Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altazár

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szervizkönyves Honda CBF500 eladó. Nagy ügy, de érdekes mellékszál, hogy ez biztos, hogy nincs visszatekerve, sőt, gazdái büszkék is a futásra: nem csalás, nem ámítás: 349998 mérföld, 563267 kilométer van benne. A több mint félmilliót maga mögött tudó gép egy…..
altazár 2013.02.28 19:00:42
@bh pearl: A Riga 32 kilója még nekem sem leküzdhetetlen akadály:)
altazár 2013.02.28 19:05:23
@p10s: Neked valószínűleg az ilyesmi semmilyen értékkel sem bír. Az én számomra igen. Nem számítok arra, hogy ez valaha is pénzre váltható érték lesz. Egyszerűen nosztalgia és vonzódás a különlegességekhez. Amúgy veteránmotoros vagyok teljes lelkemmel. Nekem attól érték, ha nem nyúlok hozzá. Aki nem az, ezt nem fogja érteni és ezt most nem lebecsülésképp értem, csak egy megállapítás.
Egyébként 30 éve foglakozom öreg motorokkal, meg tudnám állapítani, ha valaki hozzányúlt volna. Amúgy magam miatt nem nyúlok hozzá. Saját magam már csak nem everm át? Ennyire paranoiás nem vagyok.
altazár 2013.02.28 20:08:20
@p10s: Hát kérlek szépen, akkor sorjában: a p10-ből már gyanítottam, hogy sorstárs vagy.
ez a Riga 12 attól különleges, hogy garantáltan 18 km van benne. Nem volt drága, megengedhettem magamnak (tudom, hogy luxus).
Rengeteg nincs belőle, de ha lenne, sem érint. Nem közlekedni kell (azért ilyen perverz nem vagyok). A lakhelyemről már nem mernék messze távozni vele.
Amúgy van egy eredeti állapotú PTL (pótalkatrészekből összeállított TL -gyári jelzés a forgalmiban)250 Pannoniám. Ez remélem, már jobban érint.
A többi motorom mellett a legfiatalabb is egy '82-es XJ 650 Yamaha. Ennél már csak régebbiek vannak...
Napi közlekedésre autót használok, mert túl sok a barom az úton. Persze a nyár, az más. Akkor túl nagy a kísértés, még egy ilyen vén faszinak is, mint én...
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...