Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bangó margit

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A WC-öblítés tulajdonképpen jól áttekinthető és saját kezű megjavítása sem okoz nehézséget. Ehhez azonban az kell, hogy működésével tisztában legyünk. Minél modernebb egy ilyen öblítés, annál titokzatosabbnak tűnik annak működése. Főleg a befalazott WC-öblítő műszaki titkai azok, amelyek a külvilág…..
Hegeszteni nem könnyű, ha tökéletes varratra vágyunk, legyen az láng-, ív- vagy bármilyen hegesztés. Bár fél doboz elfogyasztott hegesztőpálcával a hátunk mögött már némi autodidakta, gyakorlás útján megszerzett tapasztalatra szert tehetünk, az eredmény még messze a…..
A mérő- és ellenőrző eszközök megérdemlik a kíméletet, hiszen minden további viszonyításnak az alapja munkánk során az első mérés. Gondozásuk és megóvásuk szabályait véssük észbe, hiszen sérülékeny és néha igen értékes tárgyak ezek. Az illusztrációk alatt az itthon vásárolható mérőeszközökből…..
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
BtheBest Az Operabál 2010.02.15 11:00:00
Nem tudom voltatok e idén vagy szoktatok e járni, ha igen az jó mert akkor kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, ha meg nem akkor itt a lehetőség h megtuggyátok h milyen egy ilyen nivós esemény belülről. Elöljáróba leszögezném sajnos voltak elég sok oda nemillő elemek is, ami…..
BtheBest Happy B-day Craig! 2010.02.06 09:00:00
A mai nappal van születésnapja az egyik nagyon közeli spanunknak, akinek ezúton is kívánok sikereket és boldogságot! És ebből az alkalomból egy szenzációs buli lesz este a tiszteletére. Gondoltam érdekes lehet nektek is, hogy hogy fog kinézni egy ilyen buli, aztán legfeljebb ti is…..
BtheBest Futballozás 2010.01.30 09:54:00
Sziasztok!! ixdé vagyok, volt már blogom de sose tematikus, meg így egyedül csináltam wordpress.comon, de most úgy érzem van értelme és eric meg danny megengedték hogy 1-2 dolgot megosszak veletek, épülésetekre. Én nemnagyon nézek tömegsportokat, például a futballt, illetve…..
BtheBest Elit sportok 2010.01.31 08:39:00
Örülök, hogy ixdé írt a futballozásról, meg szóbahozta a golfot is, mert én is akartam már írni nektek az elegáns sportokról, amit úriemberek űznek. Sajnos a média befolyásoló hatása miatt ezek a sportok háttérbe szorulnak, és csak például az egyszerűebb embereknek való…..
BtheBest A Beckhames-frizura 2010.01.28 07:44:00
Múltkor egy olvasó kérdezte, hogy szerintem trendi-e a Bechkames-frizura, és hogy adjam meg rá a választ. Szóval akkor most szeretném megválaszolni ezt a kérdést, mert úgy gondolom hogy az ember az igényességét mások számára a ruháján kívül a hajviseletével tudja mutatni,…..