Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garabolyos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú mondatok, értelemzavaró számozás és túl sok mássalhangzó keserítheti meg a diszlexiások örömét az új Alaptörvény kapcsán. Mp3-ban üzent a Diszlexiások Érdekvédelmi Szövetsége tiszteletbeli tagjuknak, Schmitt Pálnak, mivel sajtóközleményre nem mertek vállalkozni.…..
Középkori hagyomány éledt újjá Magyarországon: Lázár János fia Boldizsár eljegyezte Fásy Ádám lányát, Zsülikét. A hajdúszoboszlói Hotel Silverben megrendezett esemény konferansziéja, Fluor elmondta, hogy szerinte jelenleg nincs jobb pa-pa-parti hazánkban, mint Lázár János…..
dada on the road A nagy Mac-teszt 2008.10.18 23:23:00
Bill Gates és termékeinek elszánt gyűlölete ismerősök tömegeit taszította a mac táborába.. A mac nem lesz vírusos, ritkán akad le, akkor se ugy hívják és mindenféle beépített csodát rejt abban a monitorral egybeépített kis agyában, olyanokat is mint fotoapparát. Hogy…..
Subba Te vagy az, pajti? 2007.09.12 12:10:00
Mi a magunk részéről nem szívesen emlékszünk vissza a borzalmas kilencvenes évekre, de büntetni szívesen büntetünk vele, úgyhogy tessék. Levelet hozott ugyanis a posta Zhaomantól, aki nem felejt: Az időpont 1993 december 6. A Mikulás David Hasselhof-ot hozta a Friderikusz show-ba,…..