Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kennywow

8 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                      A Goa most Magyarországon a  3.4.1.14-es patch-et használja azaz Gates of Andaron Champions of Iberia.A régebbi változat a Gates of Andaron Call to Arms.Ez a régebbi…..
Kennywow 2011.01.08 00:45:58
Kezdjük a hetet pusztítással, mégpedig a Missile Command nevű ősrégi játék (itt már írtam róla) remake-jével. A MAD: Mutually Assured Destruction lényege ugyanaz, mint a nagy elődben (a bázisaink felé érkező rakétákat kell kilőnünk a saját rakétáinkkal), de a…..
Emlékeztek még a Damn Birdsre? 2007 egyik legjobb játéka volt, elsőrangú disztroj, amiben egy szobor állt bosszút az őt letojó madarakon. Most itt a folytatás, ami az alapokat tekintve nem sokat változott, csak pár új fegyver, madár és hátterek kerültek be a programba. Ezt elnézve…..
-.:.:.:Bottyán FM:.:.:.webes elérhetőség:http://www.bottyanfm.mlap.hu/GoA infókwebes elérhetőség:http://stan.blog.hu/..
^^..:Kenny:..^^ Blogja Avatar 2010.04.27 19:34:00
Igy készült a fim: Pandóra felfedezése:..
Telepitsd fel a Call of Duty 2 nevű játékot.Utánna tölsd le és telepitsd fel a "cod2 1.3 pach"-et,töldsd le a magyarositást és telepitsd fel azt is.Töldsd le és telepitsd fel s"Xfire" nevű progit.Aztán megy be a multiplayer beálitásokba és ird be a neved és a…..
Cod2 multi videók: ..
Robert Rodriguez hol családi filmeket készít, hol pedig komolyabb hangvételű műveket. Idén a Machete-vel jelentkezik, amiben Danny Trejo élete első főszerepét játszhatja el és akció terén Rodriguez nem szokott hibázni, míg családi alkotásoknál már becsúszott már egy-két…..
Kennywow 2010.04.13 18:13:28
Szerintem a többség látott már legalább egy részt a South Parkból és bizonyára jókat derült Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman és Kenny McCormick hülye poénjain. De milyen lenne a South Park, ha színészek játszanák a közkedvelt figurákat? ..
       Egy nyári napon ,szörfösztem a neten untam az életet , mikor....rátaláltam a Pirates Bay weboldalán a wow torrentre.Rákattintottam és letöltöttem,feltelepitettem 2 napon keresztül :D, és 3 napig pacheltem a szervere (valami angol szerver volt a…..
Kennywow 2010.04.03 11:20:58
Tegnap indult Amerikában a South Park új, tizennegyedik évadja, parádés kezdéssel. Az első epizód témája a szexfüggőség, az első pár percben pedig megtekinthetjük, ahogy Tiger Woods neje egy golfütővel helybenhagyja a híres golfozót – az EA Sports Tiger Woods PGA Tour 11…..
Ez a WoW alapjátéknak az intrója... Ez a WoW Woltk inrója... szólj hozzá: WoW Wotlk Intro Ez a WoW Bc introja.....
A honlapja ennek a fantasztikus szervernek: http://wow.tauri.hu/A többi infót letöltések,csatlakozást,stb.-t a honlapon találjátok.....
Csá mindenkinek!!!!Mindenkinek ajánlom...kommikat kérek,kötelező!!!!Irjátok meg melyik rész kell és felrakom... WoWos rész   Csópperes részszólj hozzá: South park SE13.12  Birkózós részszólj hozzá: South park SE13.10 Észak és Dél szólj…..
Kennywow 2010.01.27 20:52:19