Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chopinke

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Martonyi János beugrott egy pacsira Egyiptomba. Oda éppen csak ő hiányzott, gondolom örültek mikor leszállva a gépről első szava az volt: mikor hoztok egy kis lóvét, tesó?   De fontos a smúz, és a mi külügyérünk az Óperenciás tengeren túl is híres a remek…..
Chopinke 2012.06.21 14:49:03
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Hát biztos van valami matematikai ésszerűség abban, hogy melyik cikket fordítják le, mert ahogy nézem 5-ből 1-et fordítanak le és akkor lehet sokat is mondtam.
Úgy tűnik, a hír kacsa, azonban érdemes átgondolni, mit jelent egy ilyen megkötés pl. a Dropboxhoz hasonló cégeknek. A hír hoax gyanús, és mi is bedőltünk neki eszköz hiányában. A Dropbox nem volt eddig a Mac App Store-ban, valószínűleg azért, ami alább olvasható. Pár napja…..
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
Jó, hogy ha az első interjút az új köztársasági elnökkel az adóforintókból fenntartott MTI készíti? Alá kell kérdeznie? Kell szembesítenie kemény kérdésekkel? A közelmúltban történt, sok vitát kiváltó problémákkal? Ezek is eszünkbe jutottak a sorok olvasása közben,…..
  Kálmánék reggeli posztja okozott némi izgalmat a politikabuzi szcénában, de sok a panasz, hogy túl hosszú. Ezért most jóval rövidebben és a 2006-os választásra szűkítve foglaljuk össze, mire alapozzuk azt, hogy a Haza és Haladás…..
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
 Először a Békés Megyei Bíróság minősítette visszamenőleges hatállyal semmisnek a kezelési költség devizában történő megállapítását egy perben, ezt követően pedig, a Szegedi Törvényszék egy takarékszövetkezet egyoldalú szerződésmódosításra lehetőséget adó,…..
Chopinke 2012.01.27 13:09:27
@desw: "Ezt tette a bank is: áthárította az árfolyam és egyéb kockázatott, ami tőle föggetlenül változik."

Soha senki semmilyen körülmények között nem közölte, még a leprofibb banki előadók sem, hogy az "egyéb kockázatot" is át fogják hárítani az adósra.
Chopinke 2012.01.27 13:52:59
@desw: Mit pereljek, ahogy Barnebyte is mondta, jogilag teljesen rendben van, mivel jogszabályt hoztak, hogy meg lehet módosítani azokat a tényezőket is, amik eleve nem voltak benne a szerződésben.
Chopinke 2012.01.27 13:53:03
@desw: Mit pereljek, ahogy Barnebyte is mondta, jogilag teljesen rendben van, mivel jogszabályt hoztak, hogy meg lehet módosítani azokat a tényezőket is, amik eleve nem voltak benne a szerződésben.
A szinte napra pontosan egyező, tavaly januári, meglehetősen fűtött hangvételű felszólalás és az azt követő vita után, Orbán Viktor ismét arra kényszerült, hogy Strasbourgba utazzon, és helyben védje meg a mundér becsületét „a nemzetközi támadások ellen".  A…..
Chopinke 2012.01.20 09:12:39
@Matróz Kommandó: Csak az 1)-hez. A kormány ott lehet a jegybank belső zárt ülésein. A belső zárt üléseket be kell jelenteni a kormánynak. Folytassam a függetlenségi intézkedéseket?
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Mindössze három hete írtunk arról, hogy ha tovább romlik az állampapír aukciók lefedettsége, hamar bajba kerülhetünk. Nem akartunk farkast kiáltani, de most már látjuk, akár hónapokra is lehetünk a csődtől. Az államcsődhöz ugyanis nem kell más, mint néhány sikertelen…..
Chopinke 2011.11.14 17:45:42
@STX Joe: Államcsőd lévén ez egyszer igazuk lenne :)
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
Chopinke 2011.09.19 12:48:53
@egerészölyv: Maga az egész szöveg lekezelő, attól, hogy valaki 10 éve dolgozik és nem tudott még összekaparni semmit sem, tehát nem ért el semmit, attól még nem lesz egy nagy senki. Kiindulástól függetlenül az ember mércéje nem csak az, hogy mit tudott elérni anyagilag....
Chopinke 2011.09.19 13:22:05
@KergeCsirke: Lázár bemondása szerint, te nem érsz semmit, mert nem értél el semmit sem.

Vagy rosszul értelmezem még mindig, amit a T. Lázár akart mondani?! :D
Egyik olvasónk kicsit kiakadt, amikor a UPC pont az NHL-playoff kezdete előtt döntött úgy, hogy minek a magyarnak amerikai sportadó, nézegesse a bohócligát, ha annyira sportra vágyna. Levelet írt az ügyfélszolgálatnak, és a várakozásokkal ellentétben nagyon gyorsan választ is…..