Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobrock

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október másodikán jelenik meg a Muse 2nd Law című albuma, amelyről itt egy új klip a Madnesshez. A videóban két fiatalt láthatunk, ahogy dohányoznak az üres buszon, miközben kint zavargások törnek ki és összecsapnak a roham rendőrök a rendbontókkal. A férfi és nő viszont egyre…..
Két hete jelent meg a The Killers Runaways című száma, amelyhez most egy videoklip is készült. Az idén a Szigetre ismét ellátogató zenekar szeptemberben adja ki a Battle Bornt, amely a Las Vegas-i formáció negyedik nagylemeze lesz. A Warren Fu rendezésében készült klipben Brandon…..
bobrock 2012.07.27 16:53:27
Rendhagyó videóanyagot készített a Mindenkinek jobb lesz így című dalára a Konyha zenekar: a felvétel különlegessége egyrészt abból adódik, hogy a tagok korábban sosem próbálták el a dalt - csak megbeszélték ki mit játsszon - másrészt a videó hangját egyetlen…..
bobrock 2012.07.20 17:09:15
Hetvenéves korában elhunyt Donald Dunn, a Booker T. & The M.G.'s basszusgitárosa, a legendás Stax kiadó stúdiózenésze, aki pályája során számtalan előadó számtalan dalában és slágerében működött közre. Session zenészként olyanokkal dolgozott együtt, mint Otis Redding ,…..
A zenei világ egészét megrázta a 47 éves Adam Yauch pénteki halála. A közösségi oldalakat elözönlötték a megemlékező üzenetek, ráadásul MCA-t műfajfüggetlenül gyászolja mindenki a hiphop-rajongóktól kezdve a hardcore-osokon, punkokon át a death metálosokoig, de…..
Ebben az országban a többség valamiért azt gondolja, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egy komoly dolog, a csúcsa mindennek pedig az, hogy azt is sokan képzelik, hogy ezen a versenyen figyelemreméltó zenei teljesítmények hallhatók, hovatovább a jövő nemzetközi popsztárjai…..
bobrock 2012.01.19 19:55:29
Ki lehet állni ilyesmivel is:
www.youtube.com/watch?v=WoaoeTNNFHk
Majdnem bejött nekik mert valahol nagyon az elején végeztek. Egy előadót sem tudnék említeni a tavalyi felhozatalból , de ezt még mindig megnézem néha. Nem a fikázásról szól a kritika, hanem pusztán arról hogy 3-4 perc alatt kell emlékezeteset mutatni. Senki nem fogja elemezgetni, a szöveg mélységét boncolgatni. 3 perc...megfog vagy nem? Erről szól az egész. Nem követni kell a trendet,hanem kilógni belőle. Rúzsa Magdi egy buszmegálló táblával, és egy egyszerű blues számmal amit qrva jól elénekelt ,legalább a szakmai zsűrinél nyert.
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..
A médiafogyasztást világszerte mérő Nielsennek van egy SoundScan nevű vadhajtása, ami a zenével, és ezzel kapcsolatos számokkal foglalkozik (mit hallgatnak legtöbben, mi fogy jól, mit töltenek le, stb.), és az új évet azzal kezdi, hogy az elmúlt 365 napról mindenféle listákat…..
November közepén már mutattunk egy rövid kis ízelítőt Lady Gaga legújabb videoklipjéből, amit az énekesnő legutóbbi albuma Marry The Night című számára készített, most pedig megjelent a teljes videoklip. Az köztudott, hogy az énekesnő vonzódik a hosszú klipekhez, most azonban…..
bobrock 2011.12.02 19:48:47
Az R.E.M. szerdán jelentette be weboldalán, hogy feloszlik. Először csak egy szűkszavú közlemény került fel a honlapra, amiben elmondták, hogy hálásak mindenért, amit a zenekarral elértek, és köszönik a rajongóknak is, hogy meghallgatták őket. Később minden tag hozzáírta a…..
Az alábbi érdekes hírt kaptuk a Belgáról: „A jelek szerint tizenhárom évnyi káromkodás és kilenc lemez után szeptember ötödikén határozatlan időre (végre) feloszlik a Bëlga. A 2004-ben a Sziget nagyszínpadját is megjárt zenekar egy különleges bulival búcsúzik a…..
A kanadai Fucked Up konceptalbumához elkészült a második videó, ezúttal egy szerelmi háromszög bonyodalmairól, a Girls perverz autóbuziknak és céltalan merengésre vágyóknak készített klipet, a Chromeo meg egy rakás szép, fiatal nőt ejt teherbe a zenéjével, és mintha még…..
Calvin Harris közelebb hozza egymáshoz az embereket, a Ladytron tagjai furcsa ruhákban és maszkokban mászkálnak, a New York-i Vivivan Girls hetvenes-nyolcvanas éveket idéző klipjében fiatal lányok a szívügyeiket tárgyalják ki. A Realistic Crew új videójában Polgár Odett torzul el…..
Ha van hír, amin nem kellene meglepődnünk, mégis megdöbbenünk rajta az az, hogy Amy Winehouse 27 évesen drogtúladagolásban meghalt. Olyan ez, mintha egy valóságshow-ba direkt választottak volna be egy alkoholista, drogos junkie-t, aki majd szépen, élő adásban lövi túl magát.…..
bobrock 2011.07.24 10:09:58
@hafu: Minden szó igaz !!
Talán még annyit hozzá :
1: nem véletlenül adott el ennyi lemezt, annak ellenére hogy a célközönség nem feltétlen az a réteg aki Spears kisasszonyt lemezmilliomossá tette.
2: Régen nem az előadó életmódja, vagy alkohol és drogproblémái érdekelnek, csak a produktum!

Abban az esetben ha ez után ítélnék meg zenéket,akkor kidobhatnám a lemezeim kb kétharmadát! Keith Moon , Jim Morison, Janis Joplin, Bon Scott, Bonzo, ...és még meddig sorolhatnám.
Végül is : AMY nyugodj békében !
A Kowalsky mellől kiszállt trió (Cha Cha, Jimmy és Sóder) kiegészülve Tóth Levente gitárossal felvette első hivatalos szerzeményét, aminek egyelőre még címe sem nagyon van, így Hetes lett jobb híján. A dal a debreceni Friss rádióban volt hallható először tegnap délután, majd…..
bobrock 2011.07.24 09:41:56
Hivatalosan július 18-án jelent volna meg a The Adventures of Rain Dance Maggie című új Red Hot Chili Peppers-kislemez, de a szám már 15-én kiszivárgott az internetre, így lényegében bárki számára elérhetővé vált. Mellesleg pont a zenekar rakta ki véletlenül egy nagyon rövid…..
2011. július 21-én ismét Budapesten játszik a Hiperkarma. A helyszín ezúttal a Dürer Kert lesz, ahol a zenekar önálló koncertet ad, tehát nem játszik előzenekar előttük. Nemrégiben a zenekar hosszú, majdnem négyéves hallgatás után az Orczy Parkban állt először színpadra,…..
Seasick Steve bluesgitáros-énekes volt az egyik headlinere a hétvégén lezajlott iTunes fesztiválnak Londonban, ahol a Write me a few lines alatt csatlakozott hozzá Alison Mosshart énekesnő a Killsből illetve Jack White dobon (mindketten tagjai a Dead Weathernek is). A Led Zeppelin-tag John…..
A nemrég második nagylemezét kiadó Lady Gagát hivatalosan is megvádolták, hogy pénzt rakott el a Japánban történt természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésére szánt összegből. Az énekesnő honlapján 5 dollárért árulta a "We pray for Japan" feliratú…..
Made In Germany 1995–2011 címmel hamarosan megjelenik egy friss dalt is tartalmazó Rammstein-válogatáslemez és dvd, amihez a német zenekar turnét is csatol az ősszel. Ennek egyik állomása a Papp László Budapest Sportaréna lesz november 10-én. A rendkívül látványos koncerteket…..