Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melondinnye

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
melondinnye 2014.01.12 09:56:43
Laurence Fishburne után újabb nagy nevet szerződtetett a Helyszínelők producergárdája: leigazolták Ted Dansont, akit a magyar tévénézők főleg a Cheers című sitcomból vagy az Író és kamuhős című HBO-sorozatból ismerhetnek, a mozirajongók pedig a Három férfi és egy bébi…..
Már csak párat kell aludni, és érkezik az OS X Lion az App Store-ba. Az persze mindig jó hír, amikor egy oprendszer frissül. Az már egy sokkal nehezebb kérdés, hogy vajon valóban megéri-e frissíteni. A Lionnal kapcsolatban már mindenki elmondta azt a 10 dolgot, ami miatt egyáltalán…..
Csak röviden és tömören : nincs elég megrendelésünk, július 31-től megválnak tőlem a  jelenlegi munkahelyemen. Az általam beajánlott munkatárs pedig jobban illik a  cég profiljához , ráadásul a fő megrendelőnkkel is kapcsolatot tart.Ismét álláskeresés,…..
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
WWarlockot az Erste Bank megajándékozta egy felejthetetlen jelenettel, amit alant megoszt velünk. Az ügyintéző arra kérte, írja már meg a vezetőségnek az ötleteit, mert rájuk nem hallgatnak, ezért nincs náluk Start Értékpapírszámla:Ma megpróbáltam két pénzintézetnél két…..
melondinnye 2011.01.19 08:42:01
@Fue: Igaz, hogy a termék az elfogadott elnevezése, de inkább szvsz szolgáltatásnak lehetne hívni.
Új, friss arculattal élesedett az Abaqoos. A mikropayment szolgáltatás kábé azt tudja, mint a PayPal. Segítségével online lehet vásárolni és támogatásokat leadni. Az Abaqoos-fiókban összegyűjtött összegeket vissza lehet vezetni otp-s számlára. Maga regisztráció nem túl…..