Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A valóság

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk be, kedves Hölgyeim és Uraim, mocskos blogposztot írni az olasz válogatottról nem egy nagy truváj, hiszen a penne al gatto-rajongók sárba tiprásának maximum terjedelmi korlátok szabhatnának határt – ha lennének. De hála a kibertér és a blogoszféra kimeríthetetlen…..
T. Praxis blog!   Nemrég, másfél hónappal ezelőtt elveszítettem egyetlen élő rokonomat, az édesanyámat. Szívelégtelenséggel szállították kórházba, ahonnan már nem is jött ki többé. Évek óta gond volt a szívével, rengeteget feküdt kórházba szegény, de nem gondoltam,…..
hogyvolt VV4 - 4X26 2011.01.10 10:34:00
Kócos ásítozás helyett fodrászversenybe csöppenünk, megannyi Gedeon bácsi sürög-forog a Villában. Na Éva, sárkány lesz belőled, mondja Szandika, nem hiszem, kétszer ugyanaz nem poén. Béci tupírozni tanul, az alapok megvannak, tudom, megfogom és így lefele kell genyózni.…..
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
Ez túlfűtött, erős érzelmeket keltő történet, ezért hogy tompítsam, egy szép képet teszek ide nektek Mihalik Enikőről, amit a Yummie blogról loptam le.Figyuszkáljatok: a fácsén is kérdeztem, hogy legyen a posztöréssel, legyen, ne legyen? Mondjátok meg mit…..
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
A valóság 2010.10.04 15:02:31
@totya87: ha angyalföldre gondolsz, hát nem is értem őket...
oda járok dolgozni, szóval ismerem, nem látom azt a nagy pozitív fejlődést....sőt semmit nem látok...
A valóság 2010.10.04 15:10:28
@csubli: peched van csubli, nem vagyok "viktorsegglyukátnyaló agymosottpárti", sőt amióta az eszemet tudom, keresztény vagyok és magyar és semmi közöm viktorhoz, de egyet elismerek magyarként és keresztényként, hogy ezen fontos dolgokat + oktatás + egészségügy inkább fideszes kézre bízom, mint szocialistára...
A valóság 2010.10.04 15:21:00
@totya87: Szerencsétlen volt OV megszólalása, de még mindig kevesebb ilyenje van, mint a Ferinek volt...
Amúgy tényleg szeretnék valami jót is látni a szociktól, de akárhogy töröm a fejem, még nyugdíjas szempontból sem látok. De ha valaki tud pozitívat mondani, annak nagyon örülnék...
    .  Egy énekesnőnek nem nagy szám a Grammyra kölcsönkapni egy rendes dizájner holmit egy éjszakára. Katy Perry Zac Posenben volt, Beyonce Russell Brand estélyiben, Rihanna Elie Saab ruhában. Viszont ezek zenészek, és ez kéne, hogy látsszon. Egyedül Lady Gaga…..