Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zit_zit

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Ez a kilátásom mostanában. Beépítik még a tűzfalam is!A szünetet otthon töltöttem, azért nem írtam le mi van velem, mert mindenki tudta, mert mindenkivel beszéltem, úgy kellett nektek, a nyakatokon lógtam két hétig! De visszajöttem, és történnek a dolgok, csak néhány a…..
Eltelt három hónap, mióta visszajöttem. Mi történt ezalatt?Önállósítottam magam, üzlettársamtól és legjobb barátomtól pénzügyi értelemben különváltunk. Ő a napokban nyitotta meg a saját éttermét, amelyre mindig is vágyott. (reklám: www.mojocafe.hu) Én kicsit…..
Camino Egy csodlatos elmeny 2008.08.21 07:54:00
Ezt el kell meselnem.Tegnap a kozos danolaszas nagyon jo hangulatu volt, kb 25-3º zarandok gyult ossze, meg egy-ke helybeli. Senki nem volt hajlando sajat nepe dalat enekelni, de azert egy-ket ismert volt. En, ha tudnek, eloadtam volna a Honfoglalast, de igy nem tudom atadni, amit…..
A harangjátékos szerda óta mik is történtek?Csütörtökön Contextual theology volt, most nem maradt el, jó volt, érdekes. Kicsit nekem inkább lelkigyakorlatos mint tanulós jellegű, de az csak javára válik. Este megint egy rettenet jó edzés volt, 5-től mozogtam magamban ott,…..
Ma volt contextual theology. Amikor egy sokat használt szót ki akartam szótározni, prof. Jack Haers észrevett, és megmagyarázta a szót, ill. onnantól kezdve minden második példázata a magyarokról szólt, a flamandok helyett! Azt hiszem, kedvel! :DÓra után ettem 3 euróért egy…..
zit_zit 2010.03.01 01:09:43
Ma korán keltünk, reggeliztünk, és többedmagunkkal sokan elmentünk az állomásra. Így, hogy Jüdit, Eszti, Zsófi, Dávid, Guszti, beutaztunk Brüsszelbe, felfedezni Európa fővárosát egy szép szombati napon. Részleteket nem nagyon érdemes írni, az összbenyomás a lényeg. Voltunk…..
zit_zit 2010.02.28 18:04:06
11-től Buddhizmus Esztivel, többször majdnem elaludtunk, mert már a harmadik óra volt, amikor a professzor, Tony keveset beszélt, helyette a diákok adták elő 3-an az ő jegyzetét. Veszett unalmas volt, ergya powerpoint vetítésekkel, és minimális információval. Nagyon kevés olyant…..
Ma is kicsit tovább aludtam, mint egészséges volna, de cserébe TAKARÍTOTTAM! Mondjuk csak azért, mert Gusztival potyára mentünk el a Pangaeába, mert zárva volt, és amikor hazajöttünk, erőt vett rajtam az elkeseredés a sok por meg kosz miatt, és felporszívóztam. Utána sikerült…..
zit_zit 2010.02.22 12:08:22
Föl is keltem, a piacon is voltam (meg közben bementem a központi könyvtárba is), és amikor hazajöttem, rájöttem hogy nem verek be egy egy eurós lasagnát, mert péntek van, és úgynevezett nagyböjt, szóval majd holnap. A piac amúgy tényleg olyan, ahogy Csaba (a teológus) mondta;…..
zit_zit 2010.02.22 12:05:02
Ma délelőtt voltunk a sörgyárban, délután sétáltam Judittal mindenféle kacsák között, este volt mise, de ami a legfontosabb, hogy VÉGRE TALÁLTAM EGY FIXIT EBBEN A RÜHES VÁROSBAN!!! Szóval végre egy fotó, amire már régóta várok; fixed gear leuven:..
Szeptember első hétvégéjén kirándulni voltunk a Tátrában. A két naphoz hozzácsaptam a pénteket szabadságból, így már csütörtök este  autóba pattantunk a barátnőmmel, hogy levágtassunk a Lengyel-Tátrába, Zakopane környékére, kirándulni egy kicsit. 3 éve több ízben…..
zit_zit 2010.02.19 22:16:34
@Gaga77: elég, ha nem szédülsz, meg azért jó, ha van egy jó bakancsod és térképed, hogy tudj tervezni, mennyit és meddig szeretnél menni a Sasok Útja-részből, és igen, baromi jó hely, csak ajánlani tudom! :))
Ma is kicsit elaludtam, de hamar összekaptam magam, és bementem a teológiára. Nem jött be ugyan a Contextual theology tanár, de mi a csoportok összejöttünk, és külön-külön megbeszéltük, mi lesz a féléves témánk. A miénk az encounter. Még meg kell nézzem a szótárban, mi is…..
Ma kicsit nehezen keltem, először 12-kor, ittam fél liter vizet, aztán 2-kor, megint kiszáradt szájra és torokra, az megint fél liter víz volt, és kezdtem helyrejönni. Tusoltam, és lementem megenni egy hamvazószerdai almát reggelire. Aranyos; Józsi görög-katolikus, neki hétfőn…..
tomika a nagyvilágban képek 2010.02.07 01:11:00
az elmúlt napok képei vicces kommentekkel megtalálhatók itt:http://picasaweb.google.com/szappancs..
zit_zit 2010.02.07 14:38:23
Ma valamiért megpróbáltunk korán kelni, de ez különböző okok miatt mindőnknek nehezebben sikerült a normálisnál. Reggeliztünk, ami végül is csak azért tartott kicsit több mint egy órát, mert Guszti ilyen lassan evett meg egy egyszerű szendvicset. Minden estre megreggeliztünk,…..
A dátummal ellentétben az utazás már február elsején elkezdődött, vagyis másfél hét lázas szervezkedés és búcsúzkodás után feltettek a buszra, és elindultam Leuven felé. 19 óra buszozás után Brüsszelből átjöttem vonattal, és kis kavarás után megtaláltam a magyar…..