Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Tomiby

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
_Tomiby 2011.01.05 10:54:03
Én az udvarból kiállva ütöttem el egy 7 éves bicikliző kisgyereket. 80cm-re volt kint a kapu síkjától a kocsi eleje úgy álltam meg. Jobbról jött a gyerek, azon az oldalon ház van, sajnos nem látok át rajta. Épp hogy hozzáértem a gyerekhez, csak eldőlt, nem lett semmi baja, még a bőre sem horzsolódott le.
Kipattantam, odamentem, hogy mivan vele, de az anyja egyből kezdett óbégatni velem, mert így nem lehet kiszáguldani egy udvarból stb, és csak mondta mondta monda. Mondtam neki, nagyon sajnálom az esetet, kurva szarul esik elhiheti, és ha bármi gondja van hívjunk rendőrt. Mondta nem kell, aztán elhúztak, és én is mentem dolgozni. 3 órával később felhívott az öregem, hogy volt nálunk a körzeti megbízott, mert hogy én az anyuka állítása szerint letolattam direkt a gyerekét. Orral mentem ki a kapuból, anyuka nem tudja megkülönböztetni az autónak az elejét a hátuljától. Az öregem is látta az esetet 10 méterről az utca túloldaláról, és elmondta a rendőrnek mi történt.
Ezekután délután csörgött a telefonom, az apuka hívott, lehordott mindenféle szar szemét alaknak, mert hogy nekem az lett volna a dolgom, hogy egyből mentőt hívok, és elviszem a gyereket korházba, kivizsgálni, és ha rendes ember vagyok elmegyek azonnal hozzájuk, és viszek a gyereknek egy nagy adag csokit, mert ez a minimum a történtek után.
Meló után elmentem hozzájuk, elmondtam nekik, hogy nagyon sajnálom az esetet, de nem tehetek róla, lépésben haladtam kifelé, aki ennél lassabban jön az áll.
Ezután még apuka elmondta, hogy csak az ő jófejségének köszönhetem, hogy nem jelent fel, mert hogy ez cserbenhagyásos gázolás volt, és biztos börtönben végezném.

Utólag a szemtanuk azt mondták a gyereknek szólt az anyja, aki mögötte jött bringával, az hátranézett, és míg visszafordult, előrenézett én már ott voltam és csatt.
Múlt héten írtam arról, hogy milyen pofás parkot alakítottak ki a lakásom közelében, a Kinizsi és a Köztelek utca között. A helyzet változatlan, a padok megvannak, a mesterséges rét pompás, a fa térelemekből sem csinált még senki lángoló pogány oltárt.Mivel egyelőre őrzik…..
Urbanista Van-e pesti koldushumor? 2010.11.23 13:30:00
  Attila lassan házi szerzővé avanzsál az Urbanistán. Legújabb vendégposztjában egy érdekes kérdést vet fel: hol a pesti koldushumor?   Flaszterhumor Most, amikor Budapesten napirenden van a közterületek "hajléktalanítása" és a koldusok megrendszabályozása,…..
„A csaj rendszeresen böfögött – mit, böfögött, hangosan és hosszan röfögött, már-már versenyt csinálva belőle, amitől Tamás rosszul volt” – nem minden nő úrinő: ezt senki nem tudja jobban, mint következő történetünk főszereplője, Tamás, aki megfogta…..
_Tomiby 2010.11.11 12:06:46
A cím idézet C. G. Jung: A termeszek töredezett tudatalattija című munkájából, és egyben a legutóbbi látogatásom tökéletes összefoglalója. Hetek óta készülök kirakni ezt a videót a Hangyász aktuális állásáról, csak nem jutottam oda a munkától. És persze az…..
_Tomiby 2010.10.22 18:48:59
Elég mondjuk az ötven-hatvanezres, ahhoz, hogy mi lehessünk a környék legkirályabb drifterei. Most, amikor már a csapból is Monster által kreált Ken Block folyik (Tényleg, mikor indul már WRC-ben, hogy megmutassa igazán mit tud? Volt róla szó nem?), egyre inkább divatba jön a…..
„Ő hívott randira és rossz vége lett a dolognak, mert kiderült, hogy volt barátja, aki utólag meg is fenyegetett” – hogyan hívsz randira egy lányt, akinek egyelőre még csak a nevét tudod? Még semmi nem történt köztetek (de nagyon szeretnéd) és érzed, hogy a…..
Mivel tegnap olyan meglepően sokan szerettétek a Rauh Welt-féle dizájniskolát, és egyértelműen a kábelkötegelő volt a legmarkánsabb dizájnelem, küldeném hát a műfaj kötelező alapművét mindenkinek, aki szereti. Eszeveszett rákenroll. Via narancsphoto és AE86.hu és…..
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
_Tomiby 2010.08.20 11:48:28
Uganda csodálatos ország, most már van saját Rambo filmjük is. A film összetett történettel rendelkezik, de van benne minden: dzsungel, CGI , helikopter, vér. Uganda én így szeretlek!   ..
_Tomiby 2010.08.04 07:48:19
Magyarországon az adófizetési morál szar. Bővebben: kurva szar. Az adóelkerülés ősi magyar szokás. Talán a több, mint ötszáz adónemnek, talán a pofátlanul magas adómértéknek, esetleg valami teljesen másnak köszönhetően alakult így. Annyi biztos, hogy mi magyarok…..
  Az tehát látható, hogy maga az ötlet jó. Önmegoldó feladat, odafigyelve automatikusan működik, bolondbiztos, mégis tartalmazza a korrekció lehetőségét. Mai cikkünk blogposztja...
  Az íreket és az olaszokat összehozni a cigányokkal? Hát ez elég meredek. Ez volt előző két posztom kommentjeinek egyik tanulsága. Mi a cigány ebben a képletben? Jelző? Állapothatározó? Vagy a romani nép megjelölése? Talán az összes egyszerre. Ki a cigány, és ki a…..
Szállítás az életem, Hívjon mert kell az élelem! A Lackó Tomi, a világ legviccesebb mottójú trélerese elhozta a Hangyászt a homokfúvóktól. Tapasztalatok: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karotta/datsun_260z_homokfujva/feed", "width":"640", "height":"480",…..
A történetben szereplő fiatalember nem kicsit zakkant és nem tudni, miért kergeti el magától a nőket. A barátai a legjobb indulattal az utolsó pillanatig kitartanak mellette, de hamar be kell látniuk, hogy hiába dobálják utána a sok mentőövet, az illetőnek nincs szabad akarata és…..
Csütörtökön felpakoltuk a csonkolt orrú hangyászt a trélerre, és elvittük Karihoz, kibekkelni az időt, amíg fogadni tudja a húzatópados bácsi. Nem sok kedvem van egy olyan szakemberhez, aki a nulladik napon megszívat, de Kari esküszik rá, hogy a lézeres padja és a szemmértéke is…..
Fighter Hárman három ellen 2010.05.09 20:25:00
Érdekes megfigyelni, mi történik, ha nem egy egy ellen folyik a verekedés, hanem mondjuk hárman mennek neki másik háromnak: hogy alakulnak ki párok, mikor támadnak meg inkább többen egyvalakit és így tovább. A felvétel egy e heti MMA/szambó-versenyen készült, és az orosz Aljansz…..
Fighter Kikerülni a veszélyt 2010.05.03 14:28:56
A posztban arról lesz szó, miért és hogyan kerüljük el az időben felismert veszélyhelyzeteket. A veszély elkerülésének lényege, hogy normál utcai viselkedésünkből a “veszély esetén való viselkedés” üzemmódba szinte automatikusan, egyetlen pillanat alatt át tudjunk…..
Testimese Tegnapi szopás 2019.03.29 15:05:00
Pár hónapja beszéltünk, szó volt arról is hogy találkozzunk nála, már akkor érdeklődtem, hogy esetleg benne lenne-e egy rövid kis szexben, kis puszi-simi-szopi ..... Mondta, hogy tulajdonképpen igen, csak most van barátja, stb. Mondtam, engem nem zavar, de valahogy elmaradt. Tegnap…..