Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gisellerojo

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az anyák LifeTilt programja l. rész A Követendő Példák Miért van az, hogy némely babakocsit toló, pár hónapja szülő nő úgy néz ki, mint egy lenőtt hajú mocsári teknős ? A válasz egyszerű. Úgy gondolják megtehetik. Azt gondolják, hogy a szülés és a baba felmenti őket,…..
A haverokkal Augusztusban elutazunk 2 hétre nyaralni. A helyszín kiválasztását minden évben általában egy hosszas procedúra előzi meg, mert az egy dolog hogy 5-en vagyunk, de mindenki máshova akar menni. Én ugye Las Vegasban a Stripen akarok meghalni, Dave mindenképpen Dubaiba akarna…..
gisellerojo 2012.07.18 11:43:50
@ajmfebulosz: hát nem kevés.

Úgy kíváncsiságból böngészgettem:
www.wellnesscafe.hu/dieta/2012-07/8-tipp-a-nyari-karcsusagert

itt meg olyat tanácsol, hogy 8 dl kókusztejbe tegyél fehérjeport. Hát nooooormális? A konzervben kapható kókusztejet nagyon szeretem, tejszín helyett szuper alternatíva laktózérzékenyeknek, de könyörgöm, olyan sűrű krémes, kb 130-170 kalória van benne/100 ml fajtától függően. Ebbe még megy az egy kanál fehérjepor, hát nem tudom, ezt ha valaki legyűri :) Habá r lehet, kókuszból frissen kinyert kókusztejre gondol, de trópusi ország lévén nem probléma reggelente 8 dl kókusztejet beszerzni, így hasznos a tanács, "ha nagyon éhes vagy".

Igazából az a gond, hogy nem kell ám megerőltetnie magát az embernek, hogy ezekre rábukkanjon, tele van a web marhaságokkal. A fogyis fórumok is totál lükék sokszor. Pl az Alle-t reklámozzák egymás között meg kristálygombát.
Valamelyik nap az egyik fórumon egy lány (ki más) kérdését olvastam ami úgy hangzott, „ha figyelek a kalóriára és nem lépem túl az 1.200 kalóriát / nap akkor bármit ehetek?” A kérdés már önmagában is szomorú, de persze ilyenkor igen nagy számban megjelennek a nagy tudású…..
LifeTILT Slim3 Bogi Vége -10.1kg 2012.06.17 23:52:00
Bogi tipikusan az a nő, akit a férfiak többsége sűrűn és sokszor, a falhoz vágva bárhol, bármikor… A csajnak valami hihetetlen erotikus kisugárzása van, de mondjuk volt már akkor is, amikor még castingokra járkált abban az állapotában, amit a kezdő képén is lehet látni balra.…..
gisellerojo 2012.06.18 08:48:52
LifeTILT Slim3 Móni Vége -10.4kg 2012.06.11 00:57:00
Móni Hiába kért Tomi már több mint egy hete, hogy kezdjek neki a végel/beszámolónak… itt ülök a fehér papír előtt az első „szabadnapom” reggelén. Már megettem a reggeli tejet a natúr müzlimmel. Nem kezdek el zabálni (még). Úgyis befog csúszni pár bűnös kaja, de azért…..
gisellerojo 2012.06.11 09:10:11
LifeTILT Slim3 Fruzsi Vége -8.7 kg 2012.06.07 18:43:00
Fruzsi Örülök annak, hogy rátaláltam a blogra, mert bizony hosszú évekig hittem, hogy én már sose lehetek „jó nő”. Beletörődtem, hogy dagi vagyok, „elfogadtam” a súlyom és nagyon igyekeztem elhitetni magammal, hogy én így is kiválóan érzem magam. Szerencsére nem…..
gisellerojo 2012.06.11 09:07:47
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
gisellerojo 2012.06.07 11:54:22
@Syztem: Tudod, nehéz a segítő szándékot észervenni, bennem sajnos az maradt meg, hogy "csak lefogynak meg csak félmaratonokat futnak" de "nincs egy nő sem, aki jó nő lett volna" (az idézet nem szó szerinti). Ne keverjük az almákat a körtékkel. Laura nem volt duci, átlagos volt, szeretette volna kihozni magából a legjobbat. Sokan itt, akik belekezdenek a programba, azzal foglalkoznak, hogy ledobják a hájacskákat. Nekik ebben a pillanatban ezzel kell foglalkozni. Házat is alapoktól kezdünk. Aztán majd lehet tovább lépni. Nem egyszer olvastam itt, hogy mindig van új cél, mindig van jobb, tehát senki nem állította, hogy minusz 10 kiló a kánaán és akkor istenkirály vagyok. Úgyhogy senkit nem csapnak itt be, ha valaki eljutott odáig, hogy felhagyott a kifogásokkal, összerakta a diétáját, ami életében először nevezhető étrendnek és hajlandó felemelni a seggét és elismerni, hogy nem OK, ahogy kinéz, azt ne tessék már olyan butának nézni, hogy ezek után nem tudja felmérni a lehetőségeit. Ennyire még Bence sem nézi ostobának az olvasóit. De az is lehet, hogy bennem csak a mondandód negatív "ez se jó, az se jó" része maradt meg. Kár.
gisellerojo 2012.06.09 16:04:04
@Syztem: Nem irtam ilyet, maradok annal, hogy ne keverjuk a szezont a fazonnal. Akinek jelentosebb - nem 2-3 kg - sulytobbletbol kell fogynia, annak sajna dieta plusz kardio a nyero. ezek utan lehet edzest modositani, ha valaki magasabb szintre emelne a noi teste formazasat. nem tudom, a slimes csajok programjan is ezt latom. pl Zsani elerte a kivant sulyvesztest es attertek formasiatsra, amit tovabb vegez majd, hiszen ahhoz ido kell. ezzel reszemrol nincs baj, nekem logikusnak tunik, nekem is ez valt be, az aktualis problemara fokuszalni es az adott fazisnak megfelelo edzest es dietat valasztani. te evekrol beszelsz es testformazasrol, ezeknek a lanyoknak 70 napjaba nyerunk pillantast a fogyas fazisaban, szoval a ketto osszehasonlithatatlan.
gisellerojo 2012.06.09 17:45:53
@Syztem: sajat tapasztalatom szamomra a mervado, es sajnos, Bence modszere nyert a szemelyi edzo velemenye felett a valosagban. Kb 3 eve eleg nem szep sulyfelesleget sikerult felhalmoznom, tipikus egyetemi es ulo munkahelyi eltunyulassal. Fiatalon usztam, futottam, azzal tisztaban voltam, villamdietakban meg csodadietakban meg nem hiszek, nem vagyok mar tini. Osszeszedtem batorsagom, elkezdtem konditerembe jarni, ismerosokkel. Amikor mar picit magamenak ereztem a terepet, par het utan kikertem a szemelyi edzo tanacsat. O is heti 4 sulyzos edzet tanacsolt, futas tilos, pedig imadom, mert oldja a stresszt. Az elso ket edzesemet vegigment velem, becsulettel megmutatott minden gyakorlatot, hogy csinaljam, hogy allitsam be a gepet, hogy legyen ertelme es fejlodjek. Ehhez gyaloglas volt a futopadon, meghatarozott pulzustartomanyban. Egy honapot adtam neki, nem valt be. Nem valt be, mert nem ereztem magam jol, hianyzott a tempos futas lelkileg, testileg. Formasodtam, valo igaz, de az eredmeny nem volt latvanyos es nem is ereztem jol magam a program alatt. Jelenleg ez a dieta tarthato, a mozgas resze nekem szemely szerint megfelel. Lelkileg sokkal inkabb magamenak erzem, az alakformalasra kb szeptemberben tervezek atallni. Biztos egyenfuggo is. Nalam ez nem hit kerdese, kiprobaltam. Nem kell, hogy elhidd, en voltam duci lany, te nem voltal :D
                                                    Zsanett  A mai nappal vége a 70 napos lifetilt programomnak, és utoljára írok beszámolót a tapasztalataimról. A lényeget leírtam már az előzőekben. Azt, hogy nem volt szenvedés, nem volt koplalás, nem volt…..
gisellerojo 2012.06.04 19:10:02
LifeTILT A koszorúslány -13kg 2012.06.01 03:11:00
Adrienn a LifeTilt blog menyasszonyával Zsanettel kezdte a programot 70 nappal ezelőtt, mivel ő volt az egyik koszorúslány az esküvőn, és 15 kiló felesleggel elég nehéz elkapni a menyasszonyi csokrot... Zsanett azóta már feleség, Adri meg elkapta a csokrot...  Többen is írtatok…..
LifeTILT Slim3 Móni 50.nap -8.2 kg 2012.05.25 10:41:00
Móni  De rohadt nehéz ennek a beszámolónak nekilátni. Pedig már 1 hete elkezdtem írni, hogy mostanra befejezzem, de sikerült egy mondatot bepötyögni :) Kb a 40. nap körül a környezetem áttért a "de jól nézel ki"-ről az "úristen most már hagyd abba ne fogyj…..
LifeTILT Slim3 Bogi 50.nap - 8kg 2012.05.24 01:30:00
Bogi  Egyszer fent, egyszer lent. Ez jellemzi az elmúlt 50 napomat. Ritkán adódik az ember élet olyan kiváltságos helyzet, hogy csak a diétára tudjon koncentrálni, miközben minden egyéb adott az életében. Pár napja már, hogy összegyűltek a fejem felett újból a felhők mind a…..
LifeTILT Zyzz Medias Res 2012.05.17 03:45:00
  Először is szeretném mindenkiben tudatosítani, de főleg a tizenéves kondizással mostanában próbálkozó srácok, és az alapokkal most ismerkedő kezdők  fejében, hogy a Zyzz project egy haladó edzéstervet tartalmaz, ami igényel némi felkészülést, ami alatt elsősorban a test,…..
gisellerojo 2012.05.18 09:39:26
a testépítős részhez nem értek, kicsit azt látom, hogy elsiklottunk a "magamon próbálom ki a programot" mondat felett. Még az is lehet, hogy a saját hiábiból akar tanulni, vette alapul valakinek az edzéstervét, aki egy ikon számára, de azért hozzányúlt, hogy hátha lehet máshogy is. Majd meglátjuk...

Az viszont egy nagyon érdekes felvetés, hogy egy dolog lefogyni. Aztán egy dolog megtartani. Ehhez életmódváltás kell és saját tapasztalatom szerint egyetlen dolog segít: száműzni a szemetet a konyhából, értékes ételeket enni, megszeretni a finom ízeket, metanulni máshogy étkezni. Nem enni, étkezni. Súlymegtartásra nekem eddig ez vált be. Hosszabb fogyókúrás programbam sikerül az első "nagy hájat" leadni, aztán ugye beáll a súly, az ember meg ingadozik. Adtam magamnak fél évet, hogy kipróbáljam, hgy nem állok mérlegre, nem azért megyek sportolni, mert KELL, nem foglalkozom semmivel, csak azzal, hogy no cukor (méz és gyümi jöhet), no köret (rizs, krumpli, tészte, semmi ilyesmi, ezekről leszoktam, megtanultam rengeteg féle zöldséget fogyasztani, készíteni), no liszt (lisztérzékeny, szal ez meg muszály volt). Drasztikusnak tűnik de én most már úgy érzem, ez a normális. Minőségi húsok, halak, tojás, cuko totális száműzése, rengeteg féle zöldség millió féle változatban. Életemben ilyen változatosan nem étkeztem. Ja és számtana édesség, mert imádom. Sütik, muffin, császármorsza, fagyik... nem mondtam le róla, de baromira nagy különbség, hoyg veszel bolti fagyit vagy kókuszkrémet pépesítesz fagyasztott eperrel. Ezzel csak arra szeretnék reagálni, hogy lehet hedonizálni, élvezni az ízeket, nem kell a mérlegre állni mindne nap, de ehhez a konyhát ki kell takarítani és át kell állni. Megsúgom, egy év után beleharapsz valami pékáruba, vagy megkíálnak csokival és baromi nagy csalódás lesz, mert nem finom ahhoz képest, amit az igazi élelmiszer jelent. Most még 7-10 kiló mínusz van belőve fogyni, de ugyanígy fogok utána élni. Baormi nagy ösztönzés a fogyásban, hogy nem egy életre szól, hanem pár hónapra és utána teljesen biztosan tudom, hogy nem fogok visszaszedni.
LifeTILT Slim3 Fuzsi 50.nap -6.8kg 2012.05.16 12:10:00
Fruzsi Elérkezett az 50. nap is. Így visszagondolva nem tűnik soknak, hamar eltelt. Pedig rengeteg dolog történt ebben az 50 napban. Sok dolgot tudtam meg önmagamról, sok dologban változott a véleményem is. Máshogy látok dolgokat, embereket, helyzeteket. A 30. nap után volt egy kis…..
gisellerojo 2012.05.16 18:10:32
LifeTILT Energiavámpírok 2012.05.12 21:00:00
A negatív emberek mindenhol ott vannak és mint egy halálos betegség előbb utóbb felemésztenek, ha nem söpröd ki őket az életedből. Lehet egy idegesítő szomszéd, egy rád akaszkodó ismerős, akinek te vagy a lelki szemetesládája, egy kapcsolatból kijövő régen eltűnt barátnő,…..
Érzetem, sőt tudtam, hogy egyszer eljön az a nap, amikor valaki nyilvánosan kapitulálva beleszarik  a ventillátorba. Ez a nap most eljött, ugyanis Reni 26 nap után megadta magát a programnak. Amikor ez kiderült kibaszott ideges lettem. Ideges lettem, mert itt most nem arról van szó,…..
gisellerojo 2012.05.10 11:58:59
@Natalienewmann: Erre gondoltam, konkrétabban kifejtetted. Amúgy sok minden közrejátszhat ekkora súlynál. Lehetnek különböző problémái a szervezetének. Én arra gondoltam, hogy a visszahízott súly is nagyban vizesedés, újra eltelnek a belek, a só és a cukor is nagy varázsló ám, rengeteg vizet megköt. Ezt 1-2 nap alatt leadja a szervezeted, ha nem "zsíros" hízás volt. Sajnos tudom, régen 85 voltam és nagyon sokat tudott ingadozni a súlyom, egy-két nap alatt akár 3-4 kilót is. Amint áttértem hosszú távú értelmes, kiegyensúlyott étrendre, ez beállt, már nincsnenek extrém ingadozások, a max ingadozás 1 kiló, pl húsvéti eszem-iszom után, ami régen simán 4 kiló volt.
Nem támogatok senkit abban, hogy koplaljon vagy kínozza magát, de ezek tekintetében a 6 kiló lehet reális is. Ezt meg csak Reni tudja, bízzunk benne, hogy nem kínozta magát.
LifeTILT Slim3 Reni 15.nap - 4.6kg 2012.04.13 12:41:00
Reni Nagyon gyorsan elrepült a 15 nap,olyan mintha még csak most kezdtem volna el. Voltak jó és rossz pillanatok is. Kicsit még rossz szemmel nézek a körülöttem lévőkre,akik olyan dolgokat esznek amiket nekem nem szabad. Éles váltással kezdtem neki a diétának,de ehhez képest elég…..
gisellerojo 2012.04.13 14:24:29
gisellerojo 2012.04.15 09:49:10
@bátortamás: egyetertek, oltari bulihoz nem kell feltetlenul alkohol. A buli meg jot tesz, felszabadul az ember, kiengedi a gozt, dieta alatt kell a lelki lazitas.
                                               http://slimbride.blog.hu Fruzsi Túl vagyok az első 15 napon. Tudom, hogy ez a legrosszabb amit tehetek, de én bizony minden nap mérlegre álltam és naplóban vezettem a súlyomat. Ennek meg is lett az eredménye,…..
Hiába a nagy blog reset, meg Jordánia utáni visszaesés a valóságba, az arab ételeknél nincs jobb. Hiányoznak az ízek, ennek jegyében ültünk le tegnap este kolleganővel agyalni, hogy mi is készüljön mára.Legyen hús meg hummusz meg saláta meg paradicsomos szósz meg spenót meg…..