Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnnySexhell - anotherlife2time.qwqw.hu

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peter Shark kolléga elhatározta, hogy egy sorozat keretein belül bemutatja nekünk az első (majd a második) világháború kísérleti harckocsijait. Nem szaporítjuk tovább feleslegesen a szót, beszéljenek a mérnökien precíz mondatok és a - ma már néha mókásnak tűnő - képek. A…..
JohnnySexhell - anotherlife2time.qwqw.hu 2011.06.14 13:12:45
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Sziasztok!Nemrég úgy döntöttem kiírom magamból amiket mostanában érzek. Fél évvel ezelőtt elegem lett abból hogy "Zs" kategóriás műceleb tehetségtelen média szajhákat fotózzak, amiért éppen új rucit vett (jujj... ) és úgy döntöttem kicsit érdekesebb vizekre…..
Először is hadd gratuláljak az elnyomás alatt álló, de végsőkig küzdő Cigiblog szerzőjének, akit egy köcsög "közhasznú társaság" (we know who you are) felnyomott a Fogyasztóvédelemnél, mondvánhogy illegálisan reklámoz dohányterméket, amit pedig tilos. Az…..
JohnnySexhell - anotherlife2time.qwqw.hu 2010.02.02 17:21:12