Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuperhős

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azt mondta, hogy ne fújjam fel, nekem is van romantikus regényem, mégse bújom állandóan, csak ha rám jön. Így van vele ő is” - a csaj megtalálja pasija titkos pornófilm gyűjteményét. Nem azon bukik ki, hogy az ura ilyesmit tart a házban, hanem amiatt, hogy ilyen tetemes…..
„Csak az erősebb nősténnyel párzik a hímoroszlán? A mai nőkben iszonyú görcsök vannak, mi több: görcs erdők” – egy igazi férfiúi kifakadással indítjuk a hetet. A fiatalember megosztja velünk értékes megfigyeléseit, melyek azt a kérdést feszegetik, hogy miért…..
„Stresszhelyzetként értékeltem az egész együttlétet, holott nagyon vágyom egy igazi szeretkezésre” – úgy látszik, mostanában elindult egy ilyen széria, ugyanis mai posztunk újra egy olyan fiatalemberről szól, aki közelebbi kapcsolatba került egy örömlánnyal. Az…..
„Utána még vagy kétszer találkoztunk, de soha nem jutottunk el az ágyig. Volt csókolózás, séta, beszélgetés, de nem feküdtünk le egymással soha többé” - a féltékeny pasi egy másik csajjal boronálja össze riválisát. Ha már az előzetes levelezésben is burjánzik…..
zuperhős 2011.03.28 11:05:29
@Szexofon: mert elég nagy bunkóság :D
meghúzza Lillát...Csilla várja az állomáson utána haza megy az asszonyhoz + még Lajost is be kell égetni, hogy lenyúlta az exét :D
„Elnézést kérve kikerültem és elindultam gyalog. Az Astoriáig a sarkamban volt és lenyomott egy monológot az élményvadász ringyókról. A metrónál lekopott” - Levélírónk erősen bízott a vakrandiban, nem is sejtve, hogy egy perverz horrorvígjáték lesz belőle. A…..
„Szép lassan megmondta neki, hogy ennyi volt, nem valók össze. Azt hittem, ettől észhez tér, de nem. Teljesen összetört. Napokig nem lehetett elérni, nem tudtam, mi van vele” – néha jól jön egy pletykás barátnő, aki már tanúja volt annak, hogy az idősebb pasik…..
„A srác nem adta fel, mire hirtelen leüvöltöttem a fejét: „fogd már be, te korcs!!!” Erre minden tekintet felém fordul” – egy szerencsétlen beszólás miatt a csaj elvesztette a barátait és a pasiját is. Utólag nem bánja, hiszen a társaság jelentősen…..
„Napokig nem találkoztunk, majd egyszer azzal hívott fel, hogy szerinte teherbe estem. De nem mutatkoztak erre utaló jelek” - mit lehet tenni, ha pasink egy ismeretlen eredetű tragédia hatására megkattan? Következő Levélírónk egy olyan lány, aki kénytelen volt átélni a…..
...igen, a napiszar is megtalált, s nekik köszönhetően ismét 25ezer új látogató klikkelt ránk. Remek, csak innen üzenem, a subbához képest heteket késtek:D:D:D   Nos, gondolom az előbbi miatt, de ismétlem: aki olyan levelet ír, hogy adjam meg a telefonszámom, mert hogy…..