Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jégtörő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg minden idők legizgalmasabb bajnoksága zajlik éppen az OB I. középszakaszában, bár amikor többször is azt írtuk, bárki legyőzhet bárkit, arra azért magunk sem gondoltunk, hogy a Miskolc két nap alatt kétszer is elkaphatja a Mol Liga-győztes Vasas Bp. Starst. A…..
jégtörő 2010.02.17 21:34:24
@Cause: tavaly ha kinn voltál a meccseken akk láttad h mennyit fejlődött az Újpest mikor a PÉK ide jött.

Am "nem hozott anyagból dolgozik hanem kapottból"!!!!!!!!!!
A Miskolc idegenben, a Dab.Docler hazai pályán feledtette két nappal korábbi kudarcát. Minap az UTE 9-1-re nyert Borsodban, ehhez képest a Megyeri úton a Miskolc győzött 5-4-re, egy nagyon változatos mérkőzésen. 0-2 után három hazai, majd három vendéggól következett, a végén…..
jégtörő 2010.02.01 20:56:55
@fraind: tavaly bezzeg nem mondtad h mondjon le mert szinte az uotolsó herlyől hozta fel a bandát VAGY NEM???????????
Tragédia történt a svédországi Sollefteában, a Solleftea HK és a Ramsele IK U18-as meccsén, írja vezető anyagában az Expressen online kiadása. A találkozón egy támadóharmadba belőtt korong nyakon találta Roland Hedberg játékvezetőt. A 62 éves bíró összeesett a palánk…..
jégtörő 2010.01.31 21:40:36
@freddyD: pl gretzki is eltalált egy gyereket véletlenül aki a lelátón ült és meghalt :-( ezért majdnem egy évig nem játszott
Sorozatban nyolcadik meccsét nyerte a Senators, ezúttal Pittsburghben győzött. Nagyon nem megy a két albertayi együttesnek. Az Edmonton a tizenkettedik, a Calgary a kilencedik vereségét szenvedte el. A Chicago nyerte Nyugat két legjobbjának rangadóját, Anze Kopitar belőtte 100.…..
jégtörő 2010.01.30 18:22:24
@MacPhisto: hahaha azt megnézem