Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alisa35

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi hangyamizéria 1, 2 és 3 egyre jó volt, még mindig ezren vannak az eper körül, de egész szezonban békén hagyták a terméseket!!! De megint felütötte a fejét a baj, nem minivakond, hanem hangyabolyrengeteg formájában. Így néz az ki! Valahol azt olvastam, hogy a…..
Alisa35 2014.07.19 15:02:44
@Németh András: de nem lehet együtt élni velük, szegény gyerek nem tud játszani a kertben!
Alisa35 2014.07.19 15:03:17
@kreatívkertész: Rengeteg módszert kipróbáltam, (sütőpor, bio kill, hangya írtó, citrom, ecet, sőt mg a duck wc-gélt is) de semmi nem használt! Na jó hazudok a wc-géltől kiégett a fű de ott már nincs hangya Volt kint kertész és azt mondta, hogy a hangya, amivel ők sem tudnak mit kezdeni! Most olvastam még, hogy Gilisztaűző varádicsot kell ültetni és azt utálják vagy Force 1,5G talajfertőtlenítő segíthet még TALÁN!
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Manapság szinte minden Kínában, Taiwanon, vagy Thaiföldön készül. Van azonban egy termékkategória, melyet a magyarban egységesen a "kínai" jelzővel illetünk. Ezek általában minőségi és árfekvési szempontból is az alacsonyabb kategóriát képviselik. Az nem kérdés,…..