Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabello

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabello pár másodperces különbséggel két cserbenhagyásnak lett áldozata, először a beleszálló Fiat által, aztán meg egy tanúskodni nem akaró, ámde kíváncsi bámészkodó által. Innen is gratulálok nekik. És persze ennél a résznél még nem lesz vége a történetnek... Azt…..
Gabello 2010.01.30 11:25:09
@zsoci: sajnos igazad van. A személyes adatok védelméről és a közérdek adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény)2. § (értelmező rendelkezés) alapján személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható.
Nem is kell sokat menni a jogszabályban...

3. § (1) Személyes adat akkor kezelhető, ha
a) ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
b) azt törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat rendelete elrendeli.
vajon a Puntos hozzájárult, hogy a személyes adatait kezeljék? nem hiszem.

egyébként:
KÖSZI LÓFŐ!
Gabello 2010.01.29 15:49:34
@MrZed001: nem rossz ötlet, de szerintem egy kb. 10 éves Puntot nem visznek el köztudottan drága szakszervízbe, inkább egy olccsó lakatoshoz.. de igazad van ezt még nem próbáltam.
Gabello 2010.01.29 16:03:24
@forrórágógumi: Az asszony több CSI-t nézet, mert zergeba*zó hidegben minden lökhárítódarabot és dísztárcsadaradot összeszedett és rátukmált a rendőrökre, akik zavarodottan elrakták..biztos azt hitték souvenir a szöszitől..(lehet, hogy az azon levő gyártási számot hívogatják a mobiljukról) az eset reménytelen!