Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PPZ

12 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...Alan Wilder & Paul Kendall. Ott voltunk. Megpróbálom összeszedni a gondolataimat és valamilyen emészthető/értelmes formában leírni mindazt ami eszembe jut. Vasárnap, hajnali 2:23-van és nemrég értem haza, tehát az élmény még nagyon friss. Nagyon kalandosra sikeredett az…..
Hamarosan vége a post-szegény időszaknak. Végre haladok a blog új ruhájával (nem lesz bonyolult, csak nem sok időm volt rá eddig) és szépen elkezdem a terveket is megvalósítani. Látóhatáron van végre a megrendelt új, optikailag száguldó internet is. Gondolom mostmár csak 1-2…..
Úgy néz ki hogy sajnos gyorsan sikerült az első hosszabb post-mentes időszakot létrehoznom a blogon. Ennek több oka van. Egyrészt elkezdtem a blog ruháját elkészíteni. Aktív állásinterjúra járó időszakban vagyok, miután a vállalkozást szüneteltetem (ebben a formájában talán…..
Egy rövid post erejéig ismét magán jellegű témával foglalkozom. Ma reggel olyan hírt találtam, amitől egycsapásra felébredtem. Sok helyről az a cím köszönt vissza, hogy Alan Wilder újra a Depeche Mode-ban.Ez egy olyan dolog amire 1995-óta minden, a zenekart évtizedek óta imádó…..
Az Elinnen blogon egyik szenvedélyem (a kávézás) kapcsán belefutottam a Starbucks-ról szóló postba, ami valamilyen okból igen heves vitát generált itt is. Pedig tökéletesen a helyén kezelte a dolgot, sokan mégis úgy érezték hogy ez így nem mehet tovább, muszáj lesz teljes…..
PPZ 2010.02.11 10:19:20
@escaper: Köszönöm. :) A sajátodat ne töröld, szerintem nagyon rendben van, talán sokkal inkább mint az én postom.
A blogod címét jól elírtam valamiért, de javítottam azt is.
Jó kis hiszti volt a Homáron, hogy lesz Starbucks kávézó Bp-en. Volt aki sznobizmusról, volt aki az árakról írt, volt aki védte. (És van, aki okosan írt róla)Elmondom, hogy én azért szeretem, mert 20 évig mindenki értetlenül nézte, amint reggelente valami furcsa löttyöt iszom.…..
PPZ 2010.02.08 18:53:25
@Gery.Greyhound: És végül ígyis-úgyis márka mellett döntöttél, legalábbis marketing szempontból mindenképpen. Az most mindegy hogy egy sokmillióért, évek alatt kidolgozott brand, nemzetközi hálózattal, vagy kis házias halászcsárda egyetlen, 6-7 asztalos étteremmel :)

De a baj valóban az, ha a brand miatt dönt az ember, és nem tapasztalat, vagy egyéb információk alapján.
PPZ 2010.02.08 20:50:23
@newenergy: Szét fogok nézni, mert engem érdekel a téma.
PPZ 2010.02.09 15:32:45
@escaper: hát, kicsit lassan, de sikerült összeszednem ezzel kapcsolatban a gondolataimat:
privatepractice.blog.hu/2010/02/09/uristen_kavezot_nyit_aordog_budapesten

Ha már nem érdekes, és nem lett volna szabad linkelnem a saját blogot, akkor elnézést kérek, töröld nyugodtan.

üdv
Az bizony. Amikor ilyeneket látok, mint a Hublot limitált (12 darab) példányszámú Depeche Mode órái, azonnal elkap a birtoklási vágy. A Black Celebration-tól a Songs Of Faith And Devotionig bármelyiket elfogadnám. A többit már fenntartásokkal, de igazából tökmindegy hogy melyiket…..
Amikor néhány napja elkezdtem a blogot, még nem igazán voltam biztos benne, hogy ez igazán hosszútávú project lesz. Nos, azóta történt néhány dolog, ami megerősített abban hogy erősítsek a dolgon. Talán a közeljövő egyik bejegyzésében leírom hogy miért és hogy jutottam a…..
...mert már nehezen tudom visszatartani. Továbbra is az iPad érvek és ellenérvek ütközéseitől hangos az egész net. Mindenki próbálja bizonygatni a maga igazát. Természetesen mindenki saját szemszöge és szakterülete alapján, de én nem értem hogy miért várta volna el azt, hogy…..
A mai post előtt szeretném előrebocsátani hogy nem szakmai hozzáértést akarok megkérdőjelezni, mégcsak nem is a legnépszerűbb mai magyar sportot, a mindent zsigerből fikázást szeretném gyakorolni. Egyszerűen bántja a szemem a dolog és már sok olyan emberrel vitáztam, akik…..
Rettentően utálom a politikát, igyekszem kerülni amennyire csak lehet. Általában értetlenkedve fogadom egyes ismerőseim kirohanásait amikor kinyilvánítom ezt a véleményem. Szerintük nem lehet. Sőt, mindenképpen követni kell, különben honnan tudom meg hogy mi van és ha kell,…..
Private Practice Apple iPad 2010.01.28 15:59:00
Tegnap este megtörtént amire a fél világ várt: az Apple bejelentette táblagépét. 
Steve Jobs prezentációját magam is egyszerre több ablakban követtem (Engadget, Gizmodo, Angelday és barátai élő videós közvetítése, stb) és részben meglepő reakciókat láttam/hallottam. Ma…..
Private Practice Reboot 2010.01.28 13:59:00
Csináltam már sokmindent, most egyfajta újrakezdésen dolgozom.Valami mást szeretnék mint eddig, emellett úgy döntöttem hogy blogot is írok. Ami nem feltétlenül személyes jellegű, nem is profi szakmai, de talán ettől függetlenül még érdekes.Sokáig csak a hétköznapi…..