Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gringow

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kulturkoszt Spicces audiogasztró 2011.06.06 08:01:00
Épp egy hétközi sörözésről jövünk ki rég nem látott, régen többet látott haverokkal. Igazi panel események ezek, havi átlag másfél van belőlük, rotáló ismerősökkel, akiket tényleg mindig jó látni és megtudni mi van velük, plusz kikérni a véleményüket az aktuális…..
Már apukám is szóvá tette, hogy régen írtam, úgyhogy tényleg itt az idő, hogy beszámoljak az elmúlt hetekről. Május utolsó napján egy hosszú hétvégét Brightonban töltöttük Edinával. Vasárnap reggel két óra alatt lebuszoztunk a tengerpartra. Egész szombaton szakadt az eső,…..
Talán a szezon szimbólumának választhatnánk a Sunderland ellen vívott őszi mérkőzésünket. Egy meccs, melyen Spearing kezdő lehet, eleve baljós felhőket predesztinál, mellyel még véletlenül sem a kis angol tehetségét becsmérlem. Sérültek minden poszton, sírás,…..
Avagy az új lakásom és az új munkahelyem krónikája. A lakással kezdem. Eleve úgy volt megbeszélve, hogy Babusnál csak a kezdeti időkben maradok, amíg nem tisztázódik, hogy lesz-e munkám, vagy sem, illetve amíg bele nem rázódom picit az itteni életbe. Amúgy sem akarom nála…..
Mert azt valljuk be, ha ma győz a Liverpool, azt meg fogja vizsgálni a Vatikán is. Habár a hetet 7-1-es gólkülönbséggel zártuk, és a tavalyi négyegy is hasonló előjátékkal indult, az oddsok kifejezetten ellenünk szólnak.Vegyük először is azt a pofátlanul jól focizó büdös…..
Brit tűzoltó kerestetik! Első. 2010.03.07 19:32:00
Közkívánatra, na és persze saját helyzetem megkönnyítésére elindítottam ezt az oldalt, hogy csak egy példányban kelljen helyzetjelentenem, és ne mindenkinek külön-külön. Már lassan két hete, hogy Londonba költöztem. Babus szobájának közepén vagyok rezidens így a…..
Körömrágós várakozással telt, s telik az a durván egy hét, mely két pályára lépésünk között terül el. A nemzetközi barátságos mérkőzések lezajlottak, ismét lehetett aggódni a játékosainkért, a Terry-Bridge kontra Angol válogatott is újra reflektorfénybe kerülhetett, s…..
gringow 2010.03.06 14:11:04
Ha már fű alatt bebuktuk a versenyt Chamakhért, hadd jelentsem be az örömteli hírt, hogy a 28 éves szerb támadó a nyártól INGYEN a Liverpool játékosa. A Standard Liége támadója egyszer már majdnem a klub játékosának lett kikiáltva, azonban ezt maga a játékos ügynöke cáfolta…..
Ha a nyarat, vagy az előző évet tekintjük, a január a világgazdasági válság és sűrű jövőrepillantások jegyében telt a Mersey partján. Ennek ellenére, panaszunk csak a beruházások terén lehet, de ott hevesen.Volt itt minden, Huntelaar, Mata, Carlton Cole, Pavlyuchenko, Jones,…..
Bátran kijelenthetjük, a meccs nehezebben indult, mint egy IFA teherautó a fagyban. Az első 25-30 perc játéka alapján mindenkinek a Wolves elleni rémálom kezdett körvonalazódni, melyet itt-ott egy Bolton-kontra tört meg. Aztán szinte a semmiből, egy egész pofás akciót követően…..
Még pár nap, és zárulnak a kapuk, reméljük Benitez utolsó pillanatra hagyta a nagy durranást, azért ekkora a csend.Már szinte megszokott tény liverpooli szurkolóként Ryan Babel rinyálására ébredni. Hogy őszinte legyek, én megértem szegényt, de ez a visító fürdőskurva…..
Ha alapozhatunk a rendelkezésünkre álló statisztikákra, akkor a csapat szinuszfüggvény-szerű teljesítménye most épp egynél áll( gy.k. ), ergo van esély a 3 pont begyűjtésére a Bolton ellen. Azonban Liverpoolban csak egy biztos dolog van, ez pedig a halál ( és Benitez,…..