Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quatorka

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schenk játékok western 2021.02.10 11:32:06
Schenk western világa       Amikor a Geobra úgy döntött, hogy a western témáit, széles választékban és hosszútávon is gyártani fogja, ezzel az egyik alapelvének is eleget tett, amit még Hans Beck fogalmazott meg. Az egyes téma-körök csak hosszú távúak lehetnek. Western –t a mai napig gyárt a…..
A forgalom nagymértékű növekedésének jellegzetesebb korszakai, és az okaik     Néha lórúgásszerűek voltak a forgalomnövekedések. Sokszor befektetéssel, hosszabb időszakok alatt emelkedett meg. Itt csak találomra néhányat, de fontosabb korszakot mutatunk be, a késztermékekre…..
Schenk játékok Másolatok 2021.02.10 10:18:50
Egyéb kisebb tételű alkatrész másolatok, és más cégektől átvett elképzelések     Több játékkal is kapcsolatba került az évek alatt még a cég. Ezek közül az alkatrész darabszámok alapján viszonylag keveset vett át. Néhányukból sokat gyártottak, míg másokról sokan nem is tudják, hogy valaha…..
Schenk játékok Gokart 2021.01.29 22:04:58
START Gokart     Jellegzetes, a Schenk játékokkal ellentétben, nem összekeverhető csomagolással készültek 1981-82-től a gokartok. (1. kép) Azt már sokan akkor is tudtuk róluk, hogy nem Schenk bácsiék gyártják őket. Ahogyan a Fort Alamo várak, a Vendégfogadók, a lovagvárak, vagy a Profix…..
Schenk játékok 3.rész 2021.01.25 10:21:09
3. Rész : Az újrafelhasználásnak a lehetőségei és a szükségessége:   Nem volt új keletű fogalom az újrafelhasználás. Az egyes, a gyártásban használt műanyagokat újra fel lehetett használni, régen is. Ez inkább az esetleges másodlagos forrásoknál volt fontos, de a helyben keletkezett selejtnél is…..
Schenk játékok 2.rész 2021.01.20 13:30:04
   2. rész A termelésnek a folyamata :     A gyártásnak a korai előzményei   Érdekes megfigyelni, hogy ezek az évek is hatással voltak a későbbi termelésre. Nyolc évesen már 1946 végétől már nagyobb mennyiségben készített házi céllövész bajnokságokhoz agyag kiegészítőket. Főleg kisállatokat.…..
Schenk játékok 1.rész 2021.01.15 12:14:17
A gyártásnak és termelésnek története  1. rész:      Schenk:   A képen: Schenk Károly Viszonylag kevés ismeretünk van a termékeknek a gyártásáról Úgy tudjuk, hogy fényképek sem készültek a termelésről és a folyamatairól. A gyártás időben három helyszínen folyt. Legtovább a 16. kerületben. Ennek…..
Nóra öt éve eladta az autóját, de az új tulaj nem íratta át, majd begyűjtött egy tucat büntetést. Mégis Nórát akarják kiforgatni mindenéből. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hajdú Péter maga kérte, hogy vasárnap estéről szerda estére kerüljön talkshow-ja a TV2-n, mivel szerinte a Frizbi nézőit zavarta, hogy a műsornak nem volt konkrét kezdési időpontja, mindig az adott napra berakott filmtől függött, hogy mikor indul. A Frizbi a kifutott sorozatok, a…..
   =========================================== === AKTUÁLIS KÍNÁLAT:  www.hasznalttartaly.hu === =========================================== Eladó több db poliészter ( poli-észter) anyagú, üvegszál erősítésű műanyag tartály!!! Lyukas, repedt, tönkrement, használaton kívüli tartályait…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
Hátrányból indul Hajdú talkshow-ja vasárnap, mivel a Heti hetes már 22 órakor elkezdődik, a Randiguru című film miatt a Frizbi viszont csak 22:25-kor. Persze a TV2 még sakkozhat a reklámokkal, meg csak halkan mondjuk, a vígjáték megvágásával, de azért nehéz lesz behozni a…..