Regisztráció Blogot indítok
Adatok
földön járó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
w Szabadíts meg a gonosztól 2010.01.29 07:00:00
S az aranyba vont ég alatt, - mert beköszönt az ünnep - a szabadság sétára megy. Hős népe ágat lenget, s ő kézenfogva vezeti szép gyermekét, a rendet. József Attila: Május Kísértet járja be Magyarországot, a szabadságot gyűlölő kísértet. Undorító eszmék szerelemgyermeke,…..
földön járó 2010.01.29 09:31:04
@Walter Melone: Azt gondolom, az emberek nem a gazdagodás elmaradása miatt elégedetlenek a rendszerváltás következményeivel. A mérhetetlen nagy korrupció, a hatalom és annak képvielői visszaélései a kiábrándultság oka!
A másik, hogy eladták az országot!
Eladták azt az elektromos hálózatot, amelyet pl. az én pénzemből építettünk, közvetlen befizetéssel, s most fizetnem kell a saját (?) hálózatom használatáért díjat. A SUEZ csportot többek között ezért is ki kellene ebrudalni az országból. Lásd: Pécs!
földön járó 2010.01.29 09:36:04
@_Ske_: A Bős-Nagymarosi vízlépcső apropója volt a rendszerváltásnak.Azóta tudjuk, hogy előbb-vagy utóbb de a vízlépcső ugyanott meg fog épülni.
A magyar energia szektort 1,2 mdUSD-ért privatizálták, s az osztrákoknak a kifizetett kártérítés 1,4 mdUSD volt. Jó üzlet volt!
Most energia szektorunk sincs, meg vízlépcsőnk sem!
földön járó 2010.01.29 09:39:10
@beszélő: Nagyon tetszik, főleg az utolsó kettő mondat!