Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs Wallace

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az El Clásico alapfogalommá vált a labdarúgást szeretők közös tudatában, köszönhetően a ténynek, hogy történjen bármi a spanyol labdarúgó bajnokságban, a két óriásklub szurkolói egész évben a két párharcra vannak kihegyezve. A jelenlegi szezon egészében véve is…..
Mrs Wallace 2010.04.10 17:25:45
@CS0ki: Szerintem játszani fog. És a 74. perc környékén ad egy forintos labdát Higuainnak, aki kapufát rúg...:P
"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset…..
Mrs Wallace 2010.03.16 22:49:36
@Eastbay1: nem csak annak lehet szurkolni, csak nem értem, hogy kinek élvezet ezt nézni... De mondom, nem beszólni akartam!

@montipájton: Bízom is a Stuttgartban...:P
Nagyon nehéz még egy beharangozót is összehozni egy bajnoki forduló elé, olyan pillanatban amikor a spanyol futballról mindenkinek a Real Madrid BL-ből történő kiesése jut eszébe. Akár kárörvendés, akár elemzés, akár szurkolói elhivatottság céljából rengeteg vélemény…..
Mrs Wallace 2010.03.13 23:38:54
@Hadrian77: Azért, hogy egy kapufa miatt ekkorát változzon a világ... furcsa....
A Real Madridnál tényleg nagy gáz van, és erről most szólnunk kell. Azonban hogy a királyiak ne mindig pancho_sanza kommentelőkkel vívott háborújával kapcsolatban szerepeljenek az NST-n, semleges kollégát kértünk fel a kérdés kivizsgálásáért felelős bizottság élére, és az…..
Mrs Wallace 2010.03.12 12:24:16
@avenger13: szerintem meg a média általi nyomást maga Perez gerjeszti! Hisz ez volt a célja! Az egyik kampányszövege is ez volt, hogy azt akarja, hogy újra beszéljenek a Madridról. Csak a dolog elég rosszul sült el... Ez tesz tönkre olyan zseniket, mint Kaká. Mert aki emberileg tartja magát valamire, annak senni szüksége erre...
Mrs Wallace 2010.03.12 12:34:41
Mrs Wallace 2010.03.12 14:33:11
@pancho_sanza: Ronaldo egyre alázatosabb az utóbbi időben, és nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok mondani...
Egy, csak egy legény nem keresgéli az állát a Real Madrid kiesése után. A csilliárd dollárból felpimpelt luxusverdát pirostól pirosig alázta a sufnituningolt francia roadster, ami lehet, hogy nem is csak annak volt köszönhető, hogy az előbbit vezető Gonzalo Higuain elváltotta…..
Mrs Wallace 2010.03.11 22:18:40
@Keelhaul: akkor bocs :)
Mrs Wallace 2010.03.12 09:37:42
@Keelhaul: a válasz Vicente del Bosque. Ő most is épp ezt csinálja. Sok köcsög sztárból a világ legjobb csapatát :)
Mrs Wallace 2010.03.12 09:49:12
@avenger13: a jó edző szerintem nem csak egy féle játékstílust tud. Vannak kivételek, amikor egy-egy idény erejéig bejön, mint Guardiola, de szerintem ő is megfeneklik szép lassan. Újat kell mutatni, és ezt csak nagyon kevesen tudják...
16-an maradtak az Európa Ligában, és azt szoktuk mondani, hogy aki idáig eljut, az már igyekszik komolyan venni a tornát, és szeretné megnyerni. Más kérdés, hogy ez most nagyon nem igaz, hiszen akad néhány csapat, amelyeknek élet-halál, hogy minél hamarabb kizúgjanak, mert akkor…..
Mrs Wallace 2010.03.11 23:01:19
@Vul-Kahn: Ilyen avatarral nehéz elképzelni, hogy viccelsz :D
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
Mrs Wallace 2010.03.11 10:53:25
@Paul Newman Jr.:Én úgy emlékszem, hogy nyávogott, szimulált stb. szóval fürdős kurva módjára nyomta. Mostanra ez jobbára kiveszett belőle. Szerintem.
Mrs Wallace 2010.03.11 11:39:02
@Endoscope: Szerintem az általad említett "harcmodorral" senki nem tud mit kezdeni lsd. Barca vs Chelsea. Pedig akkor a Barca nem úgy nyomta, mint most.
Ez a "harcmodor" alapvető és hasznos, de én ezt a sportág megcsúfolásának érzem... Mondjon bárki bármit, a focinak a gólról kéne szólnia! És ezt nagyon sok csapat feladja a "szent cél érdekében".
Mrs Wallace 2010.03.11 13:19:27
@hakapesz imi: Ez egy kicsit a mondandóm kiforgatása. Védekezni kell, régen is alkalmazták ezt a dolgot. Csak az a fura, hogy vannak/voltak olyan csapatok, akik kitaláltak olyan taktikát, hogy megpróbálunk több gólt rúgni, mint amennyit esetlegesen kapunk, és erre az ellen azt találja ki, hogy ez tök jó, lefekszem a kapu elé és egyszer csak sikerül kontrázni egyet 90 perc alatt (mintapélda Serie A). És a nézhető focit játszó csapatok ellen mindig az a taktika, hogy megöljük a játékot. És ez valahol gusztustalan.
A spanyol bajnokság 25. fordulója végre olyan, amelyben legalább az esélye megvan annak, hogy a bajnoki címért folyó párharcban változás álljon be. Ezúttal a Real Madrid találkozik a kevés veszélyes ellenfél egyikével, a Sevillával. Előtte a Barcelona a kiscsapatok közül talán…..
Mrs Wallace 2010.03.07 09:42:56
@Tika_: Szerintem egy ilyen meccsen "nem lehetett nem a Realnak szurkolni..." Vagy szerinted úgy kellett volna nyomnia a szöveget, mintha a holnapi időjárásról beszélne? Egyébként meg hallottam én már ezen a tv-n olyan kommentelő gárdát, hogy a Barca "nem volt képes rosszat csinálni". De szerintem ezen kár háborogni, mert ez a természet rendje és sosem fog ez változni.
Mrs Wallace 2010.03.07 10:17:54
@gotanfun: Azért szerintem most Ő lepődött meg a legjobban...:) Persze lehet, hogy ő ezt így akarta, de azért én mégis Casillas számlájára írnám, mert akkor is ki kellett volna ezt védeni. Abban meg igazad van, hogy a játék képe alapján kb 6-0 lenne a reális eredmény, de talán most rájöttek a fiúk, hogy nem is rossz az, ha együtt a Csapat:) Így volt szép az este! Tegyük hozzá, hogy nagyot csalódtam a Sevillában. Egy kicsit sportszerűtlennek éreztem őket, főleg az első félidőben.
Mrs Wallace 2010.03.07 14:07:48
@Tika_: "Nem az érzelmekkel van a baj, hanem azok egyirányúságával." Ezt mondom én is! De azt is be kell látni, hogy van mindkét oldalról ember a tvben. Igyekszem nem meghallani a nekem nem tetsző kommentátort. Illetve a MUTE gomb csodákra képes:DD Ehhez tényleg hozzá kell szokni, különben még sokszor fog felforrni az agyvized feleslegesen...
Az igazán érdekes spanyol csapatok szinte maguk írják az egyes fordulók beharangozóit, amióta újra kétfrontossá vált a harc számukra. Káosz van Európa szerte és ez természetesen hatással van a spanyol klubok szereplésére is. Amióta a futball anyagi és szakmai elvárások…..
Mrs Wallace 2010.02.27 22:14:36
Papíron és a valóságban is a Real Madrid nézhet nagyobb várakozással a 22. játéknap elé, mint a Barcelona. Az Atléticóhoz látogatnak a katalánok, míg a Real az utolsó Xerezzel találkozik. Most még sokan kételkednek ebben, de amint elkezdődik a meccs, azonnal rá fogunk jönni,…..