Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iwo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy vihart és heves vitákat kavaró logó után, most megérkeztek a 2012-rd londoni olimpia hivatalos kabalafigurái, amik már most élesen megosztják a közvéleményt. Lehet őket szeretni vagy nem szeretni, az egyszer biztos, hogy semlegesnek maradni lehetetlen. Bár a facebookon szinte…..
Ma már kétszer is beszéltem helyszíni tudósítónkkal, Handrással, aki magyar idő szerint tegnap este nyolc óta konkrétan sorban áll. Ő lesz a világon a harmadik, aki kereskedelmi forgalomban átveszi az iPadet, ugyanis csak ketten vannak előtte New Yorkban, a 5th Avenue-n található…..
Bigyóblog Az első iPad kritikák 2010.04.01 09:47:00
Tucatnyi újságban jelentek meg ma kritikák, tesztek az iPadről. A legtalálóbban a New York Times kritikusa, David Pogue fogalmazta meg az iPad körüli felhajtást, sokéves pályafutása alatt még soha nem találkozott olyan temékkel, mely ennyire megosztotta volna a felhasználókat. Pogue…..
A blogvilágban saját bevallása szerint csak Integető hajbókoló lufiemberként ismert olvasónk is felfedezte a Jóbarátok kiapadthatatlannak tűnő tárházának szórakoztató erejét:A dolog a Jóbarátok sorozatban hangzik el, a 3. szezon, 19. vagy 20. epizód. Chandler jár fel-alá…..
Januárban derült ki, hogy Antoine Fuqua fogja rendezni a Cosent to Kill kémthrillert, a produkció Vince Flynn 2005-ben megjelent regényén fog alapulni. Remélhetőleg Fuquanak összejön a siker, hiszen a Kiképzés óta nem nagyon volt profitképes alkotása. A Deadline nemrég arról…..
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
B-oldal Slash első szólólemeze 2010.02.05 07:30:00
Áprilisban jön ki a pulifejű Slash első szólólemeze, melynek címe, most vigyázzál: "Slash". A Guns exgitárosa valószínűleg felnyitotta a Santana-féle receptkönyvet, mert első lemezéhez igazi sztárbagázst hozott össze és szerencsére nem a We are the World-öt vették…..