Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Old Settörhend

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt évek legnagyobb létszámú menete lett az idei, ami nyilvánvalóan nem független a választási eredményektől. A Népszabadság szerint kb. 10000-en vettek részt a meneten, ami magyar viszonylatokban kimagasló szám és ez jól is van így.Szintén a Népszabadság számolt be…..
 Szóval folytatva a korábban leírtakat ... Mielőtt nagyon belevágnánk abba, hogy kiderítsük, hogy vajon kik is irányítják az emberi világot, előbb vessünk egy pillantást saját dolgainkra. Említettem már azt a fogalmat, hogy demokrácia, ez azonban önmagában kevés ahhoz,…..
A Sólyom-féle Bölcsek Tanácsa összeállított egy kétkötetes tanulmányt arról, milyenek is kellene lennie a magyar oktatási rendszernek 2020-ban és 2030-ban. Mivel még azt sem tudom milyen alakjuk van, nagyon véleményt sem formálhatók róluk, de a mai Világgazdaság már…..
Paranoid Android Gender studies 2010.02.24 10:56:00
      Azokban a nehéz időkben, amikor a felvilágosult liberalizmus még nem takarította ki az egyetemekről teljesen a klerikális konzervatív eszmerendszer fogalmait (anya, apa), mi woman studies címszó alatt kaptuk a progressziót. Az oktató (neme rejtély, az ő esetében a…..
Old Settörhend 2010.02.24 15:21:44
Kedves Android, aki legalább annyira paranoid is. De valóban. Hiszen mi más mondatná veled a fentieket, mint valami paranoia, hogy a te egészségesnek vélt nemi identitásodat veszélyeztetik ezek a szörnyszólöttek?

nos: egy pár apróságra felhívnáma figyelmed (ha az ideológiai köd megengedi hogy odafigyelj bármire is:
anya, apa nem a klerikális konzervatív eszemrendsezr fogalmai speckó ez a két szó török jövevényszónak tűnik. Hogy a törökök mikor voltak keresztény-konzervatívok??..
http://hu.wikipedia.org/wiki/Török_jövevényszavak_a_magyar_nyelvben

Másrészt olvasd el ezt, kezdetnek:
www.mtapti.hu/pdf/mterdotarcsa.pdf van ebnne egy rövid írás a gender és woman studies kapcoslatáról.

Harmadrészt, megterveztetni egy gyerek személyiségét alapvető jogokat sérthet, szerintme erősen korlátozza a választás szabadságát. személyiségről beszélek és nem genetikai úton öroöklődő betegségek kiküszöböléséről.

Harmadrészt az általad biztosan hőn szeretett neonáci nyilasok stb között és a melegek között van egy nagy külöbség: amelegek csak élni szeretnék az életüket, a nyilasok meg másnak akarják megmondani hogyan éljék azt.

Harmadrészt minden nem társadalmi konstrukció, akár tetszik akár nem, mi hozzuk létre és tartjuk fenn. Táradalomtudományi értelemben a normális csak annyit tezs hogy éppen elfogadott. Ez sokszor, sokat változott és társadalmaknként teljesen eltérő lehetett. A ma talán tapasztalt hasonlóság szerintem a periodikusan ismétlődő globalizációnak köszönhető, ami jó néhány másmilyen kulturát megváltoztatott vagy kinyírt.

Végül a leszbikus, meleg emberek és a feministák, meg a gender studiessal foglalkozók csoportját nem keverném össze. van átfedés, kétségtelen, a gender studies a feminimzmus akadémiai képviselője, részbenm bár a women's studiesnál jóval semlegesebb.
A közhatalmi felhatalmazással nem rendelkező testületektől (ld. Nemzeti Csúcs) egyébként hideglelést kapó  Köztársasági Elnök létrehívta a saját Bölcsek Tanácsát, hogy az oktatással és korrupcióval, mint két kiemelten fontos társadalmi kérdéssel kapcsolatban…..