Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kormin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arról az utcai plakátokból és az Internetről is értesülhettünk, megkezdődött a nem hivatalos választási kampány, nevezetesen az EP-választás egyik nagy vesztese, az MSZP vezetésével. Ahogy az az akkori voksolásból kiderült, rájuk is fér a népszerűsítés.Az új kampány…..
kormin 2010.02.19 12:48:04
A legtöbb fantázia ebben az ismeretlen pártban van: IDE Internetes DEmokrácia Pártja www.ide-ide.hu
Minden pártot, programot, egyéni elképzelést lehet rajta keresztül támogatni 4 éven keresztüli folyamatos szavazatirányítási lehetőséggel, ami más mint a többi párt szavazz rám és 4 évig szarok rád programja. Számomra a Szolidaritás Keresztény Szociális Párt programja a képviselhetők közül a legszimpatikusabb. www.kormin.hu
Az április 11-i és 25-i választásokat az országgyűlési képviselők választásáról szóló 1989. évi XXXIV. törvény szabályozza. A 386 képviselőt két fordulóban, illetve vegyes (egyéni és listás) rendszerben választjuk. 176 egyéni választókerületi képviselő mellett…..
kormin 2010.02.19 12:06:45
A pár említett kisebb párton kívül figyelemre méltó az IDE Internetes DEmokrácia Pártja www.ide-ide.hu, amelyen keresztül minden pártra, programra lehet szavazni kompromisszum nélkül, 4 éven keresztüli folyamatos szavazatirányítási lehetőséggel. Az én kedvencem a Szolidaritás Keresztény Szociális Párt programja. www.kormin.hu
Ugyanaz az olvasónk, aki Kéri László két harmóniát nélkülöző idézetét küldte, Tölgyessy Péter korábbi szavaira is figyelt. Az ismert politikai elemző a kisebbségi kormány megalakulásakor, 2008 áprilisában hamar világossá tette: "nem működhet tartósan egy kisebbségi…..
kormin 2010.02.07 07:23:28
Kedves Tölgyessy Péter!

Folyamatosan figyelemmel kísérem hétfő reggeli elemzéseit. Egy dolgot még Öntől sem hallottam, pedig alapvetően rendezi át a magyar politikai közéletet.
A 2010-es választások igazi tétje nem az, hogy a Fidesznek meg lesz-e a 2/3-os szavazati aránya, hanem az, hogy a politika visszakerül-e az állampolgárok kezébe.
Csak 1 párt van, amelyik valódi változást akar, ami működésében, struktúrájában változtatná meg a politika-csinálást. Az IDE Internetes Demokráciáért Párt pártbrókerként, szolgáltató pártként működik a közvetlen demokráciáért, de ideiglenesen az ideális közvetett demokrácia megteremtésével.
www.ide-ide.hu
Nem kell többé az 5% miatt aggódva módosítani a szívünk szerinti választást.
Nem kell aggódnunk, hogy kezdeti felhatalmazásunkkal melyik párt mit művel, hogyan változik 4 éven keresztül. Leáldozott a titkos politikai boszorkánykonyhának, a korrumpálhatóságnak.
Az IDE pártok nélküli programokat, anti-pártokat is segít. A 2 választás között alakuló új formációknak is lehetőséget teremt. Egyszóval zseniális és rendkívül olcsó lehetőség a politizálástól elfordult emberek közéleti érdeklődésének visszaszerzésére.
Nem lehet eléggé hangsúlyozni ennek a változtatásnak minden eddigi forgatókönyvet felülíró lehetőségét.
Én személy szerint a pártként még nem bejegyzett Szolidaritás Keresztény Szociális Párt programját tartom a legjobbnak, ami szintén elérhető az IDE-n belül.
www.kormin.hu/kalauz2010.html
Én 3 párt részére fogok kopogtató cédulát szedni. Ezek a Fidesz, a Jobbik és az IDE, mert valódi változást akarok, és azt nem akarom a véletlenre bízni.

Tisztelettel:
Németh Ernő
www.kormin.hu
Egy mindenkiért, ... mindenki is egyért? Mindenkit arra kérek, minden körzetből(!), hogy ajánlásával adjon egy esélyt arra, hogy felkerülve a szavazólapokra választható legyek (* a 7.pont után!) - ebből következően az "IDE a Lista" állítására jogot kapjon az IDE. A…..
Mottó: "Más a kampány, és más a kormányzás" - ismeretlen magyar politikus ;) Továbbá: "Mire jó a választási program?" ( részlet itt kommentben  ) Amikor az IDE programjáról érdeklődtek nálam, sokáig azt mondtam, hogy: - az IDE'nek NINCS programja, illetve…..
kormin 2010.02.05 10:30:25
A többi párt programjától radikálisan eltérő programrendszer van leírva a www.kormin.hu oldalon. Még nem alakult meg a Szolidaritás Keresztény Szociális Párt, de kínomban már az 1 héten belül való megalapításon gondolkodtam.
A programmal rendelkező, pártként még nem működő névvel, logóval rendelkező kvázi-párt is működhet az IDE-n belül, ha jól vettem észre. Szeretném, ha a
SZOLIDARITÁS KERESZTÉNY SZOCIÁLIS PÁRT
is felkerülhetne a honlapra. A programja a www.kormin.hu honlapon több oldalon elszórtan helyezkedik el. Az eligazodást a www.kormin.hu/kalauz2010.html oldal segíti.
Elég ez a kérés, vagy valami űrlap, szerződés, együttműködési megállapodás is kell?

Szívesen terjeszteném az IDE szóróanyagát, gyűjtenék kopogtatócédulát.
Kérdés: Mit kell a kopogtatócédulákra írni? Természetesen az ajánló adatain kívül.
A 4 éven keresztül való folyamatos beleszólás lehetősége számomra nagyon szimpatikus.
Különösen az, hogy az általam jónak tartott, de egyelőre ismeretlen program megismertetésére, megvalósítására is lehetőséget ad. Nem megy el a hajó, hiába sürget az idő.

Németh Ernő
Körmend
+ 36 20 590 3774
e.nemeth59@gmail.com
www.kormin.hu
Karácsony Gergely kampányfőnök ismertette a sajtó képviselőivel az LMP nyílt kampányszámláját. Ez kívánja illusztrálni a párt azon törekvését, hogy a pártfinanszírozás tisztességes módozatai nyerjenek teret a jelenlegi korrupt módszerek helyett.„A nyílt…..