Regisztráció Blogot indítok
Adatok
péterbors

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap ilyenkor már úton leszek New York felé. Mivel az idegességtől, izgalomtól nem tudok sem enni, sem aludni, sütéssel terelem el a gondolataim arról, hogy 8 órán keresztül be leszek zárva egy repülőgépbe kilométerekkel az óceán fölött. Vigasztal a tudat, hogy kilónyi új…..
Ó, azok a szíriai gourmandok! A Reuters fotósorozatban bizonyítja be, hogy a szíriai lázadók nem csak emberi szívvel táplálkoznak. A képek Aleppó és Damaszkusz közelében, a frontvonal mentén készültek. Szíriában már 10 hónapja nem lehet liszthez jutni, a pékségek bezártak, a…..
péterbors 2013.09.25 21:01:37
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Az iszlám a vallás,a hívő pedig a muzulmán. Rossz a megfogalmazásod és a mondanivalód is homályos. Ha a fejpánt miatt tűnik terroristának, akkor ennyi erővel minden sushi készítő yakuza is egyben
Kincs lisztérzékeny családtagjai majdnem a wécén kötöttek ki, amikor az Interfood gluténmentesnek hirdetett heti menüjének már a második darabja megbukott: A családomban többen is lisztérzékenyek, aki tudja, hogy mi az és mivel jár, az beláthatja, hogy nem egyszerű így az…..
péterbors 2013.09.05 15:08:11
@YoZan Ace: inkább vagyok liszterzekeny, mint olyan érzéketlen fasz, mint te
péterbors 2013.09.05 16:00:48
@YoZan Ace: ?????
péterbors 2013.09.05 16:50:38
@YoZan Ace: de látom. És igen, indulatos vagyok, mert érintett vagyok a témában. És gondolom a poszt is ezért született, mert valakit marhára felháborodott. Én átérzem a problémáját. Ti meg építő jelleggel azt írjátok, hogy ez van. Elcsépelt, tudom, de tőlünk nyugatabbra ez a történet elképzelhetetlen lenne. és sajnos a kommentekből látom, hogy nem is fog megváltozni itthon semmi. Mindenki úgy van vele, hogy ha defektes vagy, akkor főzz magadnak otthon.
@Eznemfoglaltnick: spermaérzékeny nők??? te akkora bivaly vagy, hogy anyád is férfi volt, ugye? nem vagy érintett a témában, de itt vagy kommentelni. te ebben vagy király, ugye? gondolom basznak rád a nők, szarba sem néznek az életben és itt bosszulod meg a magad kicsinyes módján. Gratulálok! Amúgy honnan tudod a kommentelők nemét???
Szenzációs képarchívum vált elérhetővé bárki számára a finn honvédség jóvoltából. 170 ezer, 1939-45 között, Finnországban, a Téli háború, a Folytatólagos háború és Lappföldi háború idején készült fényképet nézhetnek meg és használhatnak fel szabadon a téma…..
péterbors 2013.04.28 23:09:00
@Aropa:
Kedves Aropa, én voltam azon a kiállításon a Néprajziban és meg is találtam a nagyapám(Péter István és a testvére Péter László) fényképét és az aláírását, tehát őt/őket is be tudtátok azonosítani. Lenne ötleted, hogy hol tudnám megtalálni ezeket a képeket?
A posztban szereplő linkben kicsit "tű a szénakazalban" érzésem volt.
Nagyon hálás lennék ha tudnál ebben segíteni nekem.
Üdv,
Péter Orsolya
Kiefer Sutherland, a 24 című sorozat kőkemény főszereplőjét, a világot eddig legalább hétszer megmentő Jack Bauert megszemélyesítő színészről azt hittük, hogy legalább annyira racionális és kemény faszi, mint sorozatbeli alteregója, bár a sorozatos ittas vezetések és/vagy…..