Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annonimka (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1981 óta a "medjugorjei történet" megosztja a vallási közösségeket; folyik a vita a világ katolikusai körében arról, hogy vajon Mária állítólagos "megjelenései", a hat "látnokkal" állandóan közölt "üzenetei" hitelesek-e. A háttérben…..
annonimka (törölt) 2010.09.18 14:23:34
@bölcsésztanár: @egyérintő: Én voltam ott ,igen minden az üzletről szól ,de ahová az ember a lábát beteszi ez van. És láttam a nap csodát ,és igen hiszek ,és nem azért hogy dicsekedjek ,hanem azért mert bennem van a hit.Én nem kerestem ott semmit ,csak mentem ,mert úgy akartam . És mégis kaptam ajándékot. Ti is kaptatok ,a szabad akaratot.A többi a Ti dolgotok.És a templom ,nos az nékem ha imádkozom ,mindegy milyen ,cifra vagy nem ,én ott és akkor nem nézem ,mert nem látom .De ha csak szétnézni megyek ,igenis tetszenek a szép templomok ,és tetszenek az egyszerűek is. Mert a lelkek nyoma benn van a templomba ,és még más valakit is ott találsz ha nagyon akarod.
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
annonimka (törölt) 2010.08.04 13:55:30
Hajnal volt és testvéremet hallgattam amint készülődik munkába éppen.A karácsonyt megtartottuk és a kis fa amit díszítettem a szobám sarkában állt.Nyugalom vett körül nem bántott semmi és senki.Hirtelen anyám nevetését hallottam.Utána valami kilökött a testemből és én…..
Reggel volt már,és lustálkodtam egyet.Elaludtam és nagyon furcsát álmodtam arról a kartdról amit egyszer az angyaloktól kaptam.Egy településre kerültem ahol idegen lények éltek.Nagyon hasonlítottak az emberekre,de nem voltak azok biztos vagyok benne.A házak kicsi földszintesek és…..
annonimka (törölt) 2010.05.25 14:01:28
Gondolataim,álmaim Szeretet 2010.04.10 21:49:23
Egy nagyszemű lénynél találtam magamat.Fehér bőre és bölcs tekintete volt.Azt mondta adni akar valamit,bármit kérhetek tőle.Én mondtam neki,mindenki olyan ridegen viselkedik velem,szeretetre vágyom.Ő elmosolyodott és átölelt engem éreztem a szeretet eláraszt mint amikor Istennel…..
Valaki azt kommentezte egyszer fel kellene ébrednem és a valóságban élnem.Most egy kiállítással foglalkoztam és nagyon szép volt.Csak azért írom le,mert azt mondták le kell írnom a blogomban mit is éltem át én ott.Azt a hangulatot amit az ötven mű árasztott nem lehet…..
annonimka (törölt) 2010.04.18 17:05:12
anonymuszka Saját idézet 2010.04.09 22:11:00
 Egy kapcsolat sok fájdalmat okoz legbelül, többet mint egyedül.Miért vagy ilyen beszari alak?, és miért van hogy én még mindig akarlak?!.Hol marad a szenvedély? mikor ajkad az ajkamhoz ér? ..
annonimka (törölt) 2010.04.09 22:49:20
A vevők sokszor mindent kézpénznek vesznek amit a dolgozó mond,de ennyire nem gondoltam volna.A pult legfőbb tartalma a sonka,és legfőképpen a párizsi.A vevő persze nem lát a szemétől mégha elé is teszi az ember az árut.Hiába a rend fegyelem ízzadásig.A kedves vásárló megállt…..
Az élet néha olyat produkál,hogy levegőt vennisem merek.Ezen az ominózus napon apámhoz utaztam jókedvűen,és vettem egy üditőt,olyan szénsavas málnaízűt amit szeretek.beálltam a sorba jegyet venni,és elöttem egy nő állt fehér selyemblúzban,igazi gyönyörű selyem ami lágyan…..
annonimka (törölt) 2010.03.30 19:40:32
  Születésnapra készült az itt következő csokitorta. A dolog érdekessége, hogy mivel saját receptem nincs rá, ezért kellett keresgélnem egyet, de a legjobbnak talált lehetőségnél sem voltam igazán elégedett a megadott mennyiségekkel. Túl soknak találtam a tésztához a…..
annonimka (törölt) 2010.03.22 07:25:12
Húsz évesen harmincas pasikkal, harminc évesen huszas srácokkal. Van ilyen... ÉRETT PASIKAhogy kamaszodtam, azon vettem észre magamat, hogy vonzanak az idősebb pasik. Különösen az enyhén őszes halánték, a szemek sarkában meghúzódó szarkalábak (oh, ha mosolyogtak, az…..
annonimka (törölt) 2010.03.15 14:04:36
Egy iskolás kori élményem van bennem ami nagyon érdekes volt.Apám fenn a Dunakanyarban vett egy telket ami elég vadregényeslett a sok gaztól.Ott akartunk sátrazni tesóval.Kapott egy csodás hőszigeteléses sátrat amivel hencegni akart.Készültem hoztam…..
annonimka (törölt) 2010.03.11 15:10:09
Meg kellene tanítani az embereknek,hogy milyen ereje van akár egy gondolatnak is a végtelenben.Minden érzelem elárulja az ember helyzetét elárulja minden gondolati hulláma.Mintha nyitott könyv lenne a lelkem.láttam ahogyan a testemből kiemelik a lelkemet,és elvittek magukkal egy…..
scarlett upsz. 2010.02.27 13:44:00
tiszta fej még nincs.fordítani kéne,magamhoz térni,bár lehet a tudatom így védekezik eleve O.Omost visszaforgatnám az idő kerekét.....
annonimka (törölt) 2010.02.27 13:58:51
Az időutazó felesége(The Time Traveler's Wife) színes, feliratos, amerikai romantikus dráma, 110 perc, 200912 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott Dolby Digitalrendező: Robert Schwentkeíró: Audrey Niffeneggerforgatókönyvíró: Bruce Joel…..
annonimka (törölt) 2010.02.25 10:43:23
annonimka (törölt) 2010.02.25 22:46:56
@Z0lcsi: Pontosan.
Nem tudom, hogy milyen tapasztalt sofőrökkel beszélt Mr Góré a lentebb vázolt, balesethez vezető közlekedési helyzetről, szerintem bizony egyértelműen ő hibázott. Azért persze érdekelne az is, hogy mivel menthetné a menthetőt. Nagyjából két hete történt a következő eset a…..
Hazaérni, szenvedések árán is  MTörv 30,15-20 - Nézd, eléd tártam ma az életet és a jót, de a halált és a rosszat is. Szeresd tehát az Urat, a te Istenedet, járj az ő útjain, tartsd meg parancsait, szertartásait és rendeleteit, akkor élni fogsz. Megsokasít és megáld…..
Szomorkás felhők az égen, szokatlanul csend van körülöttem nem cseng a telefon, nem mozdul senki, nincs más csak a zsemle íze a számban, amely már attól is édesebb, hogy tudom, megérintetted ma reggel… kamilla bódulat… Megannyi gondolat és érzés, kortalannak tűnő…..
RADAMES VERSEK Csoda 2009.12.01 22:37:28
Megtaláltalak ezer hideg csók után végrevarázsoltál mikor fontad kezed azon az éjen a kezembeS én szórítottam mintha holnap nem is létezneAzt kérem csak hogy ugyan ez a tűz égesse szemedA boldogság mámorában és minden kínodbanAz égnek ezerszer hálát adtam, hogy megtaláltamS…..
Megint egy Kifőzdés eszmefuttatás indította el a gondolatot, milyen ételben és milyen hússal lehetne keverni a halhúst? Szeretem a nem megszokott dolgokat, a konyhában is szeretek új dolgokat kipróbálni. (Nem a konyhapultra gondoltam és nem úgy... )   :-) Egyik…..
 Néhány azonos témájú téli és nyári felvételünk összehasonlításaKedves látogatóink! Ebben a cikkben mindössze téli és nyári képeinket szeretnénk összehasonlítani. A bemutatáshoz igyekeztünk olyan fotókat gyűjteni, amelyek témájukban azonosak, kivágásukban pedig…..
annonimka (törölt) 2010.02.06 16:32:19
Autófília Rapidrandi Piroskával 2010.01.28 09:00:00
Nem mindennapi élményben volt része olvasónknak, egy Ferrarit vezethetett. Íme, olvassátok Fazekas Márton élményeit! Tisztelt autóbuzi kartársak, újabb nyomós okkal gyarapodott azon tényezők listája, amelyek Észak-Olaszországot kívánatos úti céllá teszik, akkor is, ha…..
annonimka (törölt) 2010.01.28 17:59:14
@Kifordított kacagány: Csodálom a Férfi népet ,én is szeretek gyorsan menni ,menni ? repülni ,de ami benneteket fűt az szerintem már nem is földi erő.És a KOCSI az a minden .Értem én .Szép .