Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slejmi bá

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajban lesz a Fidesz. Nagyobb bajban, mint gondolnánk. Mert, hát persze, hogy Karácsony Gergely lesz az összefogott ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Éppen azért lesz ő, mert komoly, sőt megoldhatatlan fejtörést okozhat a kormánypártoknak. Lehet-e vitázni? Karácsony zseniális…..
Slejmi bá 2021.05.19 14:46:16
@zord íjász: "Karácsony egy olyan világot szeretne maga körül látni, ahol értelmes emberek, józan és korrekt módon ütköztetik az érveiket, egy normális, európai (idealizált) kampányon/választáson/előválasztáson belül és kívül."

Aztakurva! Tudom, hogy senki se lehet olyan éleslátású függetlenelfogulatlan, mint Te, általában nem is felejted el ezt kinyilvánítani, de én is itt élek 40 éve, és kurvára nem látom, amit te... Erre Jámbor, Vágó vagy Gyénémet pozicióba emelése a bizonyíték? Nyilván mgetévesztettvidékifideszes vagyok, de erről a fickóról évek úgy látom, hogy tehetségtelen és raádasul egy balfasz, talán még lusta is, de ez nem biztos. A Gyurcsifélék megeszik kaláccsal-habbal.
A minapi installáció sokkal találóbb, mint azt elsőre gondolnánk...
Slejmi bá 2021.03.22 11:11:32
@Jehovah’s Witnesses: öreg, ne kövesd el azt a hibát, hogy Etniez meg White999 szintű arcokkal leállsz dumálni... Hozzák a szokásos szintet : aki nem ugatja Orbánt úgy mint ők, az csak és kizárólag "ájult" orbánhívő, megtévesztett ostoba vidéki stb. lehet, esetleg "NER lovag", ők persze sose árulják el, hogy mégis mi a rosseb alapján tartják elfogadható(bb)nak az ellenzéket ( illetve általában max annyival elintézik, hogy Orbán egy geci ) még sose derült ki, kire szavaztak vagy fognak szavazni ( hiszen akkor rájuk is azt lehetne mondani, hogy "gyurcsányisták" vagy "jobbikosok" stb., vagy szdsz-jugend-"momentumosok", de ezt nyilván el kell kerülniük ) különben nem játszhatnák az eszüket meg a szerepüket, hogy ők függetlenobjektíve, elfogulatlanul, voltaképpen "csak úgy", jobbító szándékkal, a józan ész nevében szavaznak majd az összefosásra. Tehát : téged egyből felcímkéznek, ők meg eljátszák, hogy ők a "józan ész" ( tipikus SZDSZ tempó, BTW ), ez, ennyi a taktikájuk, fel akarnak baszni, ki akarnak hozni a sodrodból, aztán még hülyének is néznek. Óvakodj tőlük és maradj higgadt.
Olyan társadalom az ideálom, amelyben mindenki kap alapjövedelmet, ami csak arra jó, hogy mindenkinek legyen fedél a feje felett, tudjon mit enni, kiválthassa a gyógyszerét és ne fagyjon meg a saját otthonában. Amennyiben az iskola jól végzi a dolgát, akkor a tanulókat érdeklődővé és ambiciózussá…..
Totális következetlenség jellemezte a magyar kormány intézkedéseit a koronavírus-járvány két hulláma között, ezért a most kibontakozó káosz senkit se lepjen meg. A megelőző intézkedéseknek álcázott politikai indíttatású intézkedések csakis a kormány érdekeit szolgálták, így a szakmai szempontok…..
Talán fel sem tűnt eddig. Ha egy témában nyilatkozik valaki, az jellemzően maga az újságíró, a híroldal, vagy egy kormányszóvivő. Hol vannak azok az emberek, akik tanultak, képzettek, rálátnak összetett folyamatokra, akik valamekkora hatalommal rendelkeznek, vagy politikusi szerepben vezetők…..
Fábry Sándor figyelemre méltó interjút adott egy alig nézett televíziónak. A beszélgetést november 5-én sugározta a Fix TV, és azzal keltett feltűnést, hogy a magát jobboldalinak valló humorista okult az önkormányzati választás eredményéből. Mint oly sok konzervatív értelmiségi, ő is megcsipkedte a…..
Így egy nappal, hogy nagyjából letisztult az országban, hogyan is folytatódik az élet, vessünk rá egy kis pillantást. A képlet nagyon bonyolult lett, egyik oldal se nevezheti magát győztesnek, azonban, ha azt kell nézni, hogy ki veszített nagyobbat, akkor egyértelműen a kormánypártok. Kicsit később…..
Slejmi bá 2019.10.16 12:44:21
@nemecsekerno_007: pedig pontosan ez fog történni. A válogatott idióták és balfaszok gyülekezete ( eklatáns példa maga Karácsony személye, ez a faszi egy akkora nulla, hogy az valami elképesztő... De legyen szimpatikus valakinek a mosolya, vagy mittomén, de pl. HORVÁTH CSABA??! Niedermüller?? ), 4 évig azt fogja darálni, hogy a geci kormány direkt kibaszik velük, és ők azért nem tudnak a világon semmit megvalósítani.
Slejmi bá 2019.10.16 15:05:22
@Baszkikám: őszintén mondom, hogy szerintem ez nem lett túltolva, lehet, hogy egy-két fideszes balfasz mondott ilyet / hasonlót, de nem ez volt a fő üzenet, ez a jobbosoknak se tetszett volna. Kb pont annyira volt ez jelen kormányoldalról, mint az ellenzék oldaláról az ezzel való riogatás. Magával baszna ki a fidesz, ennyire nem hülyék. Gecik, de messze nem hülyék,

@Comte de Gippaud: így van, egyetértek, pontosan ezt kell tenni, a tehetségtelen Karácsony meg boxolja le az "egybeforott ellenzékkel", a náciktól kezdve az szdsz-jugenden keresztül az európai birodalmasokkal, hogy ki mennyit lophat stb.
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
A beszéd arról szólt, hogy idehaza úgy adja el a Strasbourgban kötött kompromisszumot, mintha valójában semmiféle engedményt nem tett volna. Mert Orbán itthon nem bölcsnek, hanem erősnek akar látszani. (Fotó: Index) Ahogyan az várható volt, tegnap az Európai Parlamentben a…..
Egy mondatban Fideszprolik 2010.11.11 09:36:34
A hír: Nyugdíjba küldenék TGM-et. (A legalább négy nyelven kiválóan beszélő filozófussal szemben érvként hozták fel a nyelvvizsga hiányát.) Egy mondatban: A Fidesszel és a fidesznyikekkel nem az a fő baj, hogy beképzeltek és arrogánsak, sokkal inkább, hogy kisstílűek, és…..
  Néhány hete a kezembe került egy riportkötet, mely szerintem az utóbbi idők egyik legérdekesebbje a műfaján belül. Mindez azért is különös, mert Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyve nem egzotikus tájakon, veszélyes terepeken játszódik, hanem olyan helyeken, amelyek…..
Négy évet késve bár, de törve nem, pár napja Kolorádó Kid címmel végre bemutatták Vágvölgyi B. András '56-interpretációját. Éveket csúszott, ám nem biztos, hogy ez probléma. Így legalább nem veszett el az ötvenhatos filmek parádéjában és 2006 politikai…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }A magyar nép, avagy nemzet – eztet mindég keverem, pedig nem mindegy – büszke, már-már rátarti. Persze ezt csak az idegenszívűek látják így. Mert a magyar leleményes, rátermett és szép. Ez tényvalóság.   Az egyetlen…..
Rúgd és fuss! Gods Will Be Gods 2010.09.23 08:30:00
Újabb rekord fűződik Arsène Wenger nevéhez, mivel elsőként a Bajnokok Ligája történetében csapatát ugyanabból az országból származó külföldi játékosokból álló védelemmel küldte pályára a Braga elleni múlt hét szerdai csoportmeccsen. Egyébként ez bajnokin korábban is…..
Megtaláltam pár íróasztalfiókba hányt jegyzetfüzetemet és mivel az idők során már egy csomó ismerős kérdezte, hogy milyen érzés az Indexben dolgozni, mostantól elkezdem kiposztolni a tartalmukat, hogy ne kelljen beszélgetnem egy csomó ismerősömmel, hanem a képek beszéljenek…..
Nem vagyok sem amerikai, sem reklámguru, de van egy olyan sejtésem, hogy ezek a reklámok nem nagyon kerülhettek volna tévébe a szabadság országában. Vagy ha igen, biztosan lett volna néhány harcos szervezet, akik felháborodott leveleket írtak volna és követelték volna a betiltásukat…..
Gulyásdemokrácia Bérférgek 2010.08.03 00:13:00
Kínomban vigyorgok. Kellemetlen érzés. Harmadszor olvastam el a Magyar Hírlap észbontó cikkét az "Index-bérférgekről", és próbálom letörölni az arcomról azt a mosolyt, ami akkor szokott ott lenni, amikor valaki nagyon antipatikus alak fog iszonytató önalázásba. Eddig…..
Slejmi bá 2010.08.04 11:41:24
Új sorozatunkban betekintést kívánunk nyújtani egy jobbikos barátunk segítségével (nevezzük őt Csabának) a tisztességes magyar ember mindennapjaiba. Csaba nem kívánta felfedni kilétét, mert fél attól, hogy a hozzá legközelebb álló nemzettestvérei ferde szemmel néznének rá,…..
Slejmi bá 2010.08.04 11:33:10
Kerülném itt a politikailag áthallásos megfogalmazásokat, így nem mondom, hogy az szövetségi kapitányt is utolérte az elszámoltatás, mert hát nem nagy dolog belátni, aki a prímást fizeti, az rendeli a zenét is. Új elnökség, új kapitány, gondolom új program is lesz majd.…..
Slejmi bá 2010.07.23 16:17:05
@rizla: egyértelműen egy olyan magyar szakember kell, aki tehetséges, és nem része ennek a posványnak. na, ilyen nincs (lászló csaba?).

Csabesz jó gyerek, természetesen ki is utálták innen, annak rendje s módja szerint. Szerintem a Kismészöly se ügyetlen. Más nekem se jut eszembe... Pinyó? :D
Slejmi bá 2010.07.23 16:27:13
@pimpalini: "Egyébként meg a mentális, akaratbeli, klub vs. válogatottal kapcsolatos problémakörbe még valamit: (...)"

egyetértek. annyit tennék hozzá, hogy -nagyon sok más dolog mellett - ez is a nevlőklub, nevelőedző pedagógiai feladata, hogy lenyesegessék az ilyeneket. Talán apróságnak tűnik, de annyira jellemző manapság, sok kis fasz televarrt alkarú játékos, a hülye buziknak az a fontosabb hogy jól nézzenek ki a tévében, ez is hűen tükrüzi mennyire "koncentrálnak a munkájukra".
Slejmi bá 2010.07.23 16:54:38
@originalBalintos: te most télleg Puskást hasonlítod a mostaniakhoz? jól olvasom? mellesleg, Puskás idejében még tévé is csak minden 10. lakásban volt, és igen, szerintem őt ez kevésbé érdekelte, de az is lehet hogy nem. de igazad van, felőlem a makkjuk belső oldalára is tetoválhatnának egy halálfejet,csak mutassanak a tetkókon kívül is valamit a focipályán. Próbáld úgy felfognia tetkós háeszemet mint egy "költői képet".
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Slejmi bá 2010.07.19 18:31:46
@nerángass: nézd, én kibaszottul leszarom ezt az egészet,szarok a forint árfolyamára is,a Matolcsy fejére is több rétegben,engem CSAK és KIZÁRÓLAG az zavar hogy ez barom Tóta MINDIG (és ez lényeges!) milyen kurvaokosnak hiszi magát,és bicskanyitogató stílusban fikáz MINDENKIT (majdnem mindenkit,de az egyházat meg a jobboldalt persze jobban) --> egyszóval egy hülye fasz. de hogy a témához is hozzászóljak : Viktort és csapatát választotta az ország,TÉNYLEG nem volt alternatíva,a Megyó-Fletó tandem tényleg csak kárt okozott,és még csak 2-3 hónap telt el,én szeretem kivárni a dolgok végét és csak aztán véleményezni,ugyanígy tettem a Fletóval is... Árpira - meg sok kommentelő marhára - ez nem áll,ők tudják.Azt is kár lenne tagadni hogy Árpi MESSZE nem elfogulatlan,és ezt nem mulasztja el érzékeltetni - engem ez is zavar - és mielőtt megkapom,éppen ezért ritkásan olvasom a szarságait,kommentelni meg a legritkább esetben szoktam.Ja,és TG bejegyzését éppen azért idéztem,mert némileg talán objektívebb mint ez a faszkalap. köszöntem