Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogh28

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van napra pontosan tíz éve, hogy Mike Francisco, “Dream” egy rosszul sikerült rablási kísérlet során gyilkosság áldozata lett a kaliforniai Oaklandben. Dream a nyugati part egyik úttörőjeként 1983-ban kezdett festeni, és minőségi rajzainak köszönhetően hamar…..
blogh28 2010.02.17 07:11:54
A Primary Flight rendezvényein a szervezet 2007-es alapítása óta több mint száz meghatározó graffitis mutatta már meg munkáit  a közönségnek. Tavaly decemberben Miami Beach-en a Primary Flight Art Show-t együtt rendezték  meg az 1970 óta futó Art Basel…..
Ha van egy falad, házad, kerítésed, tűzfalad, amiről úgy gondolod, hogy színesen szebben mutatna, szereted és értékelni tudod a művészi, magas színvonalú falfestéseket, akkor jelentkezz, hogy a graff.blog.hu profi csapatával a Te unalmasan szürke felületedet színesítse meg!…..
A Los Angeles-i Rendőrség hétvégén őrizetbe vette a 32 éves Jason Williams-et, aki meghívott vendégként volt jelen a 33rd Graffiti Art Store rendezvényén. A bejelentés szerint a letartóztatásra az adott okot, hogy az illető szórófejeket hordott magánál, amit a szervek szerint…..