Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tbazsi83

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világszerte hatalmas hype övezi a HRC-t, bár ezt én a mai napig nem értem, csakúgy, mint mondjuk a Starbucksot sem, de ez már maradjon az én problémám. Az biztos, hogy az új év első tesztjeként ellátogattunk a Vörösmarty térre, hogy megnézzük mit is tud a hamburger, mely többek…..
tbazsi83 2013.01.22 21:41:58
@Az Jody, a feleségem: akkor kérlek küldj már pár jobb helyet ahol voltál és 40USD volt a burger.... mert engem meglepett, hogy elég jó éttermekben sem volt több mint 20 USD... és szerintem ehhez képest elég drága az itthoni 3000+forintos ár
tbazsi83 2013.01.23 09:24:37
@Az Jody, a feleségem: csak a Del Frisco's néztem meg: "Prime Cheeseburger* 8oz. of prime beef burger with american cheese, lettuce, tomatoes, red onions and pickles, served with skillet potato chips 16.00 "

ehhez képest továbbra is soknak érzem a hazai árakat és erről is szólt a kommentem... lehet, hogy ha ráguglizol tényleg fogsz találni olyan helyet, ahol 40USD egy burger NYC-ben, de itt mást próbáltam hangsúlyozni. Szerintem az nem normális, hogy Mo.-n többet fizetsz egy burgerért mint egy kifejezetten drágának számító étteremben külföldön.... mint, ahogyan az is vicc, hogy a pl. MOM Park-ban 1000-1400 HUF -ot kérnek egy szendvicsért a kávézókban. Szerintem ezek az árak nem normálisak, a hazai bérszínvonalhoz mérve... ennyit szerintem elvből nem szabad fizetni ezekért a kajákért.
tbazsi83 2013.01.23 12:09:49
@sien: Látom megértetted a lényeget... hidd el, nem az a problémám, hogy engedhetem meg magamnak ezeket a helyeket (és nem is a mindennel elégedetlen magyar mentalitás szól belőlem) hanem meglepőnek tartom, hogy bár minőségben és a kiszolgálás színvonalában rendszerint alulmaradnak külfölddel szemben, árképzésben legalább ott tartanak, sőt le is körözik azokat... és itt végig a hambergerről volt szó ha figyeltél, és kommentem kizárólag erre az összevetésre vonatkozott. Bár végülis teljesen igazad van, annyiért kell adni amennyiért megveszik.
Félúton jártunk Debrecen felé, amikor beköszöntött a Bihar előtti csend. Annyi legyen elég, hogy erről a helyről még Adam Richman is zokogva menekülne el, pedig ő aztán nem szokott finnyáskodni. Vagy az Bear Grylls? "A Fald Fel Amerikát ételbár megnyitásával azt a hangulatot…..
tbazsi83 2013.01.23 10:33:26
@Fald Fel Amerikát Ételbár: ha ennyire megy az étterem, akkor nem is értem miért kellett reagálni erre a bejegyzésre ? Nyilvánvaló, hogy olvasók többsége nem debreceni, így aligha hiszem, hogy rontána az Önök üzletét egy negatív megemlekézés, ami teszem hozzá, elég korrektnek tűnik és kevés eleme vitatható.... Melyik részével nem értett egyet egyébként? Jogosulatlanul használják a Man v. Food nevet és logot ? - igen; mirelit a hus ? - igen; olcsó, gagyi a sajt ? - igen stb. Ne haragudjon, de ha picit is szerette volna ezt a műsort vagy magát az amerikai stílusú ételeket, akkor ilyen színvonalon bele sem vág egy "étterem" elindításába... szerintem ez vállalhatatlan minőség ezzel a névvel.
Vak apának éneklő lány, nevelőapjának nótát ajánló fellépő és halott apját megidéző görög-magyar énekes is volt a Voice tegnap esti műsorában, de volt vesebeteg énekes, kétéves gyermekét az éneklésért simán hátrahagyó anyuka és öntudatos rockercsaj is, no meg az…..
tbazsi83 2012.11.10 09:39:27
a jövő héten még inkább sírni fog mindenki. az előzetesből már látszott, hogy egy az egyben átveszik a the voice uk utolsó válogatójának koreográfiáját:

www.youtube.com/watch?v=Avb_D_Pp7og

azért remélem nem szó szerint kell majd Caramellnek Will I Am szerepét eljátszani, mert az ultragáz lenne, mivel eddig ez a műsor egészen vállalható volt
Egy hamburger 11 ezer forint. Egy kis doboz cseresznye 2100. Egy egy hálószobás lakás a városközpontban havi 2,6 millió (!!) forint. Íme, pár tétel a világ legdrágább városából. Ki nem találnátok, hol van! Tíz éve ért véget a polgárháború Angolában, azóta alaposan…..
Namost miközben írom ezeket a sorokat, épp a "csajosbuliban" van, el lehet képzelni milyen állapotban vagyok.Sziasztok! Gyanítom a sztorim hosszabb lesz mint tervezem, lustáktól előre is elnézést (bocsi, de ezekután már csakazértis elolvasod, hogy bebizonyítsd, hogy de te…..
Hölgyeim és uraim: íme a tökéletes burzsuj lakás! Igen, tudom, hogy nagy szavak ezek, mégsem tudok ellenállni a késztetésnek, hogy így aposztrofáljam a napokban gazdát cserélt laza 1600 négyzetméteres penthouse-t. Az ominózus ingatlan ugyanis nem máshol, mint Monacóban…..
A szótár szerint a 100 % mellé írt "smaku owocow" felirat valami olyasmi lehet, hogy "finom gyümölcslé", de hát az ember ritkán vásárol lengyel-magyar szótárral a Auchanban. Ildikó is joggal feltételezte, hogy a % a gyümölcskoncentrációra utal, holott a doboz…..
tbazsi83 2010.06.08 10:03:15
Argentína Adnátok egy kapust? 2010.06.01 19:56:00
Találós kérdés: Mi az, ami jobban hiányzik Argentínának, mint Inzaghinak a lesszabály eltörlése? Természetesen egy normális kapus. Amíg drága orániai kollégáink egyetlen Nils Holgersonja, a Spánieltekintetű fapapucsnyűvő Edwin "cula" Van der Sar több mint tíz…..
Beért a stadionba a két maratoni futó, hiába nézegetnénk még egy darabig az öldöklő küzdelmet, közel a célszalag, és vele az Inter bajnoki címe. Nehéz lenne annál kevésbé mourinhós dolgot elképzelni, mint hogy az utolsó fordulóban elcsússzanak egy nem is olyan nagy…..
tbazsi83 2010.05.17 10:20:29
@Iustizmord: Erre azért elég egyszerű a válasz sztem :D
Ma este meglesz a Bajnokok Ligája első két elődöntőse, és bár sokan lefutottnak tekintik mindkét párharcot, az NST meghívott szakértői az esélytelenebbnek tartott csapatok részéről is hihetetlen magabiztossággal nyilatkoznak az esélyekről. Barcelonában az lesz a kérdés, kinél…..
tbazsi83 2010.04.06 22:12:48
@Slice: Senki nem vitatkozott szerintem.... Csak a másik oldalon is vannak komoly hiányzók ez pedig tény.... De valóban, az Arsenal sokkal jobban megérzi a felsoroltakat, mint a Barca az említett négyest....
tbazsi83 2010.04.06 22:27:22
@drosiii: Messi mindig színészkedik ??? Ezt remélem Te sem gondolod komolyan..... Azért mert 6 emberből 5-en akarják felrúgni/lerántani és a hatodiknál egyensúlyát vesztve elesik, nem hiszem, hogy színésznek kellene nevezni.... Én inkább örülök, hogy ilyen focistát élőben láthatok játszani hetente és akkor is így gondolnám, ha nem a Barcával szimpatizálnék....
tbazsi83 2010.04.06 22:06:56
@bakító: Hej de más lenne Ibrával, Iniestaval, Puyollal, Piquevel....
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
tbazsi83 2010.03.11 09:42:16
@halareaal: Szerintem egyoldalú a kritikád és nem is jogos.... Ha láttad a lyon -i meccset akkor el kell ismerned, hogy a Madrid egy szót sem szólhatott volna ha 3-0 -lal jön haza a Franciaországból....

Ezért nem értem, miért nem lehet reálisan elfogadni, hogy a 2 meccsen összesen 1 félidőt nyert meg vita nélkül a Madrid, mégpedig a tegnapi elsőt...

Szerintem ezzel a "mi érdemeltünk volna továbbjutást" szöveggel csak magatokat áltatjátok....

Az tény, hogy az ismert okok miatt a Real -nál mindig magasra van téve a mérce, de azért lehetne néha tárgyilagosnak is lenni....
tbazsi83 2010.03.11 10:03:56
@halareaal: Én értem, hogy mit mondasz, de akkor tegnap 3-3 is lehetett volna a helyzetek alapján, ezt Te is tudod... És most kérlek ne gyere majd azzal, hogy az utolsó 10 percre annyira kinyílt a Madrid, hogy ilyen nem lett volna HA berúgják az első félidő, tényleg nagy helyzeteit...

Azt gondolom, hogy az a minimum a Madrid -tól, hogy egy Lyon elleni párharcot nagyobb részben uralni tud... ez nem lehet szempont, mert erre számított a Lyon is.... így erre nem alapozhatod azt, hogy ki érdemel jobban továbbjutást...

Nem mondom, azt, hogy jobban örülök a Lyon továbbjutásának mert ahogy az utóbbi időben a Real játszott az tényleg meggyőző volt (mondom ezt Barcelona drukkerként), de ami tény az tény... 2 meccsből egyszer sem tudták legyőzni a Lyon és összesen 1 gólt tudtak rúgni nekik... Ez pedig a La Liga -n túl úgy tűnik nagyon kevés...
Megvan az a kínos pillanat, amikor találkozol a volt osztálytársaddal, aki sokkal többre vitte nálad? Neki már milliói vannak, szupermodell nője és kacsalábon forgó ezernégyzetmétere, te meg egyszerű hivatalnok lettél, urambocsá' pincérkedsz a sarki gyorsétkezdében. Most…..