Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SirDrake

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
SirDrake 2014.07.07 17:43:53
@doggfather: LOL...Te aztán magasra tetted a mércét ha ez a csaj nem elég jó Neked...
Belsőség Paul Walker (1973-2013) 2013.12.01 13:59:54
Megy a vita, de ez téged sajnos már nem érdekel. Sokan most szomorúak, sokan most okosak. Hogy melyikből van több, nem tudom és nem is érdekel. Valaki azt írta, annak azért örül, hogy most már biztos nem lesz újabb Halálos Iramban-film. Tényleg? Valahol pedig egy kamasz lány zokogva…..
A Bodegának a Facebook oldalát már nem is tudom, hogy találtam meg, de az nagyon megfogott, hogy az akkor még ismeretlen admin belinkelte Heston Blumenthal tökéletes hamburgeres videóját. Ott és akkor meg is kérdeztem a hely elérhetőségét, és onnantól csak idő kérdése volt, hogy…..
SirDrake 2012.11.17 12:07:13
@dr. _mmm_: Egy barátomat idézném : lehet de,hogy nem az biztos...Azért csak HAJRÁ ! Kíváncsi vagyok otthon ez 3-4 perc alatt sikerül-e Neked...Aki hamburgert eszik annak valószínűleg nincs ideje belemerülni a konyhaművészetbe...
Ha mégis sikerül akkor javaslom módosíts pályát :D

Azt mondom : gyerekek, pont jó ez így ! Lájk aki egyetért :D
Bréking nyúz, mondhatnám. Meg felemlegethetném a debileket, akik szerint hülyeség a robogórendszám. Mert ellopták. Igen, a kék szutykot, ami miatt kiröhögött a szerkesztőség és azt állították, ennél 25 ezer forintért sokkal jobbakat vehettem volna. (Igaz, közben a kezük bent…..
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
SirDrake 2012.07.24 09:23:45
@Бабаяга:

Igaz, hogy nem túl cizellált a posztoló stilusa de ebben a szövegben a stilisztikai,fogalmazási és nyelvhelyességi hibák száma sokkal kevésbé feltűnő mint az Indexen található cikkek legalább 60 %-ában...sajnos.
Mielőtt megjegyeznéd német billentyűzetem van azért nincs hosszú "i" a szövegben...
A Fidesz új elmebaja szerint minden gyerek mellé, aki lóg, rendőrt állítanának; a tervezet szerint a rendőrök minden 14 év alatti gyereket vissza kell hogy kísérjenek az iskolába, aki nem megy be.  Szemünk előtt van a kép, ahogy kommandósok rontanak be a kőbányai lakótelepi…..
SirDrake 2012.06.19 12:44:04
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
A tanárok többsége NEM szarik rá de a kezükben lévő eszközök meglehetősen korlátozottak...arról nem is beszélve, hogy az olyan gyerekekre akiket a szüleik nem nevelnek otthon is tiszteletre, becsületre és kötelességtudatra mindennemű ilyen eszköz hatástalan...
Fighter Húsz hiba utcai bunyóban 2010.01.29 12:03:00
Az Index-fórumra linkelte be ezt a videót KopaszÁllat, amiben húsz gyakori hibát mutatnak be, melyeket elkövethetünk, ha verekedésre kerül a sor. Az első és legfontosabb hiba természetesen eleve verekedésbe keveredni (mihelyst lesz egy kis időm, haladunk tovább Marc MacYounggal,…..