Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Énekes Vazul

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"...amíg a sajtómunkások zsebükben hordják a sajtószabadságot, ebben az országban nem lesz igazi demokrácia..."    (Kepes András)   A napokban tette közzé a Gemius Hungary Kft. médiakutató negyedéves gyorsjelentését a magyarországi internet felhasználók  tartalom fogyasztási adatairól, amiből -…..
Énekes Vazul 2016.08.10 16:08:21
Valamikor ezen a néven elég sokat írtam a NOL Blog-ra, kommenteket és blogokat vegyesen. Művészetről, zenéről, ploitikáról vegyesen. Egyszer csak megunták a ténykedésem és nem tudtam a saját blogjaimat sem elérni, sem másolni... gyakorlatilag elérhetelenné tették számomra a saját írásaimat. Miért? Nem tudom, viszont akkoriban, még a régi Kapcsolat.hu oldalon is rengeteget írtam és gyakran észrevettem, hogy az általam használt, vagy kitalált szófordulatok, szóképek, részletek visszaköszönnek FSP blogjaiban. Mit tehettem, én egy senki vagyok, mások meg szemtelen tolvajok. Azemlített bloggerek közül csak egyetlen embert olvasok több kevesebb rendszerességgel, az pedig PuPu, kivel anno, még a Kapcsolat.hu-n kerültünk ismeretségebe és a mai napig nagyra tartom az embert és az írásait egyaránt. Ez másokról nem igen mondható el. Nem minósítem őket, mert ha meglátom a nevüket valahol, az már garancia arra, hogy ne olvassam el, mert tudni sem akarok a létezésükről. Egy ideig szerettem a NB-t,de miután valamiért lehetetlenné tettek, hiába ezséltem a szerkesztővel, moderátorral... bárkivel le se tojtak, azaz dehogynem. Hogy sajnálom e a sajtószabadságot, ha ezt annak lehetett nevezni, akkor természetesen, de ezért nem fogok könmnyeket ejteni. Az Orbán féle maffializmus kiteljesedik, a Média Gestapo hűen teljesíti a rtábízott feladatot, a mésiák szabadságának teljes eltiprását. Göbbels ipari tanuló ezekhez képest, mert Orbán két zsidó származású amerikai főtanácsánadója kitünően ért a hatalom és a média kapcsolatának szükségességéhez. A sok tudatlan FideSS vezetőből lassan szakértőket nevelnek. A baj csak az ezzel, hogy fasiszta beütéssel és ez kicsit ellentmondásos, de pénzért mindent. Miattuk sok zsidó származású barátom szégyenkezik, én csak azzal vígasztalom őket, hogy szaremberek mindig volta, vannak és lesznek, származásra való tekintet nélkül. Hát ennyit akartam csak mondani. Sziasztok. Sanya
Énekes Vazul 2016.08.10 19:07:22
@Teréz Anyabagoly: Kössz Teréz, bár nem vígasztalnak a blogjaim eltünései a magyar szecesszióról, a Plakátművészetről,s apróbb novella kezdemények, de a biztatásodra remélhetőleg megpróbálom újra. Szia Kapás Sándor Attila, KSA....Énekes Vazul valamikor.
Énekes Vazul 2016.08.12 20:49:51
@FSP: Talán emlékszel a Woodoo babák indulója címő írásomra, bár nem ezen a néven jelent meg, hanem a sajátomon. Ezen a néven soha nem politizáltam. Nem az egyetlen... rég volt... figyelemmel kidsérted mások írásait és ha nem volt ötleted, hogy aznap miről írjál, hát kölcsönvettél, nem csak tőlem, hanem a barátaimtól is. Sokszor ők figyelmeztettek, hogy nézd "nektek egY srófra jár az agyatok", persze némi iróniával fűszerezve.Aztán ők is elmaradoztak az olvasóid közül. De ne izgasd magad, te ebből élsz, mi meg munkából.