Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kungfupanda

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad, hogy...  ... az online társkeresés ősi formája, az újsághirdetés már több mint 300 éves? (1700-ban, 10 évvel azután, hogy az első sajtótermék piacra került, megjelentek az első házassági hirdetések is.)  ... mára már minden negyedik társkereső mobilon is használ társkereső…..
Az ember azt hinné, egy évben csak egyszer kell megküzdenie a NAV-val, az adóbevallás elkészítésekor. Nemrég azonban ismét arra kényszerültem, hogy meglátogassam honlapjukat, mivel be kell jelentenem egy adatváltozást. Konkrétan azt, hogy mostantól egyénileg, csekken szeretném…..
Mondta, és a fal felé fordult. És én csak ültem az ágyban egészen hajnalig. Azon tűnődtem, hol rontottam el.   "Nem akarok gyereket, téged akarlak!" - mondta, és a fal felé fordult. És én csak ültem az ágyban egészen hajnalig. Azon tűnődtem, hol rontottam el.…..
kungfupanda 2011.07.05 08:55:50
Erre persze jött a válasz, hogy ő rám nem kíváncsi és ne zaklassam, mert ő amúgy is többet ért el az életében mint én. Már 8éve ismerem a férjem, egy éve házasodtunk össze és van egy gyönyörű kisfiúnk. A párom előttem együtt élt egy nővel 7éig akinek volt már…..
kungfupanda 2011.05.17 10:57:29
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
kungfupanda 2011.05.16 10:48:09
Elolvastam egymás után két hírt, és lehet, hogy hülyeség, de összefüggést vélek felfedezni közöttük.Az egyik szerint a Médiahatóság nagyon durván megbírságolta az RTL Klubot a VV4 miatt, a másik szerint pedig szombaton este megcserélik a Csillag születik és az Alekosz…..
Azóta már a negyedik barátnőnél tart, ugyanez a forgatókönyv mindegyiknél. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Közhelyes vagy sem, régóta olvaslak titeket, és régóta le akarom írni a történetemet. 20 éves lány vagyok, történetünk idején…..
Ő elég szépen megfogalmazta, mi is a baja. A búcsú pillanataiban azon gondolkodtam, felképeljem-e. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Sziasztok! Tavaly lett vége egy alig egy éves kapcsolatomnak. A lány szakított, mert úgy érezte, nem szeretett…..
kungfupanda 2011.05.04 12:16:50
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
kungfupanda 2011.05.03 12:25:20
Gyereket akarok. ha szülsz nekem hármat, elveszlek. Ha nem, akkor tűnj el innen minél hamarabb! Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Sziasztok! Az én történetem elég egyszerű. Nagy szerelem, két év együttjárás, utána két év együttélés. A…..
kungfupanda 2011.05.03 11:45:52
kungfupanda 2011.05.03 11:52:23
@Nard: csupa öröm az élet :D
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..