikor jó 25 éve megjelent Madonna a színen. Én akkor kamaszkorom hajnalán voltam, és megmondom, kissé nevetségesnek találtam őt. Akkoriban egészen más zenéket hallgattam, a bután ugráló törpe termetű nő nem fogott meg. Ráadásul bosszantott, hogy a…..
Mivel szorgalmasan olvassátok a blogot, ezért megérdemlitek, hogy megkapjátok a világ legjobb szakítós sztoriját, amiben kicsi farkú dj-barátunk ostromolja a lányt, aki összejön a testvérrel, meg újra, meg mégse, meg újra a testvérrel. Csupa idézni való mondat a Balatontól 430…..
comment:com Fábry szezont nyitott 2008.09.12 15:00:00
Fábry mindenki szerint egyre rosszabb, ez ordas közhely, maximum a különböző táborok más-más időponttól számítják a mélyrepülés kezdetét. Mi viszont telhetetlenek vagyunk és mohók, és valamit azért mégiscsak vártunk egy szezonnyitó adástól. Pozitív, hogy a gegmen nem volt…..
Több blogon írtak arról, hogy akkor most mihez is hasonlít a Tv2 új logója, hogy jaj, ez tök olyan, mint az MR2-Petőfi station id-ját néznénk napszemüvegben, másnaposan, kissé balra fordított fejjel. Pedig dehogy. Olyan, mint a France 2, a francia közszolgálati televízió kettes…..