Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ckret

12 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*hideg homokba süppedő mezitlábak,emberek mezitelenül járnak  állatokat nézve a pódiumon, minden életút így kanyarodik talán - túl az ópiumon, a ködben, öledben démonként röpködve, //fogócskáznék emlékeimmel, csak úgy örömömben// bambán…..
Korán ébredtem, fájdalmaktól meggyötörten. A tegnapi alkohol, és az éjszaka démoni küzdelmei nyomot hagytak maguk után, Bennem. Mára beszéltük meg a találkozót a diszkós csajjal. Le fogom mondani. Valami egyszerű kifogást találva. Aztán hétvégén megkeresem, hogy muszáj…..
lotus / pillanatképek blogosposzt 2010.06.22 16:06:00
nemrég olvastam lujzanaplojablogján , pontosabban a "20 perc" poszt kommentelői közt, hogy 'milyen jól neki lehet nyomni a kiszemelt nő seggéhez a faszunkat'..gondoltam,hogy dobok egy választ, de aztán jobbnak láttam leírni ide, kisebb a visszhang legalább,sőt...én…..
* egy francia külvárosi házbanképzelem el a szegletet, de helyzet  mocskosul más itt keleten, a nap is gyanúsan süt - melegen tart, az árnyékban már kevesen maradnak,  a metrón lekönyökölnek meg harapnak hagyd el,  a…..
lotus / pillanatképek c-moll 2010.06.21 14:10:00
*sárgalevél - színű erdősor, bíbor árnyék csak a szél sodor tovább, hol a csend honol, de sosem nyugszol meg, álmokban vadászaton vagy, hol te az űzött vad - nyílvessző suhan futsz, ha élni hagy, a //Montparnasse és a Montmartre…..
lotus / pillanatképek csuklya 2 2010.06.21 14:07:00
* nyakam körül arcom előtt  sál, még mellettem lépkedsz, de ellep a sár, lassan feledésbe révedsz - gyorsítsál - , amíg el nem tévedsz, ziháló szívvel remálomból ébredsz, egy még szarabb valóságba, üres minden a fejedben mint a sorok az újságban, a…..
lotus / pillanatképek el......... 2010.06.21 13:50:00
*  most /  épp megyek el, merengem bár,csak néha el, séta fel lábnyom kincs - nincs- csak nejlonban gördítve fel, idéző szavakat nem zárójel ejt el csak egy vadat, kiket az erdő nem rejt el vakon fut, ha hagyod el- mondok valamit (amit)…..
* szükül a keret - szürkülő  tejüveges ablakkeret, bérházak füstje - neszek zaja, szivárgó beat, az alaphangja lehangolt zongora - részeg zenész félig - merész, félig meg nem kérdezel örülsz hogy ülsz és létezel, de ég a füled…..
*mondanád amit mondasz,kézzel foghatsz de csak kézen vezetsz, mint egy régi szériás kezeletlen menetjegyet, odafele menet emlegeted hajtogatod, mint ahogy énis csak épp azt nem, amit mondanod kellett volna,vissza már fel- és lelki torna, ki és bevett…..
* 2010*dédédé dédédé aendédéfáradt-bután pislogokmég az álmok elől sem iszkolok el,illanok a rendező mögött, csomópontok közöttlopott pillanatok, 7 percen belül illani el,hozzádörgölöm az orrom, a korom, miért érdekel,hiába lovagolsz a szavakon, ha az érzelmeiden…..
de Sade márki +1 2010.06.05 09:14:00
…Legfeljebb még ez: Írások és kommentek (vagyis posztok és riposztok) sokaságai után befejezésül az egyik kedvenc íróm könyvcímének parafrázisa jut eszembe: Viszlát, és kösz a szavakat. Uraim: ajánlom magamat. Hölgyeim: ajánlom magomat. marquis de Sade…..
* nemis gondolhatnál jobbat mint hogy zárj ki minden gondolatot,ürítsd az elméd olvaszd a spanyol viaszod, viaszos bábúnem szent, megüresedett árú a kiürült váróban,azért gondolkodom mielőtt leírom rajta gyerünk zárórameg csengetnek állj sorba,emlékeken csak foltokban…..
lotus / pillanatképek végpont 2010.06.09 14:27:00
sosem akartam írni, mégis, legtöbbször megtettem.most is...mint az elvonót elhagyó függöny, aki ahelyett, hogy az utca porát kitörölné az orrából, inkább azon gondolkodik, hogyan juthatna egy újabb csíkhoz, ami csíp ugyan, de legalább a torkát megédesíteni, és nem tüsszögne…..
de Sade márki Saláta 2010.06.04 17:31:00
Szilveszteri buli. Egy helyes kis barna összeismerkedett velem, ami annyit jelentett, hogy 20 perccel az első csók után már a hüvelyében volt a nyelvem. Egy söröző valahol. A pincér éjjel egykor idegesen verte a női WC ajtaját, hogy már zárnának. Egy baba meg épp akkor az én…..
de Sade márki Casanova 2010.05.22 11:34:00
A pofa, akit bevezetett a komornyikom,semmivel sem különb nálam. Az orra olyan, mintha elverték volna egy falusi kocsmában. Na most mit bámulsz, márki, kérdi, netán az orrom, ami olyan, mintha elverték volna valami falusi kocsmában? Hallottam már rólad, közli, a köpenyét egy…..
ckret 2010.05.25 11:23:38
@Frick László Emlékzenekar:

hát.......... ezt erősen benéztem, nem is értem hogyan jutottál erre a következtetésre...
most lett volna érdekes kiadnom magam nőnek.. haha..
ckret 2010.05.25 11:30:24
@ckret: mármint, hogy TE nézted be : ))
ckret 2010.05.25 17:03:02
@Glg:
yupp..... nincs is jobb az ismeretlen köd-fonta álarcnál...