Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris501

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurosport WTCC közvetítései során már beszélgettünk Kőváry Anettel Tom Coronel kamu esküvőjéről. Még a Twittere is felkerültek a fotók, melyeken látszólag Tom és kedvese Paulien Zwart áll, előbbi öltönyben, utóbbi menyasszonyi ruhában. Később viszont kiderült, az…..
Chris501 2012.04.19 21:02:51
@f1mate2: Coldplay - Viva La Vida ;)
WTCC Hírblog Zengős nyilatkozatok 2012.03.08 16:23:00
Szabó Ildikó az ebédszünetben kérdezgette kicsit a Zengő Motorsport két pilótáját, Michelisz Norbit és Wéber Gabit. Az interjú a csapat hivatalos honlapjáról, a zengomotorsport.hu oldalról származik. Michelisz Norbert: "Mindenek előtt szeretném megköszönni a csapat…..
Chris501 2012.03.09 13:52:37
@korzo: És igen! A MOL! :):):)
Egy kis hangulatjelentés Monzából, a Zengő Motorsport tesztjéről...
Az FIA nyilvánosságra hozta az idei WTCC szezon évközi tesztjeinek időpontját. Akárcsak tavaly, 2012-ben is egy maratoni gyakorlással kezd a mezőny, Monzában öt és fél óra áll majd a csapatok rendelkezésére. Az olasz pálya lesz az egyetlen európai teszthelyszín, ezen…..
Chris501 2012.02.13 11:18:07
@Lanti_WTCC:

Köszi a választ! Valahogy én is ekörül saccoltam szerény számításaim alapján. :)

@imrebende:

Rémlett, h Zsottika milliárdos nagyságrendben kapott, csak nem voltam benne biztos. Ezért írtam inkább sok százmilliót, azzal tuti nem lövök mellé. :) Tehát akkor 2 mrd HUF-ot kapott, ami Norbiéknak 4 szezonra elég lenne 2 autóval. Értem. De legyen 3 szezon, és akkor habzsi-dőzsi tesztekkel. És eredményekkel. És nem kevés országimázzsal...

Ezek fényében szomorú az egész, hogy egy tényleg tehetséges srác mögé nem áll oda teljes mellszélességgel az, aki megtehetné. Vérzik a szívem, mikor olvasom, hogy ki mikor mennyit tesztel. Norbi lehetősége erre 0. És ennek ellenére pariban volt a privát elsőségért.
Chris501 2012.02.13 11:48:24
@imrebende: Igen, a lobbi nagy úr. Ne adjon az állam, mert ne. Tényleg nehéz a mai helyzetben bemagyarázni a népnek.

De B.Zs.-nek akkor is sikerült a másik felét összeszednie, aminek most csak a negyede is elég lenne (2 autóhoz). Ilyenkor miért nem aktív pl. a MOL? Vagy az ENI, aki a Magyar Nagydíj névadója is?

Na mindegy, nem akarok politizálni, mert nem ez a blog lényege. Csak mikor azt látom, hogy egy olyan feneketlen lyukba öntik a pénzt (foci), ahol esély sincs előrelépésre, akkor elszomorodok...

Amúgy nincs valami hír Norbiék háza tájáról? Szomjazok minden infóra! :)