Adatok
huitlacoche
0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A magam kedvére kevertem egy tatárbifszteket, amit mi csak tatárnak hívunk. Már párszor farigcsáltam rajta, de ezzel a mostanival aztán nagyon elégedett vagyok, gondoltam lesz belőle egy rövid szösszenet.
Tatár,biftek,bifsztek, vagy hogy is kell ezt írni? A google találatokba belenéztem, hát Édes…..
huitlacoche
2020.01.13 21:11:59
Jól hangzik, amiket használsz, magam maradok a shalotta féle mellett, a paprika és a fokhagyma helyett. de ez mindegy is, tényleg gusztusos. hogy combot használsz, szintén átgondolt választás, de hogy "zsírosabb" lenne, mint a hátszín, az ugye nem igaz, sőt ott több a zselatin szövet... persze nem arró,l a hentesek által lefaragott színhúsról beszélek, hanem, ami egy szép szelet sirloin...én azt választom. jó étvágyat!
huitlacoche
2020.01.15 11:52:06
Csirkepörköltet mindenki készít, és -ahogy mondani szokták- ahány ház annyi szokás. Azonban rengeteg helyen csirkepörkölt néven csirkegulyás vagy csirkepaprikás fut, lévén nem pörkölik, hanem csupán főzik a húst, méghozzá jó sok lével. Nézzük hát, én hogyan is…..
huitlacoche
2014.11.19 21:38:09
huitlacoche
2014.11.24 12:25:45
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz