Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geli.

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
Geli. 2011.01.18 11:09:21
@kicsijuti: mivel nincs itt semmi más, csak ez a híd lesz, kötve hiszem, hogy tömegével zarándokolnának az emberek Kiskunmajsáról ide, hogy átsétáljanak a hídon majd vissza...
triviális azok használnák, akik itt élnek, vagyis olyanok mint én... de ha még nekünk sincs haszna, se értelme, akkor minek?
Havi 10 000 forintos parkolási díjról, megduplázott behajtási díjról álmodik a Levegő Munkacsoport. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
A múltheti posztban emlegetett megvalósuló plázák egyike a KÖKI Terminál, mely ha minden jól megy, 2011 őszén már meg is nyitja kapuit. Magát az épületet (meg a helyszínt és a lebontott állomást, amelyért szerintem tényleg kár) már többször bemutatta az Urbanista, úgyhogy…..
Geli. 2010.11.10 16:11:57
@Nevem Earl:

az europark nem a "köki-s tömegből" élt, hanem a 19- 18.ker ( 50es vili, 42-es) és a 20.kerből (rakás busz végállomása).

Ez továbbra is megmarad, mert ezeknek az embereknek a köki nincs annyira jó helyen
Megkezdték a siófoki nagystrand felújítását, a művelet négy vendéglátó egység elbontásával kezdődött - az indoklás szerint ezek nem illettek a strand új profiljába, emellett gyakori zajproblémákat okoztak, írja a Turizmus Online. A Coke Club épülete megmaradt, de jövőbeni…..
Geli. 2010.11.02 19:43:03
@elkoltozott.:
pont ezért jó siófok, én ezért vagyok minden évben 2hetet lent, ha tehetném egész nyáron lent lennék...
Ha neked nem tetszik menj máshova, ezer más hely van, ne azt akard megváltoztatni amit más szeret.
 Faenil újabb kitűnő munkája   Az n2o2 után körülbelül egy hónappal, elérhető Faenil újabb munkája, ami ezúttal is igen kitűnő lett. Tulajdonképpen az új ROM az n2o2-re épül, de rengeteg újdonságot tartalmaz, illetve egy teljesen más stuktúrára épülő…..
A New York melletti Jersey City Liberty State Park-jában lehet a következő amerikai futam.Bernie Ecclestone NY-ba akarja vinni a nagydíjat, a mellette fekvő Jersey City kész tervvel jelentkezett a megrendezésére. Az 1200 hektáros parkban alakítanák ki az 5,75 kilométer hosszú…..
Általam készített patch a legtöbb gyári alkalmazás elfordításához   A Nokia 5800 XM v50-es firmware frissítése óta nekünk is van már elfordítható, kinetikus görgetéssel kiegészített menünk. Arra gondoltam, hogy jó volna minél több gyári alkalmazást is elfordíthatóvá…..
Geli. 2010.04.26 22:43:45
 Ha szeretnénk, a kezünkbe vehetjük az irányítást   HyperX ma bejelentette, hogy a V4-es új ROM-jának bétaverziója ma este elkészül, amit először a tesztelőknek ad ki. Az új ROM-ot pedig HyperX lokalizálni is fogja az eddig megszokott nyelveken túl is, viszont ennek ára…..
Újabb KRESZ kérdés a színen, örülök, hogy egyre több ilyen jön és mertek kérdezni, ne is fogjátok vissza magatokat (persze jöhet ám a jó kis húsvéti részeg sofőrös sztori is)! Gábor arra kíváncsi, hogy a fotón látható módon szabad-e megállni és ha igen, akkor…..
Geli. 2010.04.04 21:37:06
@Hurrá Torpedó: ez marhaság. A jobb oldali vonal nem záróvonal, bármikor átlépheted. Azért van, hogy este lásd meddig van beton.
Örülök, amikor KRESZ kérdéses levelet kapok, mert akár a posztolónak van igaza, akár nem, vagy épp csak meg szeretne tudni valami, ami számára nem egyértelmű, gyakoribb, hogy mások is tanulhatnak belőle. Viasz Major arról érdeklődik, hogy gáz-e, ha a lenti képen látható…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
 Hihetetlen gyors alternatív menü   Akik rengeteg programot telepítenek fel a telefonjukra, észre vették már, hogy a gyári menüben az Alkalmazásokba belépni nem túl kellemes dolog. Ha ide egy kicsivel több programot helyezünk, akkor az Alkalmazások mappa megnyitásának ideje…..
 Elérhető az új magyar nyelvű szoftver a telefonunkra!   A mai nap eljött a nagy pillanat. Eljött, amire régóta vártunk. Igaz, még nem hivatalosan a Software Updaterről, de megérkezett az új magyar nyelvű firmware. Jelentem, teljes egészében magyar nyelvű! A szoftver…..
Geli. 2010.02.25 22:20:12
@Muveszur: pont az hogy kezeli. Vagyis megprobálták lekezelni csak elbaszták. Ugye amikor az első karakterre hasonlít, tudja hogy példaul az SZ egy betű, ezért nem is listázza ki. Csak éppen elfelejtették a következő karakterre kiíratni a Z-t.
Az angolban meg se próbálták lekezelni, simán két karakternek veszi, és a pont ezért használható...
Geli. 2010.02.27 11:55:58
@Zolcsika73:
Én a HX2.02-t használtam, a gyári angolt nem, de ehhez képest az új magyarban sokkal gyorsabb a galéria,és a programok megnyitása.
autózz! Hadd tanuljon az a gyerek! 2010.02.20 17:10:00
Erősen olvad ez a maradék kis koszos hó is, úgyhogy még ezen a télen valószínűleg utoljára jöjjön egy havas, káromkodós poszt. Kíváncsi leszek, Tréfi kapja-e a fejéhez a több szidalmat, vagy a fele szemben érkező értetlenkedő autós, mert a gyerekek füle hallatára történő…..
Geli. 2010.02.21 20:01:32
én is imádom amikor nyomják neki, miközben látják hogy nem férne el két autó...
kedvenc helyeim:
imagerz.com/QENBCktvAwINVVgcQwVR

lehet szavazni h kinek van elsőbbsége...
a legjobb a középső kép, amikor a kanyar közepén szűkül be az út, semmi jelzés nélkül, természetesen még felfestve sincs..
 Nem kívánt fájlok kihagyása a Galériából   Sajnos a telefonunk Galériájában nem választhatjuk ki, hogy a Galéira honnan olvassa be a képeket, videókat, ezért számos program által használt képek is bekerülnek a Galériába.  Ez roppant bosszantó. Erre a…..
autózz! Megröptettem a biciklist 2010.02.05 16:25:00
Nem venném a szívemre, ha valakit autózz! blog olvasás közben cseszne le a főnöke munkaidőben, ezért ma csak így délután fél öt felé közeledve kaptok posztot. Na jó, meg azért is, mert nem volt eddig egy szabad percem se veletek törődni, de majd most! MutánsTehén egy…..
Geli. 2010.02.06 18:23:52
@Don Carnage: úúristen te veszélyesen hülye vagy... és ilyenek kapnak jogsit... NINCS JOGSID UGYE?? mer most cserélem le az a4-est egy hummerre...
A telizöld nem a keresztező forgalomra tesz feltételt, hanem a párhuzamosan közlekedőkre.
Mindig mondom hogy IQ teszt legyen a jogsi feltétele, 100 alatt legfeljebb kapálógépre...
 HyperX halkan megjelentette a következő munkáját   Végre elérhető HyperX következő ROM-ja, ami már kinetikus görgetést is tartalmaz. Igaz, hogy a SPEED verziók már tartalmazták ezt a funkciót, de azt a kiheréltsége miatt senkinek, és magamnak sem ajánlottam, kivéve ha…..