Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a kilimboltos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A marokkói hotelek kötelező kelléke a kilim, a durva szövésű, vékony szőnyeg. Valamiért a boho-chic fanatikusok figyelmét az elmúlt hetekben nagyon felkeltette, és ellepték a Pinterestet a szebbnél szebb ötletek a kilimről. Az ötletadó képekből egyértelműen látszik, hogy a kilimnek akár a hófehér…..
a kilimboltos 2016.10.06 11:38:50
. Az Imps&Elfs alapító-tulaj Fons Cohen templomból kialakított amszterdami otthonáról készült fenti kép nagyjából minden lakberendezési blogot megjárt 1-2 éve. Többnyire egyedül, mert a Milk magazine lakásriportjából származik, ami csak arra jó,…..
Kedves Költők, kedves Olvasók! A valaha volt költőkre, és külön magyar költőinkre emlékezve köszöntelek a Költészet Napján ! Virtuális Költőversenyünkre 12-en neveztek, és 9 költő írt verset. Egyikük sem hivatásos, és van, aki nem is tudott sok időt rá szánni: sokfelé élő, sokféle életmódot…..
2011 októberében egyedi és limitált szériájú kilim-kollekcióval lép színre az IKEA. Eddig is voltak szép, természetes szőnyegeik, ez a pár darab azonban valóban különleges lesz. Ha azt mondjuk, kilim/kelim, akkor valami nagyon ősi, voltaképpen a legrégibb textíliára kell…..
São Paulo egyik szofisztikáltabb, kertvárosi kerületében, egészséges távolságra a belváros burjánzó felhőkarcolóinak monolitjaitól építette fel saját álomkunyhóját a venezuelai származású építész/designer Pedro Useche. A környék természetes vegetációja tálcán…..
:::Juci világa::: Itthon 2010.06.09 19:27:38
Tudom, hogy unalmas vagyok, és csak ismétlem magam, de itthon olyan jó. És olyan szép a fény. Mindig van téma...
a kilimboltos 2010.06.17 12:29:09
Bella Italia Tetőtér Rómában 2010.04.13 09:20:00
Ha tetőtér és Róma, akkor nekem a Római vakáció c. film szuperromantikus lakása ugrik be. Magam is olyat vadászok, kevés sikerrel. Ez egy másik tetőtéri ingatlan Rómában, ez is megtenné. Zegzugai és eklektikája a rendelkezésre álló 60 nm-en a történelmi belvárosban, több…..
Van hagyománya a falkárpitnak! Vannak kultúrák, ahol belógatott szőnyegek között laknak emberek. Találkozunk vele tapétaként, keretek közé feszítve, nyílásokat eltakrava. A kilim például Észak-Afrikától a Himalája lábáig mindenütt elterjedt, ahol a természeti viszonyok…..