Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lina197

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Haitin történt tragikus földrengés az építészeket is gondolkodóba ejtette, és olyan ideiglenes megoldások kitalálására késztette, melyekkel hatékony segítséget nyújthatnak az otthon nélkül maradtaknak. Legújabb példája ennek a törekvésnek a SEED elnevezésű projekt, amely…..
Lina197 2010.01.30 20:56:11
@Arvedui: A helyiek valószínűleg még hónapokig dolgoznak majd a romeltakarításon (ráadásul sem lelkileg sem fizikailag nem lehetnek túl jó állapotban). Ez sem kis munka, és csak ezután indulhat el az építkezés. Az acéldobozok csak átmeneti megoldást szolgálnak. Nagyon gyorsan készre gyárthatók, ezáltal azonnali segítséget jelentenek. A másik előnye, hogy egymásra pakolhatók (telepíthetők) az elemek, így kisebb romoktól megtisztított helyen több család átmeneti szállása megoldható. Az újjáépítéshez egyébként is nagyságrendekkel több pénz kellene, amit még valahonnan elő kell teremteni.
Pár hónap alatt több mint 1200-an csatlakoztatok a Facebook egyedálló, megismételhetetlen színház (angolosan) fan page-éhez. Köszönjük mindenkinek, aki ott van, a többiek pedig még mindig nem késtek le. Szóval van egy korrekt táborunk, akik közül itt jobb oldalon páran folyamatosan láthatók és…..
A dohányzás életstílus. Legtöbben szinte észre sem veszik és már a dohányzás nyújtotta életritmus rabjai. Milyen már a kávé cigi nélkül? És mit csinálsz szex után? Hogy kínálod meg a csajt cigivel, ha nem dohányzol? (Egy ismerkedési lehetőséggel kevesebb.) Hogyan…..
Lina197 2010.01.27 17:56:10
@karikaV43: Nem a cigiszünet kell, hogy járjon, hanem az óránkénti szünet, amit mindenki azzal tölt amivel csak akar. Pletykál, netezik, kávézik, teázik, sétálgat, cigizik...
A dohányosnak nem jár több szünet, ezzel egyetértek, de a nem dohányzók többsége nincs tisztában azzal, hogy neki is biztosított a szünet, és élhet ezen jogával.