Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladafeeling

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Danny vagyok, Erik gyerekkori legjobb spancija. Az o engedelmevel en is vennem a batorsagot, hogy eligazitsalak Titeket abban a tekintetben, hogy mit, mivel es hogy erdemes csinalni, hogy ne szurkuljetek bele ebbe a proli orszagba, ha mar ide szulettetek.Rolam annyit erdemes tudni, hogy…..
BtheBest Borkultúra 2010.01.13 11:30:00
Úgy érzem nagyon fontos beszélnünk a borokról, mert a kultúráltságnak a része, hogy az ember fogyasszon bort. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyet és hogyan! Például kólával, vízzel meg ilyenekkel tilos fogyasztani a borokat, mert úgy csak a proliknál szokás! Meg kell kérdezni…..
A mostani cikk pont arról fog szólni, hogy a segítséget elfogadni kell, és tanulni a hibáinkból, mert egyikünk sem tökéletes, csak azzá válhat! Persze csak ha sokat tanul a jobbaktól, és erre most egy személyes történeten keresztül szeretnék mondani egy példát. Van egy spanom,…..
ladafeeling 2010.01.28 19:48:12
Kedves Erik C!
Nemtudom tisztában vagy-e a "proli" szó jelentésével. A proli, a proletár szó lerövidült változata, római eredetű, a nincsteleneket hívták így a Római Birodalomban, majd később Marx és Engels használta a kommunizmus kapsán, akkoriban a munkásosztályt hívták így. Akik ugyebár MUNKÁval keresték a kenyerüket. Tehát aki tisztességesen dolgozik, az a szemetekben igénytelen, mert pl. Old Spice vagy Axe dezodort használ, és nem Armanit, vagy ilyesmi. Hát...nem irigyellek titeket, hogy ekkora problémákkal küzdötök, hogy honnan rendelj 5000ért szusit, vagy hol vegyél a parfümödhöz illő dezodort, esetleg hol gyantáztasd az egész testedet. Vagy véglegesen szőrteleníttesd. Nehéz lehet ezzel tölteni a napjaidat. De azért remélem, egyszer kinövitek ti is ezt az aranyifjú fílinget, és RENDES munkával fogtok pénzt keresni, és remélem megtudjátok egyszer, milyen ha az ember a saját munkájával megkeresett pénzt a saját előrejutására költi. Teszem azt, családot alapít, lakást, esetleg autót vesz, eszik, iszik, művelődik. És azt is remélem, bár lehet hogy kicsit naiv vagyok, hogy nem fajul oda a világ, ahol ti most tartotok. Hogy egy embert nem az alapján fognak megítélni, hogy milyen (értsd nyilván, milyen drága) parfümöt használ, mit eszik, mijen a melírozott bekemhaja, stb. Remélem vannak hasonlóan gondolkodó emberek mint én, mert azthiszem az Armani parfümtől nem megy előrébb a világ...