Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herbert's World

25 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mesekönyv gyerekeknek a kenderről mint növényről. A könyv a gyerekek egészséges ítélőképességét alakítja ki a kenderről: gyerekeknek nem való, akárcsak egy pohár bor, de felnőttként képes vagy arra, hogy megítéld: akarsz-e kendert fogyasztani. A könyv a…..
Ezt a nem hivatalos címet érdemelte ki az extrém hajviseletével és még extrémebb ruházatával az 1986-ban alakult Leningrad Cowboys. Az Orosz Vöröshadsereg Kórussal együtt zenélő finn rock banda leginkább paródiákat/feldolgozásokat készit. A Zúg a Volga és a Sweet Home Alabama…..
A kérdés Cristoph Waltz szájából hangzott el Quentin Tarantino 2009-es filmjének nyitójelenetében. Az osztrák színész Hans Landa, egy tej- és rétesimádó SS-ezredes bőrébe bújt, míg Brad Pitt egy zsidó amerikait személyesít meg, aki nyolc társával együtt alakítja a címadó…..
Mostanában valószínűleg a TV-ben látott tetováló műsorok hatása miatt is, egyre többen akarnak tetoválni tanulni. Persze eddig is volt egy kör akiket érdekelt a téma, de sokkal kevesebben voltak, és mostanában nagyon sok lány találja ki, hogy márpedig a tetováló szakma nagyon…..
Július közepén a Macskás sorozatom után Drogok címmel indult egy új sorozatom melyben a különböző legális és illegális drogokat kezdtem el bemutatni. Mivel a téma kimeríthetetlen és szerintem nem tenne jót az oldalnak, ha teljesen elvinném ebbe az irányba, ezért létrehoztam egy…..
Az egykori két Németországot szétválasztó Berlini fal közelében, 2003-ban, a Roter Frontkämpferbund   (A Vörös Front Harcosai) név rövidítéséből megalakult a RotFront nevű együttes. A leginkább orosz zenére épülő, ska-val megfűszerezett, négy-nyelvű muzsika a '70-es…..
Az egyik ezelötti blogbejegyzést egy filmnek szenteltem, most pedig szeretném egy másik irányból is megközelíteni a filmet. A film két főszereplője, rendszeres drogfogyasztó, ám Jack Black valószínüleg véletlenül talált rá a videóban bemutatott érzésre. A gomba egy…..
Sétáljunk egyet! 2 perc alatt egész Amerikán át. Megállni csak kétszer szabad, és akkor is csak fényképezni. Egyszer lehet csak inni. Gyerünk!:) ..
Tegnap ajánlotta az egyik ismerősöm ezt a filmet, és szerencsére meg is tudtam nézni. Jack Black, jó zene... kell ennél több??? A történet a szokásos "gyerek elindul otthonról szerencsét próbálni" szituval kezdődik, de utána jönnek a nagyobb és nagyobb baromságok,…..
Megtaláltam megyarul is. KÖSZÖNJÜK KEROZIN! ..
Herbert's World Simon macskája... 2010.07.20 08:00:00
Simon macskája folyton éhes, és ezt akárhogy is, de gazdája tudatára akarja adni, a macska nem riad vissza az erőszaktól, a szemtelenségtől és a lakásban keletkezett jelentős anyagi kártól sem. Simon macskáját pont ezért szeretjük. A macskáról szóló könyvet és a karton…..
Tegnap jövök haza, miután kiültünk dumálni és megváltani a világot két haverommal a Margitszigetere, tehát miközben hazafele tartok gondoltam még feldobom egy kicsit a napot. Ekkor még nem gondoltam rá, hogy mit is fogok venni vagy hasonló, de megláttam a polcon, és mondtam: ezt ki…..
A német együttes, a DTH örvendeztette meg a világot ezzel a remek klippel és számmal. A zene a 10 kicsi gumimaci... kezdetű dalt, a videó pedig Gróf Balázs stílusát juttatja eszembe...
Herbert's World Drogok 2010.07.14 15:49:00
Mindig is érdekeltek a tudatmódosító szerek, legyenek azok illegálisak vagy szabadon hozzáférhetőek, de mindig is úgy voltam velük, hogy nem csak arra jók, hogy egy este az ember jól érezze magát, hanem éreztem, hogy ezek hasznos dolgok is lehetnek. Az utóbbi pár évben kezdtem el…..
Herbert's World Buddhizmus 2010.06.05 22:21:12
Egy régi kedves ismerősöm díjnyertes rövidfilmjét szeretném bemutatni most. Kellemes tanulást!..
Herbert's World 18+ Izabella 2010.05.29 11:39:00
Rádióban nem hallani ezt a dalt... nem is értem mért. :) A dalt amúgy a Vad Fruttik együttesnek köszönhetjük...
Egyes kutatások szerint Longcat idősebb mint az univerzum. Longcat ott volt a Világháborukban. Longcat ott volt a középkorban. Longcatet ismerték az ókori görögök és rómaiak. Longcat megtalálható a barlangrajzok 99%-án. Longcat ott volt, amikor a Nagy Bumm volt.Sőt, Longcat még a…..
Herbert's World HELP az életért 2010.05.04 22:43:00
Magyarországon 20 percenként hal meg egy ember szívhalálban! Segíts, hogy ez ne így legyen..
Herbert's World Szép matematika... 2010.04.20 21:35:00
Csodás mértani formák, melyek a természetben alakultak ki. ..
Herbert's World Macskák... I. 2010.04.19 23:59:00
"A macska (más néven házi macska, tudományos nevén Felis silvestris catus) egy kisebb termetű húsevő emlősállat, amely a macskafélék (Felidae) családján belül, a Felis nem Felis silvestris fajához tartozik, a vadmacska alfaja, bár a mai rendszertanban inkább kezdik külön…..
testmódosítás Végre suspension! 2010.04.02 16:33:59
Örömmel jelentem, hogy sikerült ma kipróbálni a suspension szerkezetemet! És ami ennél is jobb, hogy minden tökéletes volt: a kampók, a kötelek, és a tartó szerkezet is megfelelően működik! Mivel csigás emelésre jelenleg még nincs lehetőség, így a testsúlyt a kampóra helyezve…..
A minap megcsináltam életem első fülhegyesítését, avagy "ear pointing"-ját! A fülkagyló ezen átalakítása igen bonyolult feladat, de egyes embereknek nagyon jól áll ez a fajta fül. A gyógyulási szakasz után teljesen ép lesz a fülkagyló felső része, és a bőr is…..
Mozgasd meg a Szürke állományodat ezzel az egyre nehezedő játékkal, informatika órára tökéletes elfoglaltság.....
Herbert's World Songácska oldala 2010.02.10 22:47:00
Egy kedves ismerősöm, aki szinte fanatikusa a keleti, főleg japán kultúrának, másfél éve készített, egy szerintem remek, weboldalt a manga iránt érdeklődő nagyérdeműnek. Az oldal lehetőséget nyújt a kezdő és kevésbé kezdő rajz művészeknek az ingyenes galéria nyitásra…..
Herbert's World Brüno 2010.02.10 22:21:00
A világ legbetegebb filmje.....