Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0rshee

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A net-a-porter.com összeállított egy szubjektív listát az ötven legjobb ruháról. Most ti jöttök, mondjátok meg szerintetek melyik a legjobb és melyik a legrosszabb. A saját válaszaim:Ez tetszik a legjobban: 22 - Jason WuEz tetszik a legkevésbé: 43 - MissioniEbben mennék…..
Kiszivárogtak az első képek a Givenchy 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának kampány fotósorozatából. Már az első képen látszik a legmeglepőbb modell: az albinó férfi Stephen Thompson aki Mariacarla Boscono-val, Daphne Groeneveld-del és  Iris Strubegger-rel pózol.Én…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2010.12.13 12:38:00
Ezt csináltam a hétvégén: Szombaton munkanap volt, este pedig megnéztük a Cirque de Soleil Saltimbanco-ját. Vasárnap sokáig alvás, aztán pedig karácsonyfadísz vásárlás (az IKEÁban már el is kezdték leárazni őket), forralt bor és tócsni a Vörösmarty téren, süti a…..
Következzen egy szubjektív lista, viszonlyag megfizethető karácsonyi ajándékokról magyar divattervezőktől:1. Je Suis Belle nyaklánc 15900 FtHol tudod beszerezni?Showroom: Budapest Ferenciek tere 11. 4.em2. Vágó Réka borítéktáska 9900 Ft Hol tudod beszerezni?www.ourstyle.hu…..
Kedves kis rovatunk folytatódik - telis tele olyan ötletekkel, amik nem a női magazinok elcsépelt listáihoz hasonlítanak, hanem valóban mások!Bagolyfetisisztáknak, kiegészítőmániásoknak és Boucheron rajongóknakA  Boucheron a MB&F-fel (Maximilian Büsser and Friends)…..
0rshee 2010.11.30 14:03:54
@bike: 1-2 kis kövecske ízlésesen egy gyűrűn/nyakláncon/karkötőn, az oké, de azért nem kéne egy egész táskát, órát, telefont teletűzdelni strasszokkal, mert az már kimeríti a giccs fogalmát... ami persze lehet pozitív, de most negatív jelzőnek szántam :) ez persze csak az én véleményem, akinek tetszik, aggassa tele magát, legfeljebb úgy néz majd ki, mint egy kristálycsillár...
OurFashion Ms Vörösdémon Enikő 2010.11.19 15:02:00
Biztosan kijelenthetem, hogy nemzetünk legsikeresebb modellének jobban áll a vörös haj, mint a szőke, valamint ruhában is sokkal kellemesebb látvány ( jó, jó lány vagyok, egy idő után besokallok a mellektől, akármilyen művészien is van fotózva). Ennyire még soha nem láttam…..
Kalap vagy napszemüveg? Ez itt a kérdés!                                 1. Farmer: Citizens of Humanity 239 euró2. Táska: Juicy…..
A Women'Secret 2010-es tavaszi/nyári fürdőruha kollekcióját hozta napvilágra pénteken. Természetesen a kollekcióban helyet kaptak a pasztel színek és a kék-csíkos matróz darabok is. A babakék strandruha nagyon tetszik, és a batikolt egyrészes fürőruha is. Nőies, de izgalmas…..
0rshee 2010.04.10 17:45:29
@pipicombi: Ő nem nádszál vékony? Akkor én fürdőruhát se veszek...