Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indigoo

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen jelentkeztem, és bizony a világ nagyot változott azóta, ami nem meglepő egy ekkorka gyerek életében. Kezdjük a legfontosabbal: jómagam egy döcögős, és néha kifejezetten ijesztő terhesség végefelé tartok (bár a várandósság szó is illene ide, mert bizony vágom a…..
Sokaktól hallom, hogy a két éves kor bizonyos szempontból vízválasztó a gyerkőcöknek. Idegrendszeri érésről is olvastam, ami ezt alátámasztja, és többen mondták, ahol ilyesféle probléma volt, hogy két éves kora körül a gyerek elkezdett aludni. Vannak persze mások is, akiknek…..
---Ügyesen világítanak a csillagok a tapétán a sötétben.---Mira: Egyedül megy a teherautó.Apa: Bizony, nincs neki utánfutója.Mira: Nincs futánya.---Mami felkel. Kidugja a szemét.---Mami: Add ide a cumidat.Mira: Nincs kettő. (= Nem adom.)---Mira: Banán.Mami: (megörül, hátha végre…..
Elnézést kérek nagyszámú látogatóinktól akik tűkön ülve várják a folytatást, és a legújabb képeket. Megpróbálom röviden összefoglalni az elmúlt tél és tavasz eseményeit. Az első igazi karácsony Fél évesen még nem igazán törődött a körülötte zajló ünnepi…..
Felkerültek az őszi képek.Itt megtalálhatóak...
A mostani ősz egy viszonylag nyugodtabb időszakunk volt. Ezután az embert próbáló nyár után végre tudjuk élvezni is, hogy van egy gyerekünk. Az altatás nagyságrendekkel könnyebb vele, nyugodtabban is alszik. Egyre okosabb, értelmesebb, ügyesebb, a mozgása egyre magabiztosabb. Már…..
Izgalmas nyár volt, megtanultunk járni, küszködtünk betegséggel, hőséggel, és természetesen az elalvással is, sokat pancsikoltunk a melegben, volt részünk egy csillagos ötös nyaralásban, kijött sok fogacska, és rendületlenül ismerkedtünk a világgal.Mozgás:13 hónaposan…..
Egy évvel ezelőtt kíváncsian vártuk, mikor jön világra ez a kis tünemény, és alig vártuk, hogy a megismerkedhessünk vele, meglássuk, ki is költözött a családunkba. Azóta nagyjából már kirajzolódtak a főbb irányvonalak, és mindezt gazdagítja az az ezer apró kis részlet,…..
Elérkezett az önállósodás újabb szakasza, nagy mérföldkő ez az időszak egy baba életében. Egyre ügyesebben tud mozogni, helyet változtatni, és már nincs olyan messze attól sem, hogy egyedül járni tudjon. Nagy áttörés volt, amikor már tudott kúszni, valamint magától…..
Amikor még a pocakban volt, tudtam, hogy minden egyszerűbb, mint majd akkor lesz, ha már megszületett. Ezt annak dacára tudtam, hogy kétségkívül nem a legkényelmesebb ilyenkor az embernek a saját testében lenni, osztozva a kis magzattal, aki már itt kiharcolja magának az első helyet.…..
A KÉPEK A NÉVADÓRÓL ITT TALÁLHATÓK Utólag rájöttem, esélyem sem volt arra, hogy a most következő bejegyzés ne sikerüljön érzelgősre, gazdagon megrakva közhelyekkel. Ahogy majd erről szó is lesz, magam sem számítottam rá, hogy ilyen érzelmeket hoz fel bennem ez az ünnep, de…..
    Minden kedves rokonnak, barátnak és ismerősnek szívesen dobunk egy e-mail-t, ha valami újdonság jelenik meg a blogon. Erre a címre írjatok, ha szeretnétek élni a lehetőséggel: ..
Négy újabb videóval szeretnénk örömet szerezni Hende Mira rajongótáborának, reméljük, feldobja kicsit a napjukat.Itt apával nevetgél nagyjából hat hónaposan.Ez a videó is nevetgélősen indul, itt nyolc hónapos volt.Egy tornázós, szintén nyolc hónaposan...Ez pedig apa műve,…..
Frissítettük a neten található kicsibabos képeket (volt, aki várta már, na :).Kétféle csoportosításban találhatók:Korosodva (azaz időrendben).A torta szeletei (azaz témák szerint, itt kevesebb kép van, az előzőekből válogattunk)...
Bár apa és anya az utóbbi időben nagyon fáradtak voltak már, mégis tartották magukat, hogy újra legyen igazi napirendem, egy idő után elfogadtam, és hálás vagyok ezért. Este fél kilenc felé fürdök (a szüleim szeretnék, ha ez kicsit korábban lenne), a pancsikolás…..
Azt mondják, egy gyermek nevelése során vannak egyszerűbb és nehezebb időszakok. Nos, ha választani kellene, nem a hatodik hónap lenne a kedvenc. És most itt nem panaszáradat fog következni, mert ahogy mondani szokás, ez az élet rendje, mindezzel tisztában voltunk, önként (és…..
Érdekes pillanat, mikor először látod meg a babádat, aki addig a pocakodban lakott. Sokszor elképzelted, milyen lehet, egy testben éltél vele kilenc hónapig, és akkor egyszer csak ott van. Hallod, ahogy felsír, meglátod őt: jé, hát itt van. El se hiszed talán.Nagyon bántott, hogy…..
 Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy nagyhasú lány. Ennek a lánynak azért volt nagy hasa, mert egy baba lakott benne. Ez a baba először még egészen apró volt, aztán ahogy telt múlt az idő, szépen nődögélt. Nagyon sokan várták már, hogy ez a baba a pocakba…..
Jópár ébren töltött éjszaka után arra jutottunk, hogy meghódítjuk az Internetet. (Aztán talán majd aludni is fogunk előbb-utóbb :)..