Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marooned

66 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sűrű volt a hétvégénk :)Péteken a Bakonyban voltunk kirándulni, mászkáltunk patakban, és kidőlt farönkökön, rohangáltunk, és ettünk vadászházban. Szombaton a Balaton volt terítéken vízzel és nádassal, vasárnap pedig a Berek. Itt Bodza kiszimatolt egy fácánt, ami 5 méterre…..
marooned 2010.08.02 11:17:49
@Kicsi_lány: Szia Kicsi Lány!

Örülök, hogy megismerhettelek titeket, hacsak így a blogotokon keresztül is :) Remélem a szeptemberi túrán találkozunk :)

--
Rémusz
az élet Montyval =) jó lenne 2010.07.02 03:42:00
nincs mentség, eltűntem. de azt hiszem lassan lesz erőm újra igazi gazdivá válni, aki nem a saját sebeit nyalogatja. el is határoztam, hogy szeptemberben nekimegyünk újra a középfokú vizsgának, és ha sikerül újra járunk rendesen suliba. meg nyomkövetni, és…..
marooned 2010.07.04 20:56:27
Voltunk az ELTE etológia tanszékén egy kísérleten. Menjetek ti is, nagyon jó volt :)Részletek:Kutyák viselkedésével kapcsolatos kutatások
”Szerinted én ettem meg?”Vegyen részt legújabb tudományos vizsgálatunkban! Szia! 
A nevem Julie, az ELTE Etológia…..
Mi és a kutyáink Rümi 2010.05.15 00:17:36
Rümi, a kicsi roti második napja Áginál.Az előrétben Mash, a nagy roti, leghátul pedig Bodza, a kavarcs :) Ági falkája..
Mi és a kutyáink [Egyéb] Esti 2010.05.13 11:03:24
Esti azt mondta, hogy az utolsó három bejegyzés alapján úgy tűnhet, hogy már nem vagyunk együtt. Pedig de :) ..
Most hogy jó idő van, csinálunk mindenfélét. Talán még több mindent is, mint amennyit kéne.Járunk ugye nyomkövetni. Ezzel most ott tartunk, hogy hétvégén már 100 lépéses nyomszárat kell csinálnunk, és már nem kell minden lépésbe jutifalatot rakni. Kéne itthon gyakorolni a…..
 Nyomozunk is ám!! Kint vagyunk minden hétvégén a mezőn! Most ott tartunk, hogy 100m-es nyomszáron megyünk végig, és próbálom szép lassan csökkenteni a jutalomfalatok számát. Jó lenne gyorsabban haladni, de ez egy ilyen türelemjáték sajna. Szergej és Bodza egyébként…..
Az úgy volt, hogy kiderült, a terápiás csoport egyik tagja, Niki is a környékünkön lakik. Mivel kollégista, így nincs itt kutyája, de szívesen gyakorolna valakivel. Nekem pedig az volt nehéz, hogy két kutyát egyszerre tanítani elég nehéz (kb úgy nézett ki, mint egy engedelmes…..
Mi és a kutyáink Frizbis könyv 2010.04.09 20:35:55
Ingyenes, letölthető, magyar :) --> href.hu/x/c0ec --Rémusz..
 Múlt hétvégén voltunk egy terápiás foglalkozáson a kutyasuliban. Két fiatal pitbull volt a középpontban, és közben Szergejt is lecsekkolták, hogy ő hogyan viselkedik. Azért mentünk ide, mert Szergej bizonyos esetekben tart a kutyáktól, és ha nem hagyják békén, akkor…..
offroad terrier 01 :)  Kicsi Bodza orra harmatos  Napfelkelte  Rita és Monty  Offroad terrier 02  Bodza új trükkje  Beagle Monty is nyomoz  Ügyes Bodza, szimatol :)  Két új Jack a nyomkövetésen  Szergej és Bodza ölelkezve alszanak :) …..
 Egy menő kép a mai frizbizésről, és egy korábbi ölelős alvós: Nagyon menő, nagyon menő :) Ölelkezve alszanak :)..
 Vasárnap jöttek Gyurmáék is nyomkövetni velünk :) Nem tudom, fruzsinak mennyire jött be a dolog, mert szegény nem volt túl jó bőrben, ráadásul fázott is szegény nagyon. Mindenesetre úgy néz ki, hogy jönnek velünk vasárnaponként rendszeresen, aminek én nagyon…..
A mai túra egy teszt volt. Az I. Jack és Parson Rusell Terrier Túra! Teszt volt a kutyáknak, a gazdiknak, a szervezőknek, mindenkinek... Személy szerint nagyon jól éreztem magam, bár vegyes érzelmekkel telve értem haza. Kutyáink csuda jól viselkedtek, boldogan…..
 Naggyonjókis kiránduláson voltunk ma! Köszönjük a meghívást Nagyéknak :) Jött velünk Anyaesz és Safi Beagle Monty-stul és Parson Nessa-stul.Sajnos a csapat elég szétszórtan indult, így mindenkivel csak a csúcs előtt tudtunk találkozni. A környén nagyon szimpi volt, az…..
marooned 2010.03.21 19:09:43
Tegnap "összeült" egy mini kupaktanács, ahol beszélgettünk a tervekről, lehetőségekről, jövőről. A lényeg az, hogy mivel nem tudjuk, hogy a sok kutyu hogyan fog egymással viselkedni, hogyan viszonyulnak egymáshoz, stb... Ezért elsőre egy rövidebb sétára indulunk, amit a…..
Mi és a kutyáink [Szergej] Szimat 2010.03.20 19:35:39
 Ma egy új helyen volt a nyomkövetés. Szintén Fóton voltunk, de most egy szántóföldön, nem egy mezőn.Több újdonság is volt ám!Egyrészt Mash-nek Esti és én fektettük a nyomokat, amin végigment. Kellett beleraknunk két törést és két tárgyat is. Ezt azért kellett, hogy ne…..
Most találtam a jackrussell.hu-n, hogy kik jönnek a holnapi kirándulásra. Jó sokan leszünk:Gazdi / Kutya / Fajta / Ivara1 Virág / Fifi / keverék / kan2 Nóra / Freya / JRT-Jack / szuka3 + barátnő ? / Beagle / ?4 Niki / Lili / Foxi / szuka5 Bence / Drazsé / JRT-Jack / ?6 Petronella…..
Miközben Szergejjel frizbizek, hogy Bozza se unatkozzon és kószáljon össze-vissza, vele trükköket tanulok :) Legszívesebben labdáznék vele, de sajna azzal az a baj, hogy ha a Terrier meglátja a labdát, onnantól magasról szarik a frizbire :)Nagyon ügyes ám a kislány!! Gyorsan tanul…..
Úgy tűnik, megérkezett a tavasz --> irány a természet :) Nézzük, mi várható a hétvégén:Szombat:6:30 - 8:30: nyomkövetés Fóton10:00 - : jack russell kirándulás Solymár környékén (visszük Benji-t is, aki ismét nálunk lóg, meg elhívtuk Beagle Monty-ékat) -->…..
 ugriglandollihegszompolyog :)..
Kölcsönkaptuk Ritától a fényképezőgépét, így most jobbnál jobb képekkel foglak benneteket bombázni :)Rögtön itt is van az első, amit Estinek köszönhetek. Köszönöm :) Szergej, amilyennek én látom..
 NyüzsgésA csapat nagyrészeÁgi és MashRita és a kis rohadék, akire nem bír nem haragudniBogyó, az öthónaposSzergejMonty..
Hú, ez a mai kirándulás mégsokkal jobb volt, mint a tegnapi, mert ma gyönyörű napsütésben fürödtünk majdnem végig :) A nyolc kutyából három Jack Russell volt: Szergej, Monty és Bogyó, aki egy öthónapos kisfiú, és nagyon bátor, nagyon játékos kis pofátlan dög :)Jóarc…..