Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akabuto HUN

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lordvico fedőnevű kommentelőnk küldte el a The Company nevű lengyel csapat weboldalának a címét, és napokra ott ragadtam. Az oldalon az EXE menüpont ugyanis olyan amigás klasszikusokat rejt, amikre C64-tulajdonosként csak csorgathattam a nyálam kb. húsz évvel ezelőtt. Egy újabb…..
Négy svéd szent őrült elhatározta, hogy egy ültő helyükben végigjátsszák a teljes Final Fantasy sorozatot, amit streamelnek is azoknak, akik ezt hajlandók végignézni. Aki esetleg nem tudná, a FF-széria most a 13. részénél tart, és darabjába simán bele lehet tenni 50-60-100…..
Vannak, akik szerint nővel szakítani csak véglegesen lehet: megválni minden közös emléktől, teljesen megszüntetni a kapcsolatot, egyszerűen odébbállni egy bőröndnyi ruhával meg egy fogkefével. Valahogy így szakított a Word of Warcrafttal is egy 34 éves játékos, aki haiksterbnh…..
Hogy a Final Fantasy 7 minden idők egyik legjobb játéka volt, azon nincs különösebb vita. Azon se, hogy az idén 13 éves játék megérdemelne egy remake-et a mai audiovizuális szintre hozva Cloud Strife meg a többiek viselt dolgait. Valamikor a PS3 megjelenése előtt kezdték el sugdosni…..
Többször megállapítottuk már, hogy Jace Hall egy állat - most ennek újabb hangsúlyozására itt van hősünk legutóbbi videoklipje, az I Play WOW, amit annak idején jól elfelejtettünk kipostolni, de most annak apropóján, hogy YouTube-on elérte az egymillió view-t, pótoljuk. …..
Akabuto HUN 2010.04.26 15:21:54
A legjobb családban is előfordul, hogy az ember a menőségnek és a nemnormálisságnak olyan szintű szimbiózisával találkozik, hogy átmenetileg hárombetűs rövidítésekre redukálódik a szókincse. Alant egy ilyen esettel fogunk találkozni, készüljünk fel: a videón az történik,…..
Megvan az a kínos pillanat, amikor találkozol a volt osztálytársaddal, aki sokkal többre vitte nálad? Neki már milliói vannak, szupermodell nője és kacsalábon forgó ezernégyzetmétere, te meg egyszerű hivatalnok lettél, urambocsá' pincérkedsz a sarki gyorsétkezdében. Most…..
„Egy nagy lóf**t, Microsoft! Nem vagyok hajlandó több pénzt adni a Tapperre!” – anyázik egy jellemző komment a Joystiq híre alatt, amelyben a cég tavasszal érkező új szolgáltatása, a Game Room, illetve az Xbox Live Arcade-re korábban letöltött ősrégi…..
Akabuto HUN 2010.01.28 20:39:33
@AlexWolf: Hát tán azért baj mert aki nem válogatós annak Magyarországon a félhavi fizetése menne rá és ez a pofátlanság nem sírok mert én nem vesszem meg csak tudod gondolok a többi embere is és havidíj? minek megveszem méreg drága pénzé a játékot és még fizessek rá havidíjat na tudod mikor.Csak aért vagyok felháborodva hogy nem gondolnak bele hogy ha igy folytatja a Microsoft akkor csődbe megy a konzoljuk úgy mint szegény SEGA nak.
IDDQD Xbox a mikróban 2009.12.17 10:45:00
Ó, a Művészet! Az az igazi nagybetűs, amit mi, szánalmas, földhözragadt pondrók a mákszemnyi agyunkkal sohasem leszünk képesek igazán megérteni, az. Itt van például ez a Dovetastic nevű pakisztáni figura (vagy az ő alteregója mögé bújó kaliforniai, én már ezt sem értem…..
A múlt héten véget ért CES-en a legfontosabb játékos témájú hír volt, hogy a Microsoft érzékelőkkel telepakolt, kontroller nélküli játékot lehetővé tevő kütyüje, a Natal idén karácsonyra már a boltokban lesz. Bár a show-n nem mutatták be a készüléket, pár nappal a CES…..