Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MIND meg fogunk haaaaalniiiiii!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balsai Kormánybiztos István, miután alaposan kivizsgálta a 2006-ban történt rendőri túlkapásokat, igazi jogállami törvényjavaslattal állt elő. Az ötlet lényege nagyon egyszerű, egyetlen mondat foglalja össze. „A 2006. szeptember 18. és október 24. között, a Magyar…..
Ha Mariel Clayton amatőr fotóst kérdeznénk, a válasz egyértelműen Barbie lenne. Saját elmondása szerint nem tudja megmagyarázni, hogyan működik az elméje, vagy hogy miért ezek a gondolatok és képek jelennek meg a fejében. Jóhiszeműen inkább azt mondom, hogy így akar ismertséget…..
MIND meg fogunk haaaaalniiiiii! 2011.01.30 10:07:23
 Igazából lehet, de csak akkor, ha húst is eszünk. A nyersdiéta legelhivatottabb követői persze csak zöldséget-gyümölcsöt esznek, de ha belepillant az ember egy netes közösségbe, ahol ezek a legelhivatottabbak őrjöngenek, kiderül, hogy az egész csalás. Például az egyik…..
MIND meg fogunk haaaaalniiiiii! 2010.04.29 08:30:48
Ahogy George Packer is felhívta rá a figyelmet a napokban a New Yorkerben, kétségtelenül természetes és normális reakció egy érző emberi lény részéről az undor és a felháborodás, ha megnézi a Wikileaksen nemrég megjelent videót, ami egy Apache helikopterből mutatja, ahogyan…..
 "Március utolsó szombatján sötétségbe borult a Föld..." Egy bulvárlap minden bizonnyal így hozná le a cikket, ami a Természetvédelmi világalap (WWF) által életre hívott nemzetközi "Föld órája" rendezvényt mutatja be. Mindenki, aki csatlakozik…..
MIND meg fogunk haaaaalniiiiii! 2010.03.27 12:56:29