Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veres Zoltán

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök. Lehet, hogy a nagy dobásra készülsz? Szeretnéd Te irányítani a tárgyalás menetét? Előadsz, prezentálsz, lenyűgözöl, meggyőzöl? Itt az ideje a pirosnak, vörösnek (na jó, hozzácsaphatod a bordó árnyalatokat is)! Lehet csíkos, pettyes, apró-mintás. Arra figyelj,…..
Veres Zoltán 2010.09.23 11:31:27
Ezt a minisorozatot két hete tettem fel a Facebook-ra naponta és mivel jól fogadták, gondoltam talán Ti is szeretnétek.HÉTFŐA hétfő gyakran a céges megbeszélések, egyeztetések, tervezés ideje. Ilyenkor jelen vagy, figyelsz, részt veszel, de nem feltétlenül Te uralod a terepet.…..
Veres Zoltán 2010.09.20 00:10:47
Érdekes bejegyzést találtam egy külföldi blogban a klasszikus öltözködéssel kapcsolatban a minap, ez inspirálta a mai bejegyzést."A divat jön és megy, de a stílus örök" - Yves Saint LaurentAz egyik fontos dolog, amit a gazdasági válság során megtanulhatunk, az az, hogy…..
Nyakunkon a május, így aztán "gyöngyvirágtól lombhullásig" zajlik az esküvői szezon.Esküdj, hogy az idén jól meggondolod, mit viselsz majd, ha esküvöre lagziba mész! (Csak hogy tudd, a legriasztóbb stílushibák egyik lelőhelye az esküvői sokadalom.)Talán már meg is…..
Lacfi Ági Ballon-blues... 2010.03.24 22:04:00
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én nagyon élvezem, hogy itt a tavasz.Sokadmagammal azt hittem, hogy az idén tényleg nem jön el. De íme, ragyogóan süt a nap, és a leglehetetlenebb helyeken is kiserked a fű. :)Azonban sajnos muszáj tudomásul vennünk, hogy lesz még hűvösebb, esik majd…..
Persze, hogy én is olvasom a külföldi híreket, és az egyik általam kedvelt oldalon nagyon jó példát találtam arra, hogyan mutathatnám be Nektek, miként lehet "beszélni" az öltözködés nyelvén.Bizonyára sokan ismeritek már Tiger Woods-ot, a világ jelenleg legismertebb,…..
Veres Zoltán 2010.02.28 13:51:53
Kedves Olvasóm,Ta-dammm!Szóljanak a harsonák, peregjenek a dobok, végre-végre elindul a magamnak már rég beígért, nektek újdonságnak szánt blogom!Nem, naponta nem foglak bombázni a jó megjelenéssel kapcsolatos gondolataimmal, de kb. heti egyszer-kétszer biztosan jelentkezem.Talán…..