Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travis007

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Donald Trump leginkább abban bízhat, hogy a közvéleménykutatók tévednek és abban, hogy valami még történik az elkövetkező három hétben.     Megkerestem néhány "csatatér" államot.    Pennsylvania:    2016 utolsó heti kutatások :  mindenki Clinton győzelmét mérte, kivétel nélkül.  Az 538.com…..
Travis007 2020.10.15 01:01:25
@ámbátor: Elöször én is tartottam ettôl. Ez államonként változhat. Itt New Jersey én például elöször a levél szavazatokat fogják számolni és csak utána a személyesen leadottakat. A személyes szavazatokat pedig össze fogják hasonlítani a levél ssevazatokkal hogy nehogy valaki véletlenül kétszer szavazzon.
Zenés, versenyes, magánéleti küzdelmes. Lars gyerekként egyetlen dologban talált vigaszt az anyja halála és apja morcos viselkedése után: az Eurovíziós Dalfesztiválban. Arról kezd már akkor álmodni, hogy egyszer ő fogja megnyerni a versenyt. Egy falubeli kislány hisz benne, és mellé társul, ketten…..
Travis007 2020.07.03 23:50:12
Travis007 2020.07.03 23:50:12
Kanyonok, vízesések, hegységek, tavak és sivatagok is szerepelnek az Amerikai Egyesült Államok legszebb helyei között, melyekben - ha élőben most nem is - képekről annál csodásabb gyönyörködni!   A cikksorozat többi részét a következő linkeken érhetitek el: | I. rész | II. rész | III. rész | IV.…..
Travis007 2020.05.29 03:19:30
A világon számos ország van, amely (történelmi vagy földrajzi okokból) elmondhatja magáról, hogy területe két (vagy adott esetben több) kontinensre is kiterjed. Európa és Afrika határa: a Gibraltári-szoros. (forrás: Wikipedia)   Mai posztunkban ezen államok között nézünk szét...
Travis007 2019.09.11 05:01:23
@STIRLITZ: Ráadásnak ott van még Guam ami Ázsiában van.
Idén május 3-án lesz egy éve hogy a lengyel nemzeti légitársaság, a LOT megnyitotta budapesti bázisát, és ezzel együtt újraindította Magyarország és az Egyesült Államok közötti közvetlen járatokat New York JFK és Chicago városa felé. Az egy éves évforduló kapcsán a lengyel Pasazer írt a járatokkal…..
Bár a House of Cards (nálunk Kártyavár) alkotói természetesen azt mondták, a világért sem azért tették ki Kevin Spacey-t a sorozatból, mert 14 éves és idősebb fiúk zaklatásával vádolták meg, hanem mert hát már amúgy is pont ki akarták rúgni, és bár nyilván most is azt mondanák, a most kijött,…..
Travis007 2018.09.06 00:22:52
Vannak olyan óramárkák, amelyeket mindenki ismer. Ha azt mondjuk Casio, Seiko, Rolex, Citizen vagy épp Breitling, szinte mindenki határozottan bólint: “igen, már hallottam róluk”. Szerencsére az órás piac ennél sokkal színesebb, így egyre több, alig néhány éve, évtizede…..
Travis007 2017.10.28 03:17:39
A Suitecase magazin weboldalán lehetett szavazni a 2017-es év legszebb strandjaira: a TOP 10-es listát alkotó egzotikus beach-ek közé viszont csak egy európai tengerpart került be, ami pedig nem éppen az, amire számítani lehetett.    A cikksorozat többi részét a következő linkeken tudjátok…..
Travis007 2017.07.22 12:55:33
Időről időre lábra kap az iparági pletyka, hogy a Mahindra traktor-ágazata zászlót bont Magyarországon. Aztán ebből nem sok lesz, a Mahindra még a személyautóival is elég óvatosan terjeszkedik, és a forgalomban leginkább a terepjáróikat látni. Amerikában viszont óriási…..
Kaitlin cipői Alapok - Férfiaknak 2015.04.13 08:55:41
Azt mondják, hogy a férfiak cipőjéről rögtön meg lehet  állapítani, hogy odafigyel-e a részletekre vagy sem. Ha felvesz egy gyönyörű öltönyt olcsó, ócska cipővel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem a részletek embere. Pedig az ördög még mindig és ezen a téren is a…..
Tegnap este láttam a magyar kézilabdás lányok átszellemült arcát. A válogatott mérkőzés előtt hallgatták a Himnuszt. Némelyik a mellére tette a kezét, hogy tisztelegjen az Isten áldásával küszködő népnek, némelyik pedig énekelte is Kölcsey Ferenc veretes szövegét.…..
Mi a fene történt a kalappal? Hová lett a klasszikus kalap, a fedora, amit Indiana Jones is visel? Hová tűntek a Stetsonok? Ki száműzte a szalmakalapot, selejtezte le a gyapjúsapkát? A Deerstalkert miért a vietnami háborúról szóló filmnek ismerik, és a Panama miért csak egy…..
Korábbi bejegyzésem okán, amelyben ritka fotókat kerestem a magyar mozik és filmgyártás múltjából, most összeszedtem a magyar film 100 évének általam legszebbnek tartott színésznőit. A némafilm-korszaktól a mai napig az általam legvonzóbbnak tartott művésznőket tartalmazza a…..
Travis007 2014.08.29 08:20:53
A TV24 összeszedte néhány magyar TV sorozat népszerűségét az IMDB alapján. A lista lehetne bővebb is, de így is egyértelműen látszik, hogy az újabb sorozatok meg sem közelítik a régi klasszikusok népszerűségét. Szerintem egy nyilvánvaló törés következett be 1990-ben a…..
Belsőség Néniautó 2014.04.13 07:07:29
Végül vettem egy Bogarat. Volkswagen. Folkszi. De hogy a harminc éves BMW 518i és a húszéves (tizennyolc) Fiat Ulysse mellé mi a francnak kellett egy negyvehárom éves Bogárhátú? Főleg, hogy a közlekedésre javarészt kerékpárt használok? Kellett és kész. Azóta vágytam rá, hogy…..
A Siemensnél szó szerint vették a Homár szlogenjét, ezért a nikotinaddikt alkalmaztottakat berakták üvegkalitkákba, hogy ott füstöljenek. Igen ám, de a kalitkák a szabadban találhatók. Télen még nem volt tetejük, amikor beesett a hó, aztán nyárra lett tető, meg 60 C. Ez a…..
Januárban több mint 1 millió dohányos kapott tüdőgyulladást, vagy más betegséget a szigorú dohányzásellenes törvény miatt.Éjszakánként a kocsmák környékén sokan tömbösítik a cigarettázást, és vagy előre vagy visszamenőleg szívják el a hidegben az alkoholhoz…..
Travis007 2012.01.26 15:20:24
A problema az hogy az egezseges elet alapveto emberi jog mig a dohanyzas nem. Meg ha kocsmaba jarni nem kotelezo azert a szabadido kulturalt eltoltesehez amibe szerintem az is belefer hogy az ember megiszik neha egy sort a barataival a nemdohanyzonak is joga van. Tudomanyosan bebizonyitottak hogy a dohany elegesekor keletkezo fust meg sokkal karosabb mint az amit a dohanyos letudoz. Mi van azzal a tobb tizezer nemdohanyzo kocsmai alkalmazott egeszsegevel aki kenytelen naponta 8 oran keresztul masok fustjet szivni, vagy azzal a kalauzzal aki naponta tobbszor kenytelen a dohanyzo vagonban a fustot szivni? Engem nem zavar ha valaki a sajat egeszseget karositja de masok egeszseget ne karositsa. Egyebkent a dohanyzas nem csak a tudorak kialakulasaert felelos, az egesz verkeringesre es a szivbetegsegek kilalakulasara is kihat.
Vegezetul egy szemelyes tapasztalat a dohanyzok toleranciajarol. Nehany eve szultesnapi ebedet tartottunk az egyik etteremben. Az etteremnek kulon nemdohanyzo resze is volt, es mivel a tarsasagunkban senki sem dohanyzik es amugy is az ebedet az ember szereti fust nelkul elvezni, a nemdohanyzo reszbe kertuk az etel felszolgalasat. Az ebed felenel az egyik asztalhoz leult par fiatal akiket nem zavart sem az hogy mi eppen ettunk, vagy az hogy az asztalunknal tobb kisgyermek is tartozkodott nyugodtan nekialltak cigizni. Amikor szoltunk nekik hogy ez a nemdohanyzo resz es nyugodtan atfaradhatnak a dohanyzo reszlegbe cigizni meg ok voltak megsertodve.
Aki Karácsony előtt akar műszakit szerezni, annak rendesen össze kell hangolnia az államigazgatást! Pár hete kiderült hogy lejár dec. közepén az autó műszakija. Ez már egybe van vonva (végre-valahára) a környezetvédelmi vizsgával. El is mentem egay márkaszervízbe - kijelölt…..
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
Travis007 2011.11.25 02:34:06